A+ A-

Bevállalós Ági

21 évesen, aktív sportoló időszakomban történt, amikor kicsit ki voltam gyúrva, rendszeresen jártunk a haverokkal Balatoni strandra lányokkal ismerkedni. Egyik ilyen túra nagyon emlékezetes volt számomra. Olyan lánnyal hozott össze a sors aki a legtöbb férfi vágyálma. Egy barna lány volt Ági, nálam 2 évvel fiatalabb, szép arccal, átlagos, de formás testtel, izgató popsival és mellekkel. Ahogy megláttam tudtam, hogy meg kell szólítanom, őrjítően dögös volt. Bár féltem is kicsit, hogy egyből hozzám vágja a kosarat, de kellemesen csalódtam.
Barátnőivel volt, akiket barátaim kötöttek le ugyanígy. Beszélgetésbe elegyedtünk, szó esett minden féléről, majd idővel meghívtam egy gyors ebédre a strandon, ahol folytatódott az ismerkedés. Beszélgetésünkkor aktívan szemeztünk egymással. Látszott a lány szemében az érdeklődés és a tűz ami viszont is így volt. Visszatelepedtünk a strandon a helyünkre, ahol izgató testtartással és mozdulatokkal igazgatni kezdte törölközőjét, hol melleit mutatta kihangsúlyozva felém, hol megfordulva édes izgató popsiját. Alig bírtam türtőztetni cerkámat a fürdőnadrágba. A ráadás ezután következett, amikor is megkért, kenjem be naptejjel, de ne csak a hátát.
Több se kellett nekem, de nem érdekelt különösebben, mert éreztem egy különös rezgést kettőnk között. Kapva kaptam az alkalmon és lassan elkezdtem bekenni a naptejjel a hátát, kis masszírozással egybekötve, ami láthatóan nagyon tetszett Áginak, meg persze nekem is, ami kezdett kicsit látványosabb is lenni, bár próbáltam helyezkedni nehogy az egész strandon celebbé váljak ezáltal. Lábát is elkezdtem bekenni, ahogy minden pasi úgy én is minél közelebb akartam érezni kezem izgatóan domborodó szeméremajkaihoz, ami szintén tetszett Áginak.
Folytattam a naptej érzéki szétoszlatását gyönyörű bőrén, de immár elöl, természetesen a fürdőruha levétele nélkül. Mivel már a hátán feküdt, alkalmunk nyílt egymás szemébe nézni, ahol ismét láttam a tüzet és a vágyat szemeiben, és szavaink is kezdtek egyre jobban erre koncentrálni. Lassan közeledni kezdtem gyönyörű ajkaihoz és megtörtént az első csók vele. Őrjítően csókolt, nyelve azonnal ficánkolni kezdett ajkaimon és nyelvemmel heves csatákat vívott. Fürdőnadrágom a mintáival együtt kezdett egy indián sátorra hasonlítani, ugyanis cerkám gondoskodott róla. Észrevette Ági is, de előtte nem takartam vágyaimat.
Ekkor megkérdezte nem e akarom lehűteni magam a vízben, mire én mondtam jó lenne. El is indultunk a vízbe, úszkáltunk, beszélgettünk, játszadoztunk egymással, és folytattuk csókcsatáinkat, de ekkor már Ági az ölembe pattant, szorosan odanyomta ágaskodó férfiasságomhoz szeméremdombját. Az őrület lett úrrá rajtam, és szorosabban átkaroltam, fenekébe időnként belemarkoltam, és széthúztam amitől még jobban bevadult. Egy ilyen csata után a nádas felé úsztunk ahol takarásba voltunk a többi strandoló szeme elöl. Folytattuk a csatákat, amikor Ági egyszer csak felemelkedett a vízből és felhúzta bikini felsőjét. Szemeim majdnem kiugrottak a helyéről mikor megláttam gyönyörű formás melleit, amikor megfogta kezeimet és szorosan a melleire helyezte. Majdnem ott sültem el, pedig még csak az "előjáték" volt. Ekkor megkérdezte nem mennénk el hozzájuk a nyaralóba, pár percre van a strandtól. Azt hittem megőrülök, ilyen csajjal hozott össze a sors. Kaptam ezen az alkalmon és vele tartottam, hiszen én is akartam tőle valamit és ő is tőlem.
A nyaralójuk tényleg közel volt, kb. öt percre a strandtól, addig is kicsit leeresztett a sátor, de bennem mélyen vonzalom és izgalom volt, amit Ági felé éreztem. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar ennyire közel kerülünk egymáshoz, de valamire mindkettőnknek szükségünk volt akkor. Amikor a nyaralóba értünk egymásnak estünk, és heves csókolózás közepette bementünk a zuhanyzóba. Tusolni kezdtünk, egymást fürdettük. Szorosan magamhoz húztam Ágit és csókoltam, miközben ágaskodó férfiasságom izgató húsos szeméremajkaihoz ért.
Éreztem öle nedvességét, sikamlósságát, és falloszom is kéjnedvet csepegtetett, annyira izgatott volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 02. 6. szombat 08:28
Kérjük a feleségemmel a folytatást!

Idáig 10 pont!
#8 listike 2015. 06. 7. vasárnap 07:31
Ha nem folytatod, semmit sem ér.
#7 papi 2015. 06. 6. szombat 15:38
Nem rossz, várom a folytatást
#6 Andreas6 2015. 06. 5. péntek 10:33
Látom az igyekezetet, hogy szépen fogalmazz, valamennyire sikerült is, de azért még van hová fejlődnöd. Érdemes folytatnod, lesz ez még jobb is.
#5 veteran 2015. 06. 5. péntek 07:50
Kezdésnek jó, ha lesz folytatása.
#4 Rinaldo 2015. 06. 5. péntek 06:02
Lesz folytatás.
#3 feherfabia 2015. 06. 5. péntek 05:31
Közepes!
#2 A57L 2015. 06. 5. péntek 05:20
Közepes lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?