A+ A-

Elcsöppent titkárnő

Pár éve egy számítástechnikai cégnél dolgoztam, ahol egy jópofa titkárnővel voltam egy szobába. Tetszett, kellemes csinos 25 év körüli csaj volt, de pasija volt, így nem igazán tudtam befűzni, pedig jó lett volna, kívántam mint a fene.
Mivel Ági bizonyos szintig kapható volt a szex-témákra, néha mutogattunk neki pornó jeleneteket a neten, és nem volt ellenére megnézni, a dugást, leszbit, nyalást, szopást, masztit, szóval az extrémebbeket kivéve mindent megnézett, aztán csak mosolygott...
Aztán felkeltette egyszer a figyelmemet, hogy mikor néztünk pár jó kis maszti videót (jó közeli felvétel volt) egy igen dögös csajjal, aki két jelenetben is nagyon elment, az nagyon tetszett neki, és utána nem sokkal kiment a WC-re. Mikor visszajött, a WC melletti kis beugróban megállt, én meg épp odaláttam az ajtó üvegének tükröződésében, és láttam, ahogy óvatosan felemeli a szoknyáját, és valamit matat a lába között, mintha nem törölte volna meg a punciját. Vissza is ment a WC-be, majd pár mp. múlva lehúzta megint azt, és aztán jött ki.
Nyár volt, meleg, kis vékony ruhája volt, beindult a fantáziám, korábban tett rá utalás már hogy vagy csupaszra borotválja, vagy néha csak pici csíkot hagy, és szinte láttam magam előtt a fincsi puncijának kisajkait... na erre beugrott egy tréfa: gondoltam meglesem már, ha közvetlenül nem tudom élvezni a testét, kieszeltem egy kis kandikamerás dolgot neki.
Tudtam, hogy a következő napokon később megy haza, mert egy összetett projekt ajánlatot kell készítenie, és ezzel fog dolgozni, estig, egyedül. Arra gondoltam, ha így bejönnek neki a szexvideók, csak masztizik egyet az irodában, ha egyedül van - és meghozom neki a kedvet rá. Ráadásul már hetek óta összebalhéztak a pasijával, gondoltam ki lesz éhezve egy élvezésre.
Kigyűjtöttem egy pár igazán jó klipet, felmásoltam egy írható DVD-re, ez lesz a csali - gondoltam. Ráírtam filccel, hogy "xxx maszti", kis diszkrét betűkkel, de azért jól láthatóan. Az ebédszünet alatt beszereltem egy HD kamerát úgy, hogy az asztal alá nézzen, és álcáztam ott tárolt cuccokkal. A szobában volt még egy másik kamera az egyik sarokban a plafonon, az az egész szobát látta, kisebb részletességgel. És persze mindezt rögzítésre állítottam be, hogy majd lássam, mit csinál Ági, bejön-e a csalim.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sipospista 2016. 10. 27. csütörtök 12:37
Jofele
#7 track47 2015. 06. 22. hétfő 14:18
Jó történet.
#6 Rinaldo 2015. 05. 30. szombat 07:35
Jöhet a folytatás.
#5 veteran 2015. 05. 29. péntek 09:33
Kezdetnek jó,folytasd.
#4 hairy_pussy 2015. 05. 29. péntek 06:10
nagyon jó smile
#3 feherfabia 2015. 05. 29. péntek 05:22
Folytasd!
#2 A57L 2015. 05. 29. péntek 04:47
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 05. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?