A+ A-

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 5. rész - A szakítás és az új kapcsolat(ok)

A történet természetesen Bandi és Pisti kapcsolatának a végéről valamint az új kapcsolataikról szól.
Egyik napról a másikra Pisti viselkedése Bandival szemben megváltozott. A viselkedését leginkább a visszautasítás, a flegmaság és a kötözködés jellemezte. Ezt Pisti először nem is értette. Pistinek állandó szex igénye is meglepő volt. Amikor történt is köztük szexuális kapcsolat mindig Pisti akarata kellett, hogy érvényesüljön, ami mindig az volt, hogy Ő legyen a passzív. A dolog ironikus oldala, hogy addig inkább az aktív szerepért volt „oda”, de szükség szerint bármikor „belement” a passzív szerepbe is. Ez a kettősség és az egyre sűrűbbé váló balhék jellemezték a kapcsolatukat a következő 3-4 hónapban. Közben Pisti gyakran eljárt úgy mondva „egyedül” diszkóba, hogy Bandit nem hívta magával, pedig Bandi is szeret(ett) bulizni, főleg ha a szerelmével diszkózhatott. Miután Pisti minden ilyen provokáló eszközt bevetett, hogy hergelje vele a szenvedő Bandit, aki hiába kérdezgette, hogy mi történt, mivel bántotta meg, erre választ sosem kapott.
E közben persze Bandi háta mögött Pisti tartós és egyben titkos kapcsolatot folytatott egy nála fiatalabb, hogy egészen pontos legyek egy 15 éves sráccal, Martinnal, akivel egy diszkóba találkozott, és aki már az első látásra megtetszett Neki. Ő (mármint Martin) akkor még alig múlt el 15 éves. Mivel Martint Pistiék társaságából senki nem ismert addig, így a lebukástól nem kellett „félnie”. A két fiú folyamatosan találkozgatott egymással, mégpedig Martin unokabátyja tudtával és az Ő lakásán, ahová egyéb okok miatt kulcsa is volt. Mivel folyamatosak voltak Bandi és Pisti között a balhé és a veszekedés valamint Pisti részéről a visszautasítás is mind ennek is „köszönhetően” Bandi is elkezdett sejteni valamit a háta mögött folyó dolgokról. Ez persze még több veszekedéshez vezetett közöttük. Ez ment még majd’ két hónapig.
Egyszer azonban egy „jó akarójuk” meglátta egy diszkóba kéz a kézben Pistit és (az általa nem ismert srácot) Martint. Ráadásul még csókolózni is látta Őket. Ezt persze, ahogy tudta rögtön el is mondta Bandinak. Sőt még képeket is csinált és mutatott ez a „jó akaró” Bandinak az „újdonsült” párról. Bandi, ahogy ezeket megtudta, meglátta összerakta a képet és rájött, hogy egyértelműen az új fiú miatt bánik úgy vele Pisti, ahogyan bánik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.81 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 05. 28. csütörtök 08:08
Elmegy
#2 A57L 2015. 05. 28. csütörtök 05:15
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2015. 05. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?