A+ A-

A titkom

10 éve vagyok férjnél. A mai átlaghoz képest korán férjhez mentem és korán szültem, mert mindig is fiatalon akartam családot. A férjemmel jól megvagyunk, igaz, hogy kicsit lobbanékony természete van, de ezt akkor is tudtam, mikor hozzá mentem. Ennek ellenére jól kiegészítjük egymást, elég sokszor összekapunk, de nem haragszunk egymásra sokáig. A szex a kezdetektől kielégítő és élvezetes volt, heti 5-6x vagyunk együtt a mai napig, mindketten úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb befejezése a napnak. Ennek ellenére kezdtünk belesüppedni a szürke hétköznapokba, motoszkált a fejemben, hogy hiányzik az izgalom, egy kis újdonság...
Az egyik internetes portálon szoktam elütni az időmet, kerestem valakit akivel értelmesen el lehet beszélgetni. Akkor köszönt be egy szimpatikus fiatalember. Profilképe is volt, aminek külön örültem, mert szeretem látni hogy kivel beszélek. Megfogott a külseje. Nem az a tipikus szépfiú, azok nem vonzanak. Az első amit észrevettem a szeme volt. Szinte világítóan kék szemei voltak, sötét haja és borostája, ami szerintem nagyon szexis. Beszélgetni kezdtünk, értelmes és kedves volt. Mutattam neki képet és úgy tűnt én is tetszem neki. Egy ideig írogattunk, aztán megbeszéltük, hogy valamikor találkozhatnánk. Magam se tudom mi vitt rá, hogy találkozzak egy vadidegennel, mert még soha nem csináltam ilyesmit, ráadásul egy évvel fiatalabb volt nálam... mégis valami vonzott benne.
Pár napig írogattunk, aztán úgy alakult, hogy megbeszéltem pár barátnőmmel, hogy este kimegyünk és iszunk egy kávét. Hogy mi ütött belém, magam se tudom, de írtam neki, hogy este ráérek. Kíváncsi voltam rá. A párom aznap időben hazajött, egyik haverja átjött hozzá meccset nézni a fiam korán elaludt, én meg a szokottnál is többet készülődtem... és görcsben volt a gyomrom. A barátnőimmel beszélgettünk, nevettünk, aztán kijelentettem, hogy mennem kell és kocsival végigmentem abban az utcában, ahol megbeszéltük, hogy találkozunk. Óvatos akartam lenni, de láttam, hogy csak egy autó áll ott és egyvalaki ül benne. Leparkoltam mellé és intettem neki, hogy üljön át hozzám. Kiszállt és beült mellém az anyósülésre. Rettentő zavarban voltam, alig mertem ránézni. Jobban nézett ki, mint a képeken amiket láttam róla. Beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy van pár közös ismerősünk, de biztosított a diszkréciójáról így kezdtem megnyugodni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2015. 12. 27. vasárnap 17:53
Nekem és a feleségemnek tetszik.

10 Pont!
#7 Pavlov 2015. 05. 31. vasárnap 15:00
Miért nincsenek benne párbeszédek? Így egyáltalán nem élő a szöveg....
#6 szekely18 2015. 05. 28. csütörtök 18:58
Egész jó!
#5 papi 2015. 05. 28. csütörtök 08:27
Nem rossz.
#4 feherfabia 2015. 05. 28. csütörtök 06:14
Egész jó!
#3 A57L 2015. 05. 28. csütörtök 05:16
Nem tetszett.
#2 joozsi 2015. 05. 27. szerda 22:57
"jó az orgazmus kétségem" Nem kétség, hanem készség.
Joó.
#1 Törté-Net 2015. 05. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?