A+ A-

André kalandjai Onániában 6. rész - Jacqueline és Yvonne

Amikor Natalie elutazott, Andrénak új partner után kellett nézni. Már korábban is feltűnt neki két fiatal lány, akik mindig egymás mellett napoztak. Az idősebbik gyönyörű asszonyos testű nő volt és húszas éveinek vége felé járhatott, a másik pedig, aki nagyon hasonlított hozzá, legfeljebb tizenhat lehetett, és egész teste simára volt borotválva. André a közelükben telepedett le a homokban, de egy idő után csak hason fekve tudott napozni, mert a két csodás női testtől nagyon gyorsan erekciója támadt.
Ez persze a két nőnek is feltűnt, és amikor André már második napja feküdt partner nélkül a közelükben meredező farkát takargatva, elhatározták, hogy megszerzik. Jacqueline és Yvonne – mert így hívták a lányokat – testvérek voltak, és a 28 éves Jacqueline javaslatára jöttek a nudista campingbe. Jacqueline nem mondta ugyan meg a húgának, de mivel épp előzőleg szakított a fiújával, azzal a szándékkal jött ide, hogy palit fogjon magának. Lányos testű húga, Yvonne a tizenhatodik évében volt, de már ő sem volt szűz. A tizedik osztályba járt, és egy osztálybulin vesztette el az ártatlanságát, de tartósan nem járt senkivel. Így aztán ő is szemügyre vette a campingben lévő fiúkat, és ő sem bánta volna, ha talál magának egyet.
Már harmadik napja itt voltak a campingben, de facér srácokkal nem találkoztak. A legtöbben családostul kempingeztek, és ha a gyerekeik között voltak is fiúk, azok legfeljebb tíz-tizenkét évesek lehettek. Miután a szexre kiéhezett Jacqueline nagyon vágyott már egy orgazmusra, rögtön az első éjszaka rábírta húgát, hogy orálisan, azaz a nyelvükkel elégítsék ki egymást.
Máskor is szokták, de ha éppen nem volt palija, Jacqueline az éjjeliszekrénye fiókjában tartott dildót hívta segítségül. A kemény gumiból készült merev hímvessző alakú játékszer nem volt vibrátorral ellátva, ezért vagy a csiklóját dörzsölgette vele, vagy tövig bedugta magának, és a G-pontot ingerelte, de igazi nagy orgazmust nem tudott vele szerezni magának.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 06. 5. péntek 11:59
Jó sorozat, folytatsd.
#6 szekely18 2015. 05. 22. péntek 23:28
Elmegy!
#5 veteran 2015. 05. 22. péntek 15:38
Közepes.
#4 Rinaldo 2015. 05. 22. péntek 07:46
Super,.
#3 papi 2015. 05. 22. péntek 07:21
Nem rossz.
#2 A57L 2015. 05. 22. péntek 05:11
Elég jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 05. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?