Jelek

Szavazás átlaga: 6.77 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2015. május 21.
Hossz: 6 993 karakter
Elolvasva: 944 alkalommal
Normális, boldog, stb. gyerekkorom volt. Bár apámat soha nem ismertem, mert már a születésem elött elhagyott bennünket, anyám és nagyszüleim gondosan neveltek. Talán el is kényeztettek kicsit, megszoktam, hogy előbb vagy utóbb megkapom, amire vágyok. Még nem igazán döntöttem, el, hogy a Rambo-t vagy a Terminátort szerettem e jobban, amikor anyám úgy döntött, hogy túl vékony és gyenge vagyok és beiratott egy úszó tanfolyamra. Namármost a mi kis... kisvárosunkban csak egy üzemen kívül helyezett szökőkút van ezért hetente kétszer 20 km. utaztam az áhított medencéig. Egy málló vakolatú régi fürdőépületben kellett tehát megtanultam, mit tegyek, ha nem akarok megfulladni. Két hét alatt egész megszerettem a vizet, és a XIX. századi berendezést. Furcsa volt sétálni a régi folyosókon, a termekben, ahová szaunázni, ültek be a kispolgárok, elképzelni hogyan, és kik masszírozták őket a nyikorgó ágyakon. Rájöttem, hogy akár estig is maradhatok, mert miután véget ért a tanfolyam senki nem törődött velem. Suli után hazamentem ebédeltem, megcsináltam a leckém, és utazással együtt még marad jó három órám, amit lubickolással tölthettem.
Esteledett. Sietve kapkodtam magamra a ruháimat, mert féltem, hogy lekéssem az utolsó buszt. Ekkor láttam meg őt. A szemközti fülkében állt és engem bámult. Meztelen volt. Felkaptam a táskámat és elszaladtam. Álmomba is öt láttam, izmos testét, a tetkóját a karján és a méretes – legalábbis az enyémhez képest – farkát. Reggelre hatalmas spermafolt ékesítette a pizsamámat. Nappal sem tudtam kiverni a fejemből. Hiába ismételgettem, hogy nem vagyok meleg, hiába bámultam a matektanci hatalmas melleit, csak őrá tudtam gondolni, ahogy ott áll és simogatja a farkát. Anyámnak azt hazudtam, hogy kicsit megfáztam, és ezért nem megyek az uszodába. Egy hétig bírtam. Kedden elmentem, de szerencsére nem találkoztam vele. Örültem neki, de valahol legbelül sajnáltam is.
Pénteken általában többen szoktak lenni. Kerestem egy üres fülkét, ledobtam a ruháimat és rohantam a medencébe. Boditó érzés volt uralni a vizet, érezni, ahogy simogatja a testedet, és épp elökni készültem magam faltól, amikor megszólalt fölöttem: – Szia. Rég nem láttalak. – mondta. Én meg olyan gyorsan igyekeztem távolodni tőle, mint egy bajnok. Megvártam, míg elmegy, majd kimásztam a vizből. Nem tudtam, mit csináljak, csak sétáltam össze-vissza és azon filóztam, hogy mi lesz velem. Nem szabad engednem a csábításnak.
– Hát itt vagy! Nemsokára zárnak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.77 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
maszt.izolda
2015. június 13. 06:21
#7
Igazán felizgatott a történeted. Aranyos. 🙂
Imádom olvasni az ilyen story-kat, mintha újra átélném az enyémet. :P
S találkoztál még Vele? 🙂
1
R
Rinaldo
2015. május 22. 07:24
#6
elmegy.
1
p
papi
2015. május 21. 20:17
#5
Nem hiszem, hogy normális gyermekkorod volt.
1
veteran
2015. május 21. 09:13
#4
Akinek ez kel csinálja.
1
a
A57L
2015. május 21. 05:13
#3
Nekem nem tetszett.
1
e
erikfasza
2015. május 21. 00:50
#2
Egész jó! Rendesen bekeményedtem tőle...
1
T
Törté-Net
2015. május 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1