Zoé pénteki élménye

Szavazás átlaga: 7.48 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2015. május 20.
Hossz: 7 358 karakter
Elolvasva: 543 alkalommal
Péntek este gyanánt a kedvenc kocsmánkban lazultunk a haverokkal. Sokan kérdezik, hogy miért lógok ennyit a fiúkkal és a válaszom pofon egyszerű: sokkal jobban kijövök velük, könnyebb, mint a hisztis lányokkal. Épp a szokásos boxunkban üldögéltünk és hülyéskedtünk, amikor kinyílt a kocsmaajtó és megpillantottam Őt. Rövid, felzselézett szőke haj, vakító kék szemek és lezser, mondhatni már fiús öltözék. Tekintetünk találkozott és megajándékozott egy félmosollyal. Egy tőlünk nem olyan messze lévő boxba ült be egy sráccal. Megfordult a fejembe, hogy mi van, ha az a pasija, de próbáltam pozitív maradni. Az szakításom óta nem voltam lánnyal és már nagyon vágytam olyan jellegű közelségre. Óvatosan felém nézett a lány és beharapta az alsó ajkát. Nem bírtam reagálni rá, mivel Peti meglökött, hogy válaszoljak már. Minimum 5x kérdezte meg ezt a kérdést előtte, de az elmém teljesen kizárta, csak Rá tudtam gondolni. Válaszoltam neki, majd a tekintetem újra megtalálta a csajszit. Jobban szemügyre véve 22 év körüli lehet és idegességében folyton a hajába túr, ami irtó szexi. Kinézetre kétségkívül leszbikusnak mondanám. Még a nyakláncát is kiszúrtam, ami a női nem szimbólumát ábrázolja. Még egy ok, hogy leszbikus. Én kinézetre inkább csajos leszbi vagyok: magas, vékony testalkat, kerek idomok (bár a mellem sajnos nem nőtt akkorára, mint szerettem volna), barna őzike szemek és hosszú egyenes barna haj. A stílusomat a csajos és a bohém keverékének mondanám. Ma egy lenge kis virágos szoknyát viseltem egy fekete toppal és egy fekete bakanccsal. Szerencsére már az éjszakák is kezdenek egyre melegebbek lenni, ezért nem féltem, hogy fázni fogok. A szettem megkoronázása egyértelműen a bordó rúzs volt, amitől vastagabbnak tűntek az ajkaim. A srácok megkértek, hogy hozzak még egy kört, így odasétáltam a pulthoz és kikértem az italokat. Hirtelen mellém lépett a lány, amin nagyon meglepődtem. Közelről még vibrálóbbak voltak a kék szemei.
– Szia! – ajándékozott meg ismét egy félmosollyal. – Dominika vagyok.
– Öhmm. Szia! Én pedig Zoé. – válaszoltam remegő hangon.
– Ne haragudj, de nem tudtam levenni rólad a szemem, gyönyörű vagy! – ekkor egy teli szájas mosolyt kaptam, ami teljesen levett a lábamról. Összeszedtem magam és elhatároztam, hogy nem szúrom el ezt a lehetőséget.
– Köszönöm, aranyos vagy, hogy ezt mondod. Be kell vallanom, hogy nekem is nehéz volt nem folyamatosan téged bámulni, vonzottad a tekintetem!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.48 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sztbali
2020. július 25. 11:41
#5
Nagyon .
1
f
feherfabia
2016. május 27. 05:39
#4
Tetszett!
1
a
A57L
2015. május 20. 05:33
#2
Nem lett rossz.
1
T
Törté-Net
2015. május 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1