A+ A-

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 3. rész - A csábítók és alkalmi (szex)partnerek

A történet természetesen Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól. A kapcsolatuk ebben az időben volt a legsérülékenyebb, pedig az elején nem volt 100%-os támogatottsága a szülők irányából, hiszen Pisti apja elutasító volt a homo kapcsolattal szembe. Ez ugyan megoldódott. Végre teljes volt a támogatottsága a családokon belül.
Újabb majd 2 hónap telt el és már mind ketten nehezen viselték a másik elutasítását.
A szerelmi viszonyuk kezdetétől kb. 15 hónappal, az újbóli szétköltözésük után kb. 8 hónappal és a jól elsült szülinapi parti után kb. 5,5 hónappal valami megváltozott. A fiúknál beindult egy olyan folyamat, mintha egy akkor induló kapcsolat lenne. Egy-egy „lopott” ölelés és „lopott” csók az, ami köztük történhetett. Akármelyik fél akart volna ennél többet a másik fél visszautasította.
Ekkor jelent meg az életükbe egy testvérpár. A testvérpár idősebbik tagja, Ádi 19 éves, a fiatalabbik tagja Bazsi 17 éves. Mivel még a kapcsolatuk legelején megegyezett abba Bandi és Pisti, hogy nem zárják magukat satuba és akár szó lehet egy-egy olyan egyéjszakás kalandról, amelyet más fiúval tesznek meg és erről nem kell kötelezően beszámoljanak a másik félnek. Persze tartós kapcsolatról szó sem lehet. A fiatalabb fiú Bandit környékezte meg. Bandinak már nagyon hiányzott egy kis kényeztetés, így hát egy diszkós buli után, ahol kicsit többet ivott a kelleténél bele ment egy szex kapcsolatba Bazsival. Bazsi még minden téren szűz volt, így először csak leszopta Bandit, majd megdugatta magát vele. Azért Bandi még félig részegen is tudta, hogy hogyan kell bánni egy olyan fiúval, aki életében először, baszik vagyis egy olyan fiúval akit először dugnak seggbe. Az egyik kezével simogatta valamint csókolgatta a partnere hátát továbbá a másik kezével, pontosabban a mutató és a gyűrűs ujjával elkezdte kicsit tágítani a partnere lyukát. Amikor már úgy érezte, hogy már a behatolás nem okozhat nagy fájdalmat, akkor már a nemi szervével is elkezdett a partnere ánusza felé közelíteni. A behatolás nehezebben sikerült, mint amire gondolt, de még így is beleélvezett Bazsi a szexbe. Ennek a kalandnak gyorsan híre ment. Ennek oka elsősorban az volt, hogy Bazsinak másnap fájt egy kicsit a nemesebbik fele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.32 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 rockycellar 2015. 05. 16. szombat 08:29
elmegy
#5 kendy981 2015. 05. 15. péntek 15:15
Lehetne kicsit jobb
#4 papi 2015. 05. 15. péntek 10:21
Kevés rosszabbat olvastam.
#3 veteran 2015. 05. 14. csütörtök 08:55
Nagyon gyenge
#2 A57L 2015. 05. 14. csütörtök 05:28
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 05. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?