A+ A-

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 3. rész - A csábítók és alkalmi (szex)partnerek

A történet természetesen Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól. A kapcsolatuk ebben az időben volt a legsérülékenyebb, pedig az elején nem volt 100%-os támogatottsága a szülők irányából, hiszen Pisti apja elutasító volt a homo kapcsolattal szembe. Ez ugyan megoldódott. Végre teljes volt a támogatottsága a családokon belül.
Újabb majd 2 hónap telt el és már mind ketten nehezen viselték a másik elutasítását.
A szerelmi viszonyuk kezdetétől kb. 15 hónappal, az újbóli szétköltözésük után kb. 8 hónappal és a jól elsült szülinapi parti után kb. 5,5 hónappal valami megváltozott. A fiúknál beindult egy olyan folyamat, mintha egy akkor induló kapcsolat lenne. Egy-egy „lopott” ölelés és „lopott” csók az, ami köztük történhetett. Akármelyik fél akart volna ennél többet a másik fél visszautasította.
Ekkor jelent meg az életükbe egy testvérpár. A testvérpár idősebbik tagja, Ádi 19 éves, a fiatalabbik tagja Bazsi 17 éves. Mivel még a kapcsolatuk legelején megegyezett abba Bandi és Pisti, hogy nem zárják magukat satuba és akár szó lehet egy-egy olyan egyéjszakás kalandról, amelyet más fiúval tesznek meg és erről nem kell kötelezően beszámoljanak a másik félnek. Persze tartós kapcsolatról szó sem lehet. A fiatalabb fiú Bandit környékezte meg. Bandinak már nagyon hiányzott egy kis kényeztetés, így hát egy diszkós buli után, ahol kicsit többet ivott a kelleténél bele ment egy szex kapcsolatba Bazsival. Bazsi még minden téren szűz volt, így először csak leszopta Bandit, majd megdugatta magát vele. Azért Bandi még félig részegen is tudta, hogy hogyan kell bánni egy olyan fiúval, aki életében először, baszik vagyis egy olyan fiúval akit először dugnak seggbe. Az egyik kezével simogatta valamint csókolgatta a partnere hátát továbbá a másik kezével, pontosabban a mutató és a gyűrűs ujjával elkezdte kicsit tágítani a partnere lyukát. Amikor már úgy érezte, hogy már a behatolás nem okozhat nagy fájdalmat, akkor már a nemi szervével is elkezdett a partnere ánusza felé közelíteni. A behatolás nehezebben sikerült, mint amire gondolt, de még így is beleélvezett Bazsi a szexbe. Ennek a kalandnak gyorsan híre ment. Ennek oka elsősorban az volt, hogy Bazsinak másnap fájt egy kicsit a nemesebbik fele. A másik oka az volt, hogy volt Bazsinak 1-2 rossz akarója, aki már a diszkóban csinált olyan provokatív képeket, amin Bazsi Bandival ölelkezik vagy csókolózik. Aztán meg Bazsi seggének érzékenysége. Minden jel meg volt hozzá, hogy egyértelmű legyen az, hogy Bandi seggbe „rakta” Bazsit. Erre válaszul Pisti is belement egy szexbe Ádival. Ez egyfajta bosszú szex volt.
Ez olyan 6-8 hétig hetente 1-2 alkalommal megismétlődött. Persze itt megjegyzendő, hogy volt arra is példa, hogy Pisti Bazsival töltött 1-1 éjszakát és olyan is volt, hogy Bandi és Ádi töltött együtt egy-egy éjszakát. Ádi és Bazsi minden ilyen éjszakát elejétől végéig ki is élvezett. Volt, hogy ez szó szerint is megtörtént szex közben. Mármint az elélvezés.
További mindegy 6-8 héttel azután, hogy Bandi lényegében részegen seggbe rakta az akkor még szűz Bazsit, illetve azután, hogy Pisti bosszúból megfektette az akkor még szexuális téren nem túlságosan tapasztalt Ádit. De valahol a lelke mélyén tudta mind a két fiú (Bandi és Pisti), hogy szép az, hogy újra akarják élni a kapcsolatuk elejét, de nem kellene játszani sem Bazsi, sem Ádi, sem pedig egymás érzéseivel. Ennek ellenére folytatták tovább ezt a kettősséget, mert egyszerűen nem tudták, hogy hogyan kérjenek egymástól elnézést, hogy ilyen elutasítóak voltak a másik féllel szemben. Már odáig fajult a helyzet, hogy Pisti egy átbulizott éjszaka után, részegen lefektetett egy (14 éves) srácot (Józsi), aki lényegében ráakaszkodott a diszkóban. A srác ugyan élvezte a szexet, de másnap még leülni sem igazán tudott annyira fájt a hátsója. Azaz Pisti tőle szokatlan módon nem kímélte szexpartnerét. Erre reagálva Bandinak sem kellett több, valamint azért kellett egy kis alkohol és az, hogy szintén egy a Pistiéhez hasonló szituba keveredjen. Elment ugyanis egyedül egy diszkóba, ahol lényegében valahol bosszúból felszedett egy általa addig nem ismert (15 éves) fiút (Misi). Szóval, amikor már annyira részegek voltak mind a ketten, Bandi elvitte haza magához a srácot és rendesen „felavatta” Őt, azaz magyarán megmondva elvette a szüzességét. A legszebb az egészben, hogy sem arra nem emlékezett, hogy hogyan került haza, sem pedig arra, hogy miként került mellé egy ismeretlen srác. Gyorsan hozzá kell fűzni ehhez, hogy a srác sem emlékezett mindenre, de azt nagyon érezte, hogy fáj a nemesebbik fele, hiszen leülni is csak nagy fájdalmak között tudott, de ennek ellenére tudta, hogy többé már nem szűz és eszébe villantak képek az éjszakával kapcsolatban és rájött, hogy szex közben elélvezett. Aztán Bandi még néhányszor kavart és szexelt mind a 15 éves Misivel, mind egy másik (16 éves) sráccal (Norbival). Ráadásul felváltva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.32 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 rockycellar 2015. 05. 16. szombat 08:29
elmegy
#5 kendy981 2015. 05. 15. péntek 15:15
Lehetne kicsit jobb
#4 papi 2015. 05. 15. péntek 10:21
Kevés rosszabbat olvastam.
#3 veteran 2015. 05. 14. csütörtök 08:55
Nagyon gyenge
#2 A57L 2015. 05. 14. csütörtök 05:28
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 05. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?