A+ A-

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 2. rész - A folytatás

A történet továbbra is két haverom, azaz Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól, amely lényegében egy Pisti által szervezett házi bulin és azután teljesedett be, ugyanis Bandi addig Pisti unokanővérével, Szilvivel alkotott egy párt. A bulin egy Bandi által rosszkor és „rossz” személynek adott csókkal indult és még a házibuli másnapjának hajnalán egy légyottal folytatódott.
Kicsit ugyan utólag, de egy kicsit előre, de jelzem, hogy a két haverom, legalábbis az éppen aktív szerepet vállaló fél síkosítónak kézkrémet vagy testápolót használ. Az (esetleg) előre is tervezett szex esetében biztos, hogy a dugó fél gumit is használ. A spontán jövő szexnél ez elmaradt.
Az összejövetelük óta kb. 7 hónap és kényszerűségből történő összeköltözésük óta kb. 5,5 hónap telt el.
Pisti lábtörésének gyógyulása is nagyon jó irányba haladt valamint az örege is elfogadta, hogy meleg. A gipszes időszakból még hátravolt 2 hét. Ez a két hét volt a leghosszabb két hét amióta együtt vannak, de ezt élvezték a legjobban. Hogy, miért is élvezték ezt a legjobban? Mert látszódott, hogy már nincs semmilyen akadály a boldogságuk elé és végre mindenki előtt nyíltan, vagyis sokkal nyíltabban szerethetik egymást. Suliban is elcsattant végre az első „nyilvánosabb” csók, persze csak szünetben és csak az osztályterembe és az osztálytársak előtt. Végre mindenki látta, hogy teljesen őszinték az egymás iránti érzéseik és nem lehet semmi gond köztük. Tudta mindenki, hogy mi zajlik Pistiéknél és azt is tudta mindenki, hogy akkor „jelenpillanatba” Pisti nem otthon hanem Bandiéknál lakik. Azt is tudták, hogy ennek mi volt az oka és mindenki tisztában volt vele, hogy amióta bekövetkezett Pisti sérülése, azóta sok minden változott közte és az örege között. Eltelt a járógipsz felkerülése utáni 4 hét, azaz végre a járógipsz is lekerült a lábáról. Gyógytorna következett. Ez idő alatt már lényegében két helyen lakott, hiszen 1 hetet otthon volt és 1 hetet Bandiéknál volt. Szerencsére a gyógytorna a vártnál rövidebb idő alatt nagy előrelépést hozott, így 1 hónap után a gyógytornász úgy látta jónak, hogy a gyógytorna is abbahagyható. Az tény, hogy még 4-5 héttel a gyógytorna orvosi tanácsra való abbahagyása után is nagyobb terheléskor érzett fájdalmat Pisti, de azóta szerencsére már az is megszűnt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 05. 10. vasárnap 06:57
Egynek elmegy.
#4 rockycellar 2015. 05. 6. szerda 20:37
Ezmiez
#3 Busmanus 2015. 05. 6. szerda 15:11
Légyszives,ne folytasd.
#2 papi 2015. 05. 6. szerda 08:35
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 05. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?