A+ A-

A szilveszteri buli

Üdvözöllek kedves Olvasóm! Claire-nek hívnak. Egy szilveszteri partiról fogok mesélni Neked, amely érdekes fordulatot vett számomra kevéssel éjfél után.
Legjobb barátnőm, Jessica – mindenki csak Jess-nek hívta – vidéki házába szerveztük a bulit. Nem lenne teljes a történet, ha nem mondanék pár szót rólunk, no meg a helyszínről. Jess-szel az első munkahelyemen lettünk jóbarátok. Egy jó nevű autóműhelyben dolgoztam amolyan „minden egyéb” munkakörben: recepciósként, asszisztensként, könyvelőként, bérszámfejtőként, hogy a legfontosabbat, a hivatásos kávéfőzői munkámat ne is említsem. Tudtam, hogy a főnök, Carlos, nem csupán kommunikációs és könyvelői készségeimért alkalmazott. Huszonegy évemmel, hosszú, természetes szőke, hátközépig érő hajammal, azúrkék szemeimmel – minden bizonnyal a német felmenők öröksége –, középmagas és nőiesen vékony testalkatommal bizonyára én is besegítettem a cégnek jó pár visszajáró hímnemű ügyfelet szerezni. Az egy évvel idősebb Jess-szel a tűz és víz párosa voltunk: én az érinthetetlen északi királynő, ő a szenvedély buja és tüzes déli istennője. Spanyol öröksége – sötét haj, tüzes barna szemek, kissé kreol bőr, telt mellek, érzéki hátsó – megbolondította az angol férfiembereket, Jess pedig imádott flörtölni. Már-már falta a férfiakat, míg én többé-kevésbé pasi nélkül éltem életem – valahogy túl „hideg szépség” voltam a legtöbb férfi számára; csodáltak, legeltették rajtam a szemüket, de aztán majdnem mindig ennyiben is maradt a dolog.
Jess-nek persze akadt még egy erős ütőkártyája: Carlos egyetlen lányaként aktívan dolgozott a műhelyben mint – nem fogjátok kitalálni – autószerelő. Imádta az autókat: javítani, és még inkább tuningolni őket. A pasiknak ez a kombináció – tüzes latina autószerelő lány tökéletes idomokkal, aki ráadásul mindig nyitott egy kis flörtre – olyasminek bizonyult, mint Micimackónak a méz... Ennek ellenére nem irigykedtem rá, az én libidómat kielégítette az övéhez képest jóval szerényebb számú pasi. Viszont, természetesen, mindig kibeszéltük az aktuális hódításainkat – na jó, jobbára az övéit. A trécselésben az is nagy segítséget jelentett, hogy megismerkedésünkkor én elég jól beszéltem spanyolul (még az iskolában tanultam), ő pedig tűrhetően németül (Németországban gyakornokoskodott egy ideig egy autótuning-műhelyben).(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 05. 16. szombat 03:44
Nekem nem tetszett.
#7 sikamika 2015. 05. 7. csütörtök 21:57
szuper...
#6 veteran 2015. 04. 22. szerda 20:29
KLASZ.
#5 papi 2015. 04. 22. szerda 10:50
Nagyon tetszik
#4 Rinaldo 2015. 04. 22. szerda 08:01
Szuper.
#3 Andreas6 2015. 04. 22. szerda 06:45
Ritka dolog, hogy egy napon két ennyire jó írás kerül fel. Szép lett a reggelem, köszönöm!
#2 feherfabia 2015. 04. 22. szerda 06:06
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 04. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?