A+ A-

A szilveszteri buli

Üdvözöllek kedves Olvasóm! Claire-nek hívnak. Egy szilveszteri partiról fogok mesélni Neked, amely érdekes fordulatot vett számomra kevéssel éjfél után.
Legjobb barátnőm, Jessica – mindenki csak Jess-nek hívta – vidéki házába szerveztük a bulit. Nem lenne teljes a történet, ha nem mondanék pár szót rólunk, no meg a helyszínről. Jess-szel az első munkahelyemen lettünk jóbarátok. Egy jó nevű autóműhelyben dolgoztam amolyan „minden egyéb” munkakörben: recepciósként, asszisztensként, könyvelőként, bérszámfejtőként, hogy a legfontosabbat, a hivatásos kávéfőzői munkámat ne is említsem. Tudtam, hogy a főnök, Carlos, nem csupán kommunikációs és könyvelői készségeimért alkalmazott. Huszonegy évemmel, hosszú, természetes szőke, hátközépig érő hajammal, azúrkék szemeimmel – minden bizonnyal a német felmenők öröksége –, középmagas és nőiesen vékony testalkatommal bizonyára én is besegítettem a cégnek jó pár visszajáró hímnemű ügyfelet szerezni. Az egy évvel idősebb Jess-szel a tűz és víz párosa voltunk: én az érinthetetlen északi királynő, ő a szenvedély buja és tüzes déli istennője. Spanyol öröksége – sötét haj, tüzes barna szemek, kissé kreol bőr, telt mellek, érzéki hátsó – megbolondította az angol férfiembereket, Jess pedig imádott flörtölni. Már-már falta a férfiakat, míg én többé-kevésbé pasi nélkül éltem életem – valahogy túl „hideg szépség” voltam a legtöbb férfi számára; csodáltak, legeltették rajtam a szemüket, de aztán majdnem mindig ennyiben is maradt a dolog.
Jess-nek persze akadt még egy erős ütőkártyája: Carlos egyetlen lányaként aktívan dolgozott a műhelyben mint – nem fogjátok kitalálni – autószerelő. Imádta az autókat: javítani, és még inkább tuningolni őket. A pasiknak ez a kombináció – tüzes latina autószerelő lány tökéletes idomokkal, aki ráadásul mindig nyitott egy kis flörtre – olyasminek bizonyult, mint Micimackónak a méz... Ennek ellenére nem irigykedtem rá, az én libidómat kielégítette az övéhez képest jóval szerényebb számú pasi. Viszont, természetesen, mindig kibeszéltük az aktuális hódításainkat – na jó, jobbára az övéit. A trécselésben az is nagy segítséget jelentett, hogy megismerkedésünkkor én elég jól beszéltem spanyolul (még az iskolában tanultam), ő pedig tűrhetően németül (Németországban gyakornokoskodott egy ideig egy autótuning-műhelyben). Az események idején már három éve dolgoztunk együtt és voltunk legjobb barátnőnk, úgyhogy már tökéletesen beszéltük egymás nyelveit. Így ha nem akartuk, hogy a többiek értsék, miről csevegünk, egyszerűen csak átváltottunk spanyolra (ha Carlos éppen nem volt ott) vagy németre... Persze néha lebuktunk, amikor kiderült, hogy a tisztelt ügyfél is beszéli valamelyik nyelvet, de két fiatal széplánynak mindent elnéztek.
Carlos még nem sokkal az Angliába áttelepülésük után vásárolt egy régi, lepusztult farmházat, amit aztán évről évre mind egyre jobban kipofozott. Birtok nem igazán járt hozzá, de a melléképületek tökéletesnek bizonyultak a „nem használom de nem tudok megválni tőle”-autóinak tárolásához. Maga a ház a nagy semmi közepén állt, vékonyka, egy sávos, töredezett aszfaltút vezetett hozzá, fél mérföldes körzetben nem élt más emberfia. Ideális buli helyszín... Carlos nem bánta, ha egy szem lánya és barátai időnként „kibérelték” a házat az éppen aktuális partihoz – feltéve hogy összetakarítottunk utána.
Aznap Jess, egy másik barátnője, Adina, és én már délután kiautóztunk a házhoz, előkészíteni azt a bulihoz. Úgy tizenöten terveztük összejönni, akadt tennivaló bőven: díszítés, kaja, pia, zene, tűzijátékok, kártya, miegymás. Eleinte meg lehetett fagyni, úgyhogy Jess egyik első teendőjeként beüzemelte a fűtést, ami egy régimódi vegyes tüzelésű kazánt és radiátorokat jelentett. Bár itt Dél-Angliában eddig még nem köszöntöttek be a reggeli fagyok, Carlos biztonságképpen leengedte a vizet a rendszerből. Jess most feltöltötte, légtelenítette (mondom, műszaki zseni a lány), ellenőrizte a szénmonoxid-detektort, majd begyújtott újságpapírral és fával, később rakott rá szenet. Estére már tűzforróvá váltak a radiátorok, kellemesen átmelegedett a ház. Kilenc előtt letusoltunk (szerencsére a bojler az elektromos hálózatról működött), átöltöztünk, kisminkeltük magunkat – Jess erősebben, én csak szolidan, épp hogy jelzésértékűen. Fél tíz körül elkezdtek szállingózni a meghívottak, tízre teljes lett a létszám.
A parti elég jól ment, de nem kirobbanóan jól. Jómagam szerettem hallgatni mások sztorijait, vicceit, kártyázásra is mindig kapható voltam, de Jess-en láttam, hogy kicsit unja magát. Ebbe biztos belejátszott az is, hogy épp „két pasi közötti” szakaszban járt – nehéz időszak számára, a pasi neki olyan elemi létszükségletet jelentett, mint másnak az étel.
Az én figyelmemet Daniel kötötte le, egy magas, sötétbarna hajú, jó modorú és humorú férfi. Néhányszor már összefutottunk itt-ott, néha partikon, de a kezdeti „Hi, how are you?”-nál tovább sosem jutottunk – igazi úriembernek tűnt, és sajnos túl tartózkodónak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 05. 16. szombat 03:44
Nekem nem tetszett.
#7 sikamika 2015. 05. 7. csütörtök 21:57
szuper...
#6 veteran 2015. 04. 22. szerda 20:29
KLASZ.
#5 papi 2015. 04. 22. szerda 10:50
Nagyon tetszik
#4 Rinaldo 2015. 04. 22. szerda 08:01
Szuper.
#3 Andreas6 2015. 04. 22. szerda 06:45
Ritka dolog, hogy egy napon két ennyire jó írás kerül fel. Szép lett a reggelem, köszönöm!
#2 feherfabia 2015. 04. 22. szerda 06:06
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 04. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?