Szexbarátnő 3. rész - Fülledtség

Szavazás átlaga: 7.41 pont (93 szavazat)
Megjelenés: 2021. június 11.
Hossz: 7 047 karakter
Elolvasva: 5 480 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Egy június végi tűzforró kora délutánon, hivatalos ügyeket intéztem a településünk melletti városban. Miután kiléptem a bankból, egy másik épület felé vettem az irányt és rápillantottam a telefonomra. Észrevettem, hogy van egy Szandrától érkezett, nem fogadott hívásom.
M
alf
eg
alf
cs
alf
ör
alf
gettem
.
– Szia! – köszönt bele a készülékébe.
– Szia! Látom hívtál. Mi a helyzet?
– Csak annyi, hogy még a fodrásznál ülök, de nemsokára végzek. Te mikor?
– Én sajnos csak most jöttem ki a bankból, és szerintem nagyjából még egy óra.
– Oké, számítottam rá. Akkor ahogy megbeszéltük, átmegyek hozzátok.
– Jól van. A kulcsot a teraszon, a WC-ablak párkányon találod.
– Rendben... szüleid mikor is érkeznek haza?
– Ők csak két óra múlva, úgyhogy nagyjából lesz egy óránk.
– Tökéletes. Már várom – mondta sejtelmes hangon.
– Én is. Szia! – búcsúztam el tőle mosolyogva.

Ötven perccel később izgatottan hazavezettem. Beálltam az udvarunkba, majd becsuktam a kaput. Felszaladtam a teraszlépcsőn és a kánikulából a kellemesen hűvös lakásba léptem. Mivel az ajtó nem volt bezárva, így tudtam, hogy unokanővérem sikeresen megtalálta az általam elrejtett kulcsot, bár a cipőit sehol nem láttam az előtérben, ezért egy enyhébb rossz érzés lett úrrá rajtam.

Gyorsan kezet mostam, azzal felsiettem az emeletre, ahol talán még a kintinél is nagyobb hőség uralkodott. Hirtelen megtorpantam a szobám bejárata előtt, azután pedig leesett az állam. Odabent egy, a már jól ismert erős parfümillattal körbevett nő állt az íróasztalom mellett, s az egyik magazinomat lapozgatta. Egy másodperc tört része alatt megértettem: Szandra azért ment fodrászhoz, hogy hátközépig érő sötétbarna haját szőkére festesse, illetve amiatt nem találtam lent a lábbelijeit, mert mindkét, egyébként rózsaszín hegyesorrú tűsarkú a lábain díszelgett. Rajtuk kívül még egy szintén rózsaszín, rövid ruhát viselt. A váratlan jelenettől köpni-nyelni nem tudtam.
– Végre itt vagy – szólt rám vigyorogva – Kicsit meglepődöttnek tűnsz – jelentette ki tettetett komolysággal.

Bárminemű szóbeli kommunikáció helyett két szapora, határozott lépést tettem felé, aztán hevesen lesmároltam. A csókot Ő vadul, nyelvét-ajkait megállás nélkül mozgatva viszonozta. Rálökött az asztalomra és fölém hajolva folytatta a nyelvcsatát. Miközben ráérősen lejjebb húzta szerelése tetejét, ízlelőszervét kidugva nyalta végig párszor kiöltött nyelvemet. Felültem, kezeit a nyakam köré fonta, majd halkan zihálva, továbbra is erotikusan nyalta meg időnként ajkaimat. Feljebb gyűrte ruhája alsó részét, azzal alfelét az egyre keményebb farkamhoz dörzsölte. Előhalásztam melleit, hogy felváltva alaposan leszopogassam hegyes bimbóit. Nyelvemmel hol a szájába nyaltam, hol a rügyeit ingereltem, mialatt kezemmel a felforrósodott punciját izgattam a rózsaszín, átázott bugyiján keresztül.

Kicsatoltam nadrágom övét, hogy kiszabadítsam mereven álló farkamat. Szandra a tenyereivel végigsimítva felső testemet, lassan elém térdelt, végül az ajkai közé vette dákómat.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
érzés és látvány volt, ahogy unokanővérem a vörösre festett körmökkel díszített ujjait a farkam tövére kulcsolta, illetve szopós száját fel-le mozgatva, sötétbarna szemeivel hosszú szemkontaktusokat tartva cumizta a faszomat. Egyre mélyebbre hatolt ajkaival, s egyre tempósabban mozgatta szőke hajkoronával díszített fejét. Nyaldosta duzzadt makkomat, s mikor elvált tőle, nyelvhegyével mindig vékony nyálcsíkot húzott. Szopogatni kezdte, aztán benyelte szerszámomat a feléig. Sokáig kényeztette, azután nyelvével megint gyengéden, de kéjesen nyalogatta péniszem tetejét, amely továbbra is ingerlő, engem sóhajtozásra késztető nyálcsíkos összeköttetésben állt sikamlós nyelvével.

A fekete forgószékembe ültettem és a széttárt lábai közé guggoltam. Megízleltem nedveitől csillogó pináját, ami pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem: mézédes, egyben vadító. A szeméremajkain, valamint a megkeményedett csiklóján pörgettem nyelvemet, közben lestem a reakcióit. Unokatestvérem nyögdécselve, remegő combokkal élvezte ténykedésem. Középső ujjammal megdörzsöltem klitoriszát, utána felnyomtam tüzes hüvelyébe. Ki-be járattam egy ideig, végül ismét nemi szervére tapadtam ajkaimmal. Ő egyik lábát a vállamon, másikat pedig az íróasztalomon pihentetve nyomta punciját a számba. Iramosan járattam csiklóján ízlelőszervem, majd a vágatába nyaltam. Ezt a koreográfiát ismételgettem egészen addig, amíg az orgazmus határára nem repítettem. Direkt nem hagytam elélvezni.

Az asztalomra ültettem. Lehajoltam, hogy óvszert vegyek elő, de Ő magához húzott.
– Hatolj belém! – suttogta.
– Mi? – kérdeztem zihálva.
– Szedek gyógyszert, nem lesz baj – jelentette ki halkan. Átfutott a fejemen, hogy ez már tényleg veszélyes lehet, ám természetesen újfent az ösztön győzedelmeskedett felettem. Kőkeményen álló rudamat a barlangjához illesztettem, s lassan tövig nyomtam. Végre tisztán érezhettem szűk, lucskos, tűzforró pináját, meg azt, ahogy a farkamra feszül. Csípőmet nyugodt tempóban előre-hátra mozgattam, viszont később rendesen begyorsítottam. A meleg szobámban állva, a homlokomról patakokban folyó vízzel, nagy hévvel döngettem az íróasztalomon izazdtan fekvő, hangosan nyögő unokanővéremet. Rázós menetünk alatt, sorra estek le asztalomról a különböző magazinok, füzetek, könyvek, továbbá íróeszközök. Szandra bal kezével a bútor szélébe kapaszkodva tűrte kitartó döfködésem. Meztelen, formás lábait a kezeimben tartva, szüntelenül adtam éhes vaginájának, ami jár neki.

Ráhajoltam, lesmároltam, erre Ő a nyakam köré fonta karjait. Felemeltem, megfordultam vele, azzal az íróasztalomra ültem. Hüvelyével a botomra csúszott, azután lekapott. Begerjedt, izgatóan vicsorító arccal, egyre ütemesebben ugrált dorongomon. Tenyereimmel a sportos, mutatós fenekét markolásztam, mialatt hangos csattanások kíséretében lovagolt rajtam.

Felálltunk, az asztalra nyomtam felső testét, végezetül a levegőben tartva jobb lábát, a lyukába dugtam a faszomat. Erőteljes pumpálásom közepette, az arcába lógó hajtincsekkel ingerlően nyögött, valamint fejét párszor hirtelen felemelve, látványosan hátradobta kiszőkített hajfürtjeit.

Eltolt magától, s elém térdelt. Kinyitotta száját, illetve kissé kidugta nyelvét. Ennyiből, plusz a hívogató tekintetőből tudtam, hogy mit is akar, ezért verni kezdtem dárdámat. A testemről még jobban ömlő verejtékkel, felnyögve Szandra ajkai közé lőttem bőséges táramat. Leszopogatta érzékennyé vált makkomat, utána hangosan felsóhajtottam, amikor láttam, hogy unokanővérem lezárva szemhéjait, lenyeli a spermámat. Lehajolva lesmároltam, majd a hajópadlóra ülve, izzadtan, zihálva az asztalomnak dőltem.

Odalent jól hallhatóan kinyílt az ajtó.
– Szia! – kiáltott fel anyám.
– A picsába! Megjöttek – mondtam ijedten. Szandra erre felpattanva a hálószobámmal szemközi fürdőszobába szaladt. Rendbe tetem ruházatomat, és fél perc múlva hallottam, hogy unokatesóm megnyitja a zuhanyt. Amíg Ő lemosta magáról az izzadtságot, addig Én nyugodtságot színlelve lesétáltam a szüleimhez, aztán felkészítettem Őket Szandra ittlétére, valamint új, meglepő kinézetére.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.41 pont (93 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. szeptember 3. 00:39
#22
Ez egy gyorsabb, keményebb, nyersebb menet, és valóban nélkülözi a humort. A karakterek kapcsolatát jól látod.
1
Ez egy válasz Titti 2023. szeptember 2. 22:56-kor írt üzenetére.
Titti
2023. szeptember 2. 22:56
#20
Nem vigyorgást írt, hanem vicsorgást. Igaz, az meg a gonosz boszorkányokra hajaz, ami nem illik a képbe.
Ettől eltekintve nekem tetszett, mert végre felnőtt a kisfiú, és az öcsikéből férfi lett. Az aktus leírása jó, de az előző részben megismert poénkodás, és a várakozás izgalma hiányzott belőle. De legalább nem vártak újabb két hónapot, ami talán azt jelentheti, hogy fokozódik egymás iránti vonzalmuk. Mindjárt meglátom a következő részben. 🙂
2
Ez egy válasz cvirag 2023. május 21. 20:01-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2023. május 22. 14:22
#19
Nagyon izgató ez a folytatás is!Én sajnos az egy évvel idősebb unokanővéremnek csak a cicijeit élvezhettem, a puncikáját nem kaptam meg. Persze ez még az 1960-as években esett meg, de a kőkemény lánymellek szopogatásának emléke még ma is megkeményít...
2
cvirag
2023. május 21. 20:01
#17
A lányok nem vigyorognak, legfeljebb Harley Quinn. De vele meg normális pasi nem akarna dugni. Rövid és langyos lett. Kár. 
1
l
laja.jl
2021. június 21. 19:48
#16
Egy elkapkodott menet II.
1
feherkalman1
2021. június 17. 22:05
#15
Imádom az ilyen gyors meneteket.
1
cscsu50
2021. június 12. 19:34
#14
Langyos, de van  lehetőség a fejlődésre
1
Fluxus
2021. június 11. 20:39
#12
Nekem nem jött be most.
1
sztbali
2021. június 11. 17:06
#11
Változatlan színvonal.
1
B
Bluedevil
2021. június 11. 11:23
#10
Közepes, langyos. De van benne lehetőség! A fejlődésre is!
1
deajk2008
2021. június 11. 07:58
#9
Szeretem a családon belüli szexet... izgató
1
sunyilo
2021. június 11. 07:53
#8
Semmi különös...
1
l
listike
2021. június 11. 06:49
#7
Sablonos és unalmas.
1
f
feherfabia
2021. június 11. 06:24
#5
 Szerintem az előző részek jobbak voltak!5P
1
Andreas6
2021. június 11. 05:56
#4
Nem tetszett a stílusa.
1
a
angel234
2021. június 11. 04:46
#3
Ez egy átlagos történet.
1