A+ A-

Szösszenet 1. rész

Amint beléptek a lakásba, a lány szeme körbe pásztázott. Tipikus férfi odú, kicsi kaotikus, de tiszta.
Kicsit megnyugodott első találkozásuk, bár úgy érezte mindent tud a férfiról volt benne egy adag félelem. Megnyugodott. Tudta miért jött szeme kérdőn nézett a férfire. Ő pedig szó nélkül a szoba felé intett a szemével.
A férfi lesegítette a kabátját, és egy vállfára tette. Aztán szembe fordult vele, a szemébe nézett majd határozottan megcsókolta. Erőteljes de érzéki csók volt.
Aztán keze megindult arca felé, kicsit beletúrt a hajába, megfeszítette és már a következő csók vad és követelőző volt. Szinte fulladoztak mindketten a csóktól.
Nyaka megfeszült ahogy a férfi húzta a haját és érezete nyakán forró lehelletét.
Annyira várta már ezt a pillanatot, hogy teste azonnal reagál. Nedvesedni kezdett, mellei feszültek folyamatosan borzongott.
Nem tudott már figyelni csak érezni ami történhet vele. Szinte csak nyomokban érzékelte ahogy a férfi simogatásai eltüntetik ruháját, fehérnemüjét.
Ott állt meztelenül egyhén borzongott de nem fázott az igzalom váltotta ki ezt az érzést. Szétváltak, a férfi a háta mögül egy szemtakarót vett elő és felmutatta.
A lány finoman biccentett, és engedte hogy a férfi feltegye és eligazgassa meggyőződve arról, hogy valóban semmit sem lát. Aztán megfogta a kezét és pár lépéssel odébb vezette. Hozzá simult érezte a szívverését testének forróságát.
Aztán megérezte csuklóján a kötelet, előbb az egyik kezét majd a másikat kötötte ki a feje felett.
Aztán lábait enyhe terpeszbe igazította majd bokáján is érezte a köteleket. Egyben érezte azt is, hogy nem tudja összezárni... Terpesztő rúd...
Kitárulkozva állt a férfi előtt akinek keze egy fürge pók módjára be barangolta minden porcikáját a mellétől a fenekéig a combjaitól egyre nedvesebb öléig.
Hirtelen megérezte leheletét a mellén, majd nedves nyelvét is annyira jól esett az érintése, hogy homorítva szinte felkínálta, falja fel... és a férfi élt is vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 06. 2. kedd 04:57
Gyenge lett.
#5 papi 2015. 04. 10. péntek 20:32
Nagyon gyenge
#4 veteran 2015. 04. 9. csütörtök 14:14
Nem tetszett.
#3 Rinaldo 2015. 04. 9. csütörtök 08:16
Gyenge.
#2 deajk2008 2015. 04. 9. csütörtök 06:49
elég jó lett 8p... folytasd
#1 Törté-Net 2015. 04. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?