Új barátok

Szavazás átlaga: 7.31 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2015. április 2.
Hossz: 14 319 karakter
Elolvasva: 1 280 alkalommal
Kis kikapcsolódásra vágyva megragadtam az interneten egyik jónak tűnő lehetőséget egy gyógyvizes lubickolásra Zalában. Épp magányos voltam, így nem kellett senkivel egyeztetnem az időpontot és jelentkeztem. A kedves női hang közölte, hogy mivel egyedül vagyok a szállodában össze fognak rakni egy másik férfival hacsak nem akarom kifizetni az egyágyas horribilis összegű felárat. Mondtam, jó lesz ez így. Legalább nem unatkozom magamban az üres órákon. Gyors csomagolás és már indulhattam is a „last minut” pihenésre.
Valóban a szállodában tájékoztattak az elhelyezésről és a szobatárs személyéről. Ő már fenn volt a szobában, menjek csak fel és helyezkedjek el. A szót tett követte és a lift felrepített a negyedikre ahol némi keresgélés után megtaláltam a szobám. Illetve fél szobám. Mosolygós magamforma középkorú férfi üldögélt a szobában és melegen üdvözölt. Megbeszéltük az elhelyezkedést és kipakoltam a bőröndből. Javasolta, hogy mindjárt kezdjük fürdő látogatással az ismerkedést. Ebben egyetértettünk és miközben vetkőzni kezdtünk elmondta, hogy egy nagyobb több éve együtt üdülő társaság tagja. Majd megismerem őket is a fürdőben. Eközben ledobtam a ruháimat az ágyra és kerestem a fürdőgatyám. Sehol sem találtam, pedig úgy emlékeztem, hogy odakészítettem a cuccaimhoz. Megfordulta a szobatárs felé és... Ő száját nyalogatva bámulta félkemény kedveskémet. Kérdeztem, nincs-e véletlenül egy kölcsön fürdőnadrágja amíg veszek egyet. De, van mondta és levetkőzve Ő is félkeményen álló fasszal a ruhái közül elővette a tartalék nadrágot. Tartotta, hogy felvegyem. Aztán eligazította a faszomat elől benyúlva a gatyába és körbefordítva engem a farpofáimat is benyúlva széthúzta, mondván a saját nadrágjába akkor nyúl az ember amikor csak akar. Nem akartam udvariatlan lenni, ráhagytam miközben faszom feljebb emelte bunkós fejét. Felvettük a köntöst ami az ágyra oda volt készítve és elindultunk a fürdőbe. A köntös arra is jó volt, hogy takarja kidudorodó gatyánkat. A liftbe udvariasan betessékelt, közben meg – simogatta a fenekemet. Úgy tettem, mintha észre sem vettem volna de a faszom jelezte a jó jövendőt és feljebb emelte a fejét. A medencéhez érve mondta, hogy a barátai már mint a vízben lubickolnak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.31 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
e
eliah1599
2019. december 2. 02:11
#6
Hol van ez a hely? Kik ezek az emberek? En is akarok ilyet!!!
1
a
A57L
2015. június 3. 04:58
#5
Közepes lett.
1
p
papi
2015. április 2. 11:08
#4
nem rossz
1
gyuri0926
2015. április 2. 08:14
#3
Gyanús volt, mert ez arra utalt, hogy tetszik neki a fenekem és meg akar dugni. Amilyen kis pöcse volt azt gondoltam, hogy elsőre talán nem nem is fájna, hisz sokkal vastagabbat szoktam szarni.

Gratula ez igazán költöi .
1
R
Rinaldo
2015. április 2. 07:23
#2
Jó nyaralás.
1
T
Törté-Net
2015. április 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1