A+ A-

Mike családja 5. rész

Fordítás
Eredeti történet
A bejárati ajtó csapódásának hangjára ébredtem. Szombat reggel volt és az igazak álmát aludtam egyedül, hiszen rajtam kívül nem volt otthon senki. Maggie valami focikupára vitte Mikeyt a hétvégére. Egy hotelben szálltak meg a városban – és nincsen kétségem afelől, hogy kihasználták az időt, hogy távol vannak a családtól, és élvezték az oidipuszi örömöket.
Magamhoz is nyúltam az előző este, arra gondolva, hogy Mikey fiatal farka az anyja pináját döngeti éppen. Maggie szereti, ha egyedül lehet Mikeyval és minden vágyát kiélheti vele.
Molly, a 16 éves lányom, szabad napot kapott a hétvégére a fitnesz-klubban, és a barátaival töltötte az előző estét. Nem hallottam őt hazajönni, valószínű, hogy kiütötte magát és ott alszik valamelyik barátjánál. Bár titkon azt reméltem, hogy egy szopással fog ébreszteni az éjszaka közepén, de ez sajnos nem történt meg. Szóval ez csakis Missy lehetett, a 12 éves lányom, aki az egyik barátnőjénél, Karánál volt az éjjel.
Hallottam, hogy a léptek egyre közelednek a szobám felé.
„Szia, Apa!” – üdvözölt a kis szőke lány, ahogy betoppant a hálóba.
„Szia, kicsim.” – válaszoltam. „Hogy érezted magad Kara-éknál?” – kérdeztem, miközben leplezetlenül végigmértem lányom testét.
„Jajj, Apa! Hihetetlenül jó volt! És találd ki mit csináltunk!” – hadarta fiatalos hévvel.
„Mit, aranyom?”
„Hát, már régóta meg akartam mutatni Karának, hogy milyen is a szex. Beszéltünk is róla korábban – de az nem volt az igazi. Anyával ti is azt mondjátok mindig, hogy addig ne tegyünk semmit, amíg biztosak nem vagyunk abban, hogy tényleg akarjuk.”
„Ez így van kicsim. Szóval, mi történt?”
„Hát, az úgy volt, hogy Kara megint felhozta a témát. Én pedig megkérdeztem, hogy szokott-e maszturbálni. Azt mondta, hogy már csinálta párszor. Aztán megkérdeztem, hogy akarja-e, hogy megmutassam, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy igazán jól érezze magát. Azt mondta, hogy lehet, hogy zavarba jönne tőle, de szeretné látni. Így hát elkezdtem játszani a puncijával, először csak az ujjaimmal, aztán a nyelvemmel is nyalogatni kezdtem a csiklóját. És apa, elhiheted, elég gyorsan benedvesedett, tudtam, hogy be van már indulva rendesen. Úgyhogy megkértem, hogy csinálja ő is azt, amit én, így hát fölé másztam 69-be, és ő is elkezdte kényeztetni a puncimat.”
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2017. 02. 25. szombat 14:32
jó perverz
#9 A57L 2015. 06. 1. hétfő 05:00
Perverz,de jó.
#8 George V. Taylor 2015. 04. 3. péntek 07:52
Ő a másik lánya. Hiába néztem át többször sajnos nem vettem észre az elírást. Az előzőben is maradt egy hiba. Ha lehet megpróbálom javittatni, ha jön a következő rész. Ami kicsit később jön. Most nem sok időm van a fordításra.
#7 macsek2 2015. 04. 3. péntek 01:41
(Majd megmarkoltam, és még jobban ráhúztam Mollyt a farkamra.

„Oh, Apa! Baszd meg! Ez hatalmas!” – jajgatott fel Missy.) Ha Missy a lányod akkor kicsoda Molly?
#6 veteran 2015. 03. 31. kedd 16:53
Ez már beteges.
#5 papi 2015. 03. 31. kedd 10:44
Nem rossz
#4 Rinaldo 2015. 03. 31. kedd 07:53
Elég perverz.
#3 listike 2015. 03. 31. kedd 07:12
Elég közepes.
#2 pirate 2015. 03. 31. kedd 02:12
EZ a legkirályabb sorozat smile ezt folytatni kell. Nagyon tetszett a régi is de az új se kutya az is be jön smile Ilyen típusú családit szeretek, ha el fogy a fordítást hasonlót keress utána!!!!
EZER köszi! Nagyon jó Story és fordítás is!

Respect George V. Taylor-nak!!!
#1 Törté-Net 2015. 03. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?