Myrna 6. fejezet

Szavazás átlaga: 7.42 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2015. március 31.
Hossz: 16 319 karakter
Elolvasva: 2 266 alkalommal
Részlet Olivia Cunning Pengető ujjak című könyvéből
Trey egyik keze Myrna felé nyúlt, s a fejét leejtette az asztalra – halottat játszott.
Myrna felnevetett.
– Szegény kis lükék!
Brian a háló felé terelte Myrnát.
– Túl jó vagy hozzánk – mondta neki.
– Vigyázni fogok rátok. Az elmúlt pár hónapban mind fontosak lettetek számomra.
– Még Eric is?
Myrna felnevetett.
– Igen, még Eric is.
– Te is fontos vagy nekünk – mondta Brian. – Nem is emlékszem, mikor voltunk utoljára ennyire... rendezettek.
Rendezettek? Uh.
– Kolonc vagyok a nyakatokon, ugye?
Brian továbbterelte Myrnát a hálószoba ajtajához, majd magához húzta és vadul megcsókolta. Egy rúgással bezárta az ajtót.
– Nem vagy kolonc – duruzsolta. – Csodálatos vagy.
Mint azt már mondtam: túl jó az ilyen alakoknak, mint mi.
Myrna megcsókolta Brian szája sarkát.
– A hazugságaid jót tesznek az önbecsülésemnek.
– Sosem hazudtam neked – suttogta Brian. Végigpuszilta Myrna arcát, egészen a füléig. Bekapta a fülcimpáját, hozzápréselte a fogsorához. Myrna lélegzete elakadt – mindenről megfeledkezett, csak Brian maradt ott.
Brian egyesével gombolta ki Myrna blúzát, közben a füle mögötti érzékeny pontot csókolgatta. Olyan finoman, hogy Myrnának sírhatnékja támadt.
– Brian? – suttogta.
Brian felemelte a fejét és ránézett.
– Hm?
– Gyengéd vagy.
– Nem tetszik?
– Ezt nem mondtam. Csak nem értem, hogy hirtelen honnan jön ez.
Brian vigyorgott.
– Jace-nek basszustéma kell. Le kell lassítanom.
Myrna Brian arcára tette a kezeit, lábujjhegyre emelkedett és szájon puszilta.
– Ennyi az egész? Azt hittem, valamit el akarsz mondani.
Brian összehúzta a szemöldökét, nyelt egy nagyot, és mereven bámulta Myrna homlokát.
– Például mit?
– Mondjuk, hogy kitaláltál valami perverz dolgot, és úgy érezted, hogy előbb megpuhítasz, és csak azután húzol csapdába.
– Azt hiszed, hogy csak ezen az egy dolgon jár a fejem? – Brian felsóhajtott, s a fejét ingatta. Néha úgy érzem, ez az egész reménytelen.
Myrna szíve fájdalmasan szorult össze. Mióta visszajöttek Kansas Cityből, Brian furcsán viselkedett. Mintha szakítani akarna, vagy valami hasonló. Ráadásul ki hibáztathatná érte, miután ilyen durván volt kénytelen szembesülni Myrna múltjával? Csakhogy Myrna a múltján képtelen volt változtatni. Jeremy mély nyomot hagyott benne, akár tetszik Briannek, akár nem.
– Brian, én nem tudom, hogy mit akarsz tőlem.
– De, tudod. Ezért ijeszt meg, amikor gyengéd vagyok veled.
Szóval nem a múltjáról van szó. Hanem a jövőjükről.
– Nem ijedtem meg.
Dehogynem ijedt meg. Megrémült. Leginkább azért, mert képtelen volt elképzelni a jövőt Brian nélkül.
– Egyszer lehetnék anélkül is gyengéd, hogy tréfát űzöl belőle?
– Nem űzök belőle tréfát.
Brian felhúzta az egyik szemöldökét.
– Nem?
– Csendben maradok.
– Ne gondolkodj annyit, inkább próbálj engem érezni. De ne a testeddel. A tested nagyon is érez engem. Én sokkal inkább erre gondolok. – Brian az egyik ujját Myrna mellkasának szegezte, egyenesen a szívéhez. – Nem hiszem, hogy valaha is hallgattál volna arra, ami odabent történik.
– De én hallg...
Brian rátette az ujját Myrna szájára.
– Pszt...
Valami megváltoztatta Briant, és Myrna ezt pontosan látta. Olyan... elkeseredettnek tűnt.
– Br...
– Pszt.
– De...
– Pszt.
Myrna bólintott. Brian elvette az ujjait, ő pedig beleharapott az ajkaiba. Brian ránézett. Látszott rajta, hogy küzd a szavakkal. Myrna arra várt, hogy megszólal, de Brian csak lehajolt hozzá, és megcsókolta ahelyett, hogy mondott volna valamit. Még a csókján is érződött, hogy milyen kétségbeesett.
– Csak szeress, Myrna – suttogta az ajkainak. – Kérlek, szeress engem.
Myrna elfordította a fejét, nem akart tovább csókolózni.
– Mit mondtál?
Brian elnézett Myrna feje fölött. Nyelt párat.
– Szerelmeskedj velem, Myrna. Kérlek.
Ugyan nem pontosan ezt mondta, de Myrna megbékélt az apró helyesbítéssel. Az eredeti kívánságát nem tudta teljesíteni. Myrnának meghasadt a szíve. Meghasadt, mert látta Briant, ahogy küzdelmesen próbálja eltitkolni az érzéseit. Megérintette az arcát; összeért a tekintetük.
– Gyengédség. Erre van szükséged, igaz?
Brian finoman bólintott. Myrna is bólintott, de könnyek szöktek a szemébe. Mindent megadott volna neki, ha Jeremy előtt találkozik vele. Eltitkolt érzéseit akkor még nem lett volna ilyen ijesztően nehéz felfedni, és Brian érzelmeit sem lett volna nehéz befogadni. Lassan vetkőztették egymást, mígnem meztelenül álltak egymás előtt. Lenyugodtak, kívánták egymást. Myrna végigsimította a meleg bőrt Brian mellkasán. Ajkai követték kezei nyomát.
– Most az jön, hogy felkapsz a karjaidba, és beviszel az ágyba? – kérdezte Brian.
Myrna felnevetett.
– Hékás, én próbálok komoly lenni.
– Ki mondta, hogy én nem gondoltam komolyan?
Brian rámosolygott, majd hangosan felnevetett, amikor Myrna megragadta őt a derekánál, és pár centivel a föld fölé emelte. Tett pár lépést vele, és rádobta az ágyra. Brian nevetett, kezeivel takarta el a szemeit. Nevetése ellágyította Myrna szívét – ez csak egy volt a sok közül, amit szeretett... mármint kedvelt ebben az emberben.
– Bocsánat, ezt némileg elszúrtam, talán többet kell tornáznom. A bicepszem nem túl nagy. Felmászott az ágyra Brian mellé, és noszogatta, hogy kússzon feljebb a fejtámlához. – Ez meg az a rész, amikor rózsaszirmokkal dörzsölgetem az egész testedet, igaz?
– Azt hiszem, kifogytunk a rózsaszirmokból.
– Hunyd be a szemed.
Kikapcsolta a hajcsatot a tarkójánál. Brian lehunyta a szemét, amikor Myrna ráhajolt. Hosszú, sűrű haja cirógatta a hasát.
– Szeretném megtudni, hogy létezhet-e ennél jobb. Tekerd a farkam köré.
– Gyengédek leszünk, Brian, emlékszel?
– Az nem gyengéd?
– A gyengédség teljes mértékben kizárja a farkadat, de legfőképpen azt, hogy a hajamat köré tekerjem. Brian szemei felpattantak.
– Ugye viccelsz!
Myrna befogta Brian száját.
– Pszt. Csukd be a szemed.
Brian egy pillanatig hezitált, aztán engedelmeskedett.
– Minden egyes porcikádat végigtapintom – suttogta Myrna –, és megcsókolok minden egyes négyzetcentimétert a testeden.
Brian megragadta a félig merev farkát, s a tövétől a makkjáig végigsimította.
– Mind a huszonöt centit? Várj egy percet. Még nem áll készen.
Myrna felnevetett.
– És most ki humorizál? Brian rákacsintott.
– Bocs. Majd megtanulok viselkedni.
Myrna lágyan végigsimította Brian bal kezét. A zúzódás eltűnt róla, a duzzanat is lelohadt már, de ő sosem fogja elfelejteni azokat a rémült pillanatokat, amíg a röntgeneredményt várta. Meg volt róla győződve, hogy Brian soha többé nem gitározhat, ráadásul az ő hibájából.
Végigfuttatta ujjait Brian tenyerén, megérintette az ujja végén a bőrkeményedéseket, keze visszasimult a tenyerére. Brian ujjai önkéntelenül begörbültek.
Gyengéd mozdulatokkal tapintotta Brian csuklóját, alkarját, és közben megcsókolta a tenyerét. Bekapta a gyűrűsujját, mire Brian felnyögött. Myrna a szeme sarkából figyelte, ahogy Brian farka válaszként megmozdul. Myrna elengedte Brian ujját, tovább csókolgatta a kezét, egészen a csuklója belső feléig.
Simogatta Briant, csókjai egyre feljebb haladtak a karján, egészen a könyökhajlatához. Fürkésző ujjai rátaláltak a Brian mellbimbója körüli göndör szőrzetre. Tekergette a szőrszálakat, középső ujjával a bimbót dörzsölte, és megszívta a könyökhajlatát. Imádta megérinteni Briant, lassan fedezni fel a testét, de nem bírta sokáig: sóvárgott Brian
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
érintése után. Ahogy megmozdult, melle Brian kezébe került. A férfi gyengéden megmarkolta.
Myrna mellbimbója megkeményedett, epedezve követelte a szigorúbb figyelmet. Brian engedett a szorításból, mire Myrna visszadőlt a karjára, és kemény bicepszén át a válláig végigcsókolta őt. Megkeményedett bimbóját Brian alkarjának belső feléhez dörzsölte. Öle összeszorult a vágytól. Felizgatta, hogy gyengéden bánt vele. Keze átkúszott a mellkasán, fel a nyakára.
– Brian – duruzsolta. Csókjai egyre kevésbé voltak gyengédek: izgatottabbá váltak, ahogy haladt felfelé Brian nyakán, egészen a füléig. Bedugta a nyelvét a férfi fülébe. Brian teljes testből remegett, és felnevetett.
– Máris készen állsz, szivi? – kérdezte tőle.
– Neked köszönhetem. Csak neked. – Végigcsókolta erős vonalú állát, majd rálelt az ajkaira. Úgy mozdult, hogy Brian keze a combjai közé kerüljön. Az meg sem mozdította az ujjait, de éreznie kellett, hogy Myrna forró, nedves, és vágyakozik. – Érints meg – zihálta bele a szájába.
Brian nem teljesítette a kívánságát, mire Myrna elhúzta az ajkait a szájáról, lenyúlt a lábai közé, és bevezette Brian ujjait a puncijába. Nekinyomta a testét a kezének, az ujjak így még mélyebbre kerültek.
– Nem megy neked annyira ez a gyengédségizé, mi? – kérdezte Brian.
Myrna alázatos tekintettel nézett rá. Már nem érdekelte a saját gyönyöre.
– Sajnálom.
– Nem fogok úgy tenni, mintha nem örülnék, hogy annyira felizgatlak, hogy magadtól vezeted az ujjaimat a testedbe. Nagyon is tetszik. – Brian finoman megcsavarta a kezét, mire Myrna megremegett. Aztán kihúzta az ujjait. – Fejezd be, amit elkezdtél. Ha végeztél, jó keményen megduglak. Ezt akarod, ugye?
– Igen. Keményen. És gyorsan. És gyengéden. És lassan. Ha a te farkad játszik velem, mindenhogy akarom.
Képtelen volt nem törődni Brian farkával. Megfordult és lejjebb csúszott, összeért a hasa a másikéval, de fejjel lefelé volt hozzá képest. Kezébe vette Brian farkát, és megnyalta a makkját.
– Mm – duruzsolta.
Brian megragadta Myrna csípőjét, megemelte a fejét, és az állát a csiklójához dörzsölte. Myrna felnyögött, és rábukott a farkára. Brian nyelve Myrna magányos puncija után kutatott, amivel annyira erőteljesen irányította a figyelmét a benne tátongó ürességre, hogy Myrna képtelen volt másra figyelni. Meg akarta kapni Briant. Szüksége volt arra, amit adhatott neki. Sosem volt belőle elég.
Elengedte Brian farkát, lejjebb csúszott, és szétvetette lábait. Nem fordult szembe Briannel, neki háttal ülve csúsztatta magába a farkát. Mélyen elnyelte.
Kurva – visszhangzott a fejében Jeremy hangja.
Megtorpant. Brian nyögve emelte meg a csípőjét, még mélyebbre akart hatolni. Ujjait végigfuttatta Myrna gerincén, ő pedig hátrébb hajolt – lehulló haja Brian mellkasát cirógatta.
Tetszik, mi, te ribanc?
– Igen – suttogta. – Nagyon jó.
Brian mocorgott, mire ő hátrapillantott rá. Brian a könyökére támaszkodva merült el összeérő testük látványában. Myrna elmosolyodott, és lenyúlt a golyóihoz. Finoman megdörzsölte őket. Lassan mozgott, próbálta nem elfelejteni, hogy Brian azt szerette volna, ha gyengéd marad.
Brian becsúsztatta egy ujját Myrna fenekébe, mire ő felnyögött és abbahagyta a mozgást, amíg Brian párszor ki-be húzta az ujjait.
– Óóó – nyöszörögte.
– Csíped?
– Igeen...
Mocskos kurva.
Myrna a vállához dörzsölte a fülét, mintha így próbálná elhallgattatni Jeremy állandó vádaskodását. Brian kihúzta az ujját. Myrna hallotta, hogy kinyílik az éjjeliszekrény fiókja, és egy vibrátor zümmögni kezd. Brian az egyik kezét Myrna hátára tette, előredöntötte egy kicsit, majd óvatosan becsúsztatta a vékony szerkezetet a fenekébe. Myrna megborzongott.
– Ah – nyögte Brian. A fejét az ágyra vetette. – Érzem, ahogy belül vibrál a farkamnál.
Myrna rápillantott a válla fölött. Brian a fejét hátradöntve önfeledten élvezett.
– Jó érzés?
– Iggen – nyöszörögte Brian. A hasa megfeszült, a háta meghajlott a kéjtől. – Lovagolj meg, szivi. Ne csak üldögélj.
– Látni akarom az arcod.
Brian farka kiszabadult, ahogy Myrna szembefordult vele. Brian mohón megragadta Myrna csípőjét, ahogy újra ráült. A vibrátor megőrjítette Myrnát. Egyre gyorsabban lovagolta Briant, akinek a farkát minden egyes behatolásnál végigdörzsölte a remegő hancúrléc. Csodálatos érzés volt, de Brian látványa még jobban hatott rá, aki maga alá gyűrte az ágyneműt, folyamatosan vonaglott, míg meg nem ragadta Myrna csípőjét, hogy leállítsa.
– Oké, bébi. Ki kell vennünk belőle a vibrit, különben felrobbanok. Kábé azonnal.
Myrna megfogta Brian csuklóit, és lenyomta a kezeit a feje mellé. Újra fel-le emelkedett, és még gyorsabban kezdett mozogni, hogy a csúcsra juttassa. Myrna felkiáltott, váratlanul ment el.
– Attyaég – nyögte.
Elengedte Brian csuklóját, és a csiklójához nyomta az ujjait. Próbálta lenyugtatni a punciját, hogy Briant is el tudja vinni a csúcsra. Egyre gyorsabban lovagolt rajta, s Brian minden egyes lökésnél Myrna nevét kiabálta. Egyik arcizma lüktetni kezdett. Pont az, amelyik mindig lüktetett, amikor már közel járt. Már majdnem ott vagyok, bébi, csak ereszd el magad. Nem létezett szexisebb dolog a világon, mint látni ezt a férfit elélvezni, gondolta Myrna, és ugyan több tucatszor látta már, képtelen volt megunni.
Ő is egy riherongy, mondta Jeremy hangja.
Igen, az. És Myrna nem is akarta, hogy Brian másmilyen legyen.
Brian feje hátrahanyatlott, a szemeit csukva tartotta, az ajkai szétnyíltak. Felnyögött. Arca eltorzult a gyönyörtől, s az egész teste megmerevedett. Rekedten kiáltott fel, mikor ujjai a takaróba mélyedtek.
Tökéletes. Ez a férfi tökéletes. Számára tökéletes. Szerette őt.
Szerelmes belé.
Nagyon jól tudta, hogy az.
Hogy tudta volna nem szeretni? El kell mondania neki.
Ki kell mondania. Szeretlek, Brian. Szíve nagyot dobbant, majd zakatolni kezdett. Talán holnap lesz elég bátorsága elmondani neki.
Vagy jövőre. Brian teste elernyedt, de önkéntelenül újra megrándult. Leemelte magáról Myrnát.
– Ez egy kicsit sok – suttogta. – Nem bírom.
Myrna elvigyorodott, és kivette magából a vibrátort.
– De azért úgy tűnt, hogy tetszett.
– Túlzottan is tetszett.
Brian egy papírlapért nyúlt, és lejegyzett néhány akkordot.
– Jace elégedett lesz ezzel a fülledt menettel.
Arrébb dobta a hangjegyekkel teli papírt, és magához húzta Myrnát.
– Nem annyira, mint én – közölte Myrna.
– Istenem, ez valami kibaszottul fantasztikus volt, nem?
Myrna egyetértően bólintott.
Brian szenvedélyesen megcsókolta, és megpaskolta Myrna csupasz karját.
– Álmos vagyok – duruzsolta.
– Szunyókálj egyet. Itt leszek, amikor felébredsz, és nekiveselkedhetünk megint ennek a gyengédségdolognak. – Elmosolyodott. – Még pár száz próbálkozás, és biztos meg tudom csinálni. Brian álmosan vigyorgott, ő pedig hozzábújt.
– Gyakorlat teszi a mestert, drágám.
Myrna bágyadtan pislogva hallgatta Brian lélegzését.
– Szeretlek, Myrna – suttogta Brian, mielőtt álomba zuhant. – Én tényleg sze... ret... lek... Myrnának elakadt a lélegzete. Brian szereti őt? Valahol tudta, de amíg nem mondta ki a szavakat, nem hitte, hogy igaz lehet.
Szíve a torkában zakatolt; pár percig még nézte Briant, ahogy aludt. Gyengéden megérintette az arcát, és állon csókolta. Talán most kimondhatná ő is, amíg Brian alszik. Csak hogy előre kipróbálja a szavak hangzását.
– Én is szeretlek – suttogta.
Brian szemei hirtelen kinyíltak.
Hát ébren van? Francba! A fenébe! Most már nem lehetett visszaszívni.
Briannek fülig ért a szája. Olyan szédültnek tűnt, mint valami rajongó kislány.
– Csak nem azt mondtad, hogy szeretsz?
Myrna tagadásra nyitotta száját, de inkább bólintott.
– Azt hiszem, arra vártam, hogy te mondd előbb – suttogta Myrna. – Túlzottan féltem elsőnek kimondani.
– Arra vártál, hogy én mondjam ki?
– Talán. Nem tudom. Csak arra jutottam...
Brian felnevetett, és könnyes szemmel, finoman megcsókolta őt.
– Attól féltem, hogy elriasztalak, ha kimondom – mondta Brian.
– Tíz perccel ezelőtt valószínűleg így lett volna. De az akkor volt. És most ez van.
Brian magához ölelte.
– Myrna, én azt hiszem, hogy azóta vagyok szerelmes beléd, amióta felsírtam a születésem után. Brian az ajkait Myrna homlokához dörgölte, ő pedig próbálta visszatartani az érzelmeit, de hasztalan.
– Sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott rájönnöm – mondta fulladozva Myrna. – És hogy ilyen sokáig tartott kimondani.
– Ha tényleg annyira sajnálod, mondd ki újra.
Brian megfogta Myrna állát, és hátrébb hajolt, hogy a szemébe tudjon nézni. Hüvelykujja végigsimította az alsó ajkát.
Myrna mély lélegzetet vett.
– Szeretlek, Brian. Sinclair Mester. Brian... szeretlek. – Behunyta a szemeit, majd újra kinyitotta. A szíve majd kiugrott a helyéről. – Olyan nagyon szeretlek, hogy az már megrémiszt.
Brian előrehajolt, és hosszasan megcsókolta.
– Ne félj, Myr. Jobban szeretlek, mint ahogy azt valaha is szavakba tudnám önteni. Nem fogsz csalódni bennem. Ígérem, hogy nem fogsz. Ez a szerelem... a mi szerelmünk örökre szól. Örökre Briannel? Aha, ezt talán el tudná viselni.
Elmosolyodott, a félelmei tovatűntek. Teljes szívéből bízott Brianben. Tökéletesen bízott benne.
– Tudod – mondta Brian –, jövő héten Nevadában koncertezünk. El akarsz jönni Las Vegasba hozzám jönni feleségül?
Myrna rámosolygott Brianre, ahogy felvillant előtte a jövő. Izgatottan dobogó szíve majd kiugrott a mellkasából.
– Azt hittem, ezt a kérdést már sohasem teszed fel nekem...

VÉGE
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.42 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. december 15. 00:29
#10
Egészen jó lett!
1
Andreas6
2017. szeptember 26. 14:14
#9
Én szeretem a happy endet.
1
feherkalman1
2017. április 14. 13:21
#8
Hát el laposodott a végére.
1
z
zsomberos
2016. november 22. 13:18
#7
Olvasható
1
a
A57L
2015. június 1. 05:01
#6
Nem tetszett.
1
t
tomi19
2015. április 1. 16:29
#5
Jóféle sorozat volt 9 pont...
1
Andreas6
2015. március 31. 17:40
#4
Nagyon tetszett.
1
deajk2008
2015. március 31. 12:31
#3
szerintem jó lett...8p folytasd, jó a szex része is
1
p
papi
2015. március 31. 10:39
#2
Egész jó
1
T
Törté-Net
2015. március 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1