A+ A-

Szex hármasban, avagy teljesült egy álom

Régóta szerettem volna kipróbálni a szexet 2 nővel, de ki ne szeretné, azonban álmomban se gondoltam volna, hogy pont Fanni lesz a harmadik fél. Azt nem tudom, hogy Adri gondolkodott e már korábban a dolgon, mert erről még soha nem beszéltünk, pedig már több mint 8 éve vagyunk együtt. Fanni közös barátunk, sokat járunk együtt bulizni, beszélgetni, stb. Még egy – két éve volt egy buli alkalmával egy csók közöttük, amit én csak később tudtam meg, de nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a dolognak. Azonban mostanában keveset találkoztunk, mivel mi Adrival elég messze kellett költöznünk a munka miatt.
Egyik nap azonban telefonált Fanni, hogy ő is abban a városban kapott állást, ahol mi élünk, és sikerült is kivennie egy albérletet, és jólesne neki egy kis beszélgetés. Meg is beszéltük, hogy este elmegyünk hozzá megnézni az új lakást, és iszogatunk, beszélgetünk egy kicsit.
El is jött az este, letusoltunk és a nagy meleg miatt elég lengén öltöztünk föl. Adri egy laza egybe részes ruhát vett föl és egy szandált, én pedig mint általában egy rövidnacit, egy pólót és papucsot. Reméltem, hogy Fannin se lesz túl sok ruha, hisz elég nagy mellein sokszor legeltettem a szemem, bár soha nem néztem „úgy” rá, ez csak ilyen férfi szokás.
Útközben még vettünk néhány üveg sört nekem, és a lányoknak 2 üveg édes vörösbort. Meg is érkeztünk, és bár kissé félve csöngettünk be a társasházban megadott címre, mert a kaputelefon kijelzőjén még nem volt a név átírva, rögtön meg is nyugodtunk, hogy jó helyen járunk, hisz két csörgés után meghallottuk Fanni hangját a vonal túloldalán. Jeleztük, hogy mi vagyunk, így nyitotta is a kaput. Harmadikra kellett felsétálni, mert négyemeletes csak az épület, így nincs is benne lift. Ahogy mentünk föl az utolsó fordulónál, már várt minket az ajtóban Fanni. Egy fekete rövid legings és egy feszülős rózsaszín top volt rajta, ami még jobban kihangsúlyozta formás melleit. Adri egy nagyon dekoratív lány, alacsony, barna hajú, formás fenékkel és nem túl nagy, de szép cicikkel van megáldva. Puncija pedig mint egy hamvas barack. Fanniról az utóbbi információt nem tudom, de feneke nagyon formás, cicije pedig nagyobb, mint Adrié, haja szőkésbarna. Magasságra hasonló a két lány.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2016. 05. 5. csütörtök 17:33
Egész jó volt.
#7 teacherdog 2015. 04. 6. hétfő 17:48
Jó írás, folytasd! 10.
#6 szekely18 2015. 03. 29. vasárnap 16:57
Nekem tetszet!
#5 papi 2015. 03. 28. szombat 07:45
Igazából én is szívesen kipróbálnám ezt a hármas felállást.
#4 Rinaldo 2015. 03. 27. péntek 07:37
Szuper.
#3 deajk2008 2015. 03. 27. péntek 06:12
nekem tetszik a gruppenszex, ez is jó volt 9p...folytasd
#2 A57L 2015. 03. 27. péntek 04:47
6 P Közepes írás.
#1 Törté-Net 2015. 03. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?