Vonatozás

Szavazás átlaga: 6.62 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2015. március 26.
Hossz: 10 796 karakter
Elolvasva: 1 379 alkalommal
Bejáró voltam olyan ötven kilométer körül laktam Pesttől. Jó meló volt, csak semmire sem volt időm. Hajnali kelés, késő esti érkezés. Próbálgattam udvarolgatni, de nem találtam olyan csajt, aki megelégedett volna a csak hétvégi randival. Így aztán maradt a meredezőre a marok – marcsa. Emma ez meg holnap – jobb – bal kéz. Beszélgettünk a melóba erről – arról. Pista is hallotta a sűrű panaszaimat. Hívott pénteken menjek vele a fürdőbe, mert ott jó. Kérdeztem kell-e fecske, mert nem volt fürdő gatyám. Azt mondta, hogy nem kell, mert adnak kötényt és úgy is csak férfiak lesznek, mert ma férfi nap van a gőzfürdőben. Kérdezte nincs-e bennem egy kis bi hajlam? Az meg mi, kérdeztem? Hát, hogy nem félsz-e másik férfitól ha hozzád nyúl. Röhögve mondtam, hogy ha a faszom hoz nyúl az csak jó lehet mert én is hozzá szoktam nyúlni, keményen.
Kabinba vetkőztünk, felkötöttem a kötényt, ő is azután mentünk a medencébe. Beültünk, és jól is esett a meleg víz a testemnek. Beszélgettünk, azután azt mondta bemegy a gőzbe. Én még maradok mondtam neki. Jó. A medencébe jöttek, aztán mentek. Lassan eluntam az , és hasra fordultam kinyújtózkodva a lépcsőkön. A kötényt illedelmesen a fenekemre fordítottam, mégsem mutogatja az ember másoknak a hátsóját.
Nemsokára mellém helyezkedett egy másik fürdőző férfi. Lassan szóba elegyedtünk. Ő is vidéki volt, de más irányból járt be. Szó szót követett és a lányhiány is szóba került. Hasonló helyzetben volt, de már tudja a megoldást erre a gondra. A lány is általában mivel fél a terhességtől vagy kiveri neki a bránert, vagy a bátrabbja a szájába is veszi. Szopizik. Ő itt a
fürdőben mindig talál sorstársat, aki ugyanezeket megteszi neki és viszont, én meg neki.
Kis szünet állt be a beszélgetésbe és kicsit közelebb is húzódott hozzám. Lassan a markába fogta a faszom és finoman simogatni, húzogatni kezdte. A farkam emelgette is a fejét és ágaskodott, mint egy paripa. Kis idő után kérdezte bejövök-e a gőzbe? Mondtam neki, hogy jó
De így álló fütyivel nem akarok sétálni. Húzzam magam elé a kötényt és szorosan menjek mögötte, akkor másoknak nem fog feltűnni az álló faszom. Így is mentünk be gőzbe, hogy én egészen hozzá simultam és a faszom a segge vájatába nyomtam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.62 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2015. március 26. 16:01
#5
Nem az én világom, jobban szeretem a lányokat.
1
veteran
2015. március 26. 09:35
#4
Nekik jó csinálják,maradok a hölgyeknél.
1
R
Rinaldo
2015. március 26. 07:11
#3
elmegy.
1
a
A57L
2015. március 26. 05:51
#2
Nem tetszik.
1
T
Törté-Net
2015. március 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1