A+ A-

Legénybúcsú 3. rész - A reggeli menü

Megfordultam az ágyban és éreztem, ahogy a testemmel megérintettem valakit és azonnal kinyitottam a szemem, melytől egyből beugrott a tegnap este.
A bár, ahol Joshnál kiegyenlítettem számlát, a liftben Richarddal a csomagjaimat vizsgáltuk meg, majd a szobában pedig Thomas rendőrrel és az ő gumibotjával ismerkedtem meg, nagyon mély benyomást téve rám. Aztán kezdődött az igazi buli, a fiúk megmutatták mennyire is szeretnek engem és ez érdekben mindent ki akartak próbálni velem, ami az eszükbe jutott az est folyamán.
Majd izzadtan, fáradtan és egymás nedvétől nedvesen lefeküdtünk az ágyba, összebújtunk mind a hányan majd el is aludtunk.
Most pedig Thomas rezdületlen arcával néztem szembe, míg karjával teljesen átkarolt és éreztem, ahogy a mellkasa szép lassan felemelkedik, majd lesüllyed a légzésétől, még soha nem éreztem egy férfi, erőtől duzzadó testét mellettem.
Megnyugtató volt és kellemes, meleg bőrét az enyémen érezni, míg nem a kezemmel felfedező útra indultam az ágyéka felé, de mielőtt még hozzáértem volna hozzá kopogtak az ajtón.
Egyből visszahúztam a kezem és a kezdődő jó érzést felváltotta a félelem, mikor tudatosult bennem, hogy ma lesz a házasságom Lorennel. Újabb kopogás hallatszott, mire én kimásztam barátom karjai közül és középre fordultam, ahol volt még egy kis hely, hiszen Josh és Richard épp úgy, mint mi az előbb összebújva pihentek egymás karjában az ágy másik oldalán.
Felemelkedtem a felsőtestemmel, majd kezemmel és lábammal, együttes segítségével lemásztam az ágyról, úgy, hogy közben ne keltsek fel senkit.
Mikor aztán lábam alatt a padlót érintettem, megint kopogtak az ajtón és azonnal valami ruhát kerestem magamnak. A földön szanaszét voltak a fiúk jelmezei és az én ruhám, így utolsó megoldásként benéztem a szekrényekbe, ott találtam egy fehér köntöst.
Felvettem, az oldalán lévő zsinórt pedig megkötöttem jó szorosra, hogy semmim ne látszódjon ki belőle és nem jelezve azt, hogy kemény éjszakám lett volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 AlexHun 2015. 03. 18. szerda 15:23
nem rossz, nekem bejön...
#6 papi 2015. 03. 17. kedd 10:18
Nem tetszett.
#5 veteran 2015. 03. 17. kedd 07:57
Ez már nagyon sok.
#4 Rinaldo 2015. 03. 17. kedd 07:13
gyenge.
#3 deajk2008 2015. 03. 17. kedd 06:00
nekem nagyon is tetszett, mert én is ilyen buzi vagyok, mint ők, 10p folytasd...
#2 A57L 2015. 03. 17. kedd 05:24
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 03. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?