A+ A-

Leszbikus fantáziálgatás

Nem gyakran járok el bulizni, de ha igen, akkor is én vagyok a csapat legrendesebb tagja. Még egyszer sem kavartam senkivel, alkoholból is maximum pár kortyot iszok, és ha valaki elveti a sulykot, akkor megpróbálom észhez téríteni, de ha ő nagyon nem akarja ezt, akkor persze nem vagyok erőszakos.
Elég messze lakok a barátnőimtől, mind koleszosak vagyunk, szóval ez érthető. De az évzáró után elmentünk fagyizni, és megbeszéltük, hogy elmegyünk az egyik frissen érettségiző srác házibulijába, mert a legtöbbünk már nagyon rég vett részt effélén. Öten vagyunk úgymond a „csapatban”, de két lány sokban kitűnik közülünk. A., K., és én csendesebb, nyugodtabb karakterek vagyunk, míg V. és F. gyakran eljárnak bulizni és sokkal több emberrel vannak jóban, mint mi.
Mindenesetre elmentünk erre a házibuliba mind az öten, és most is úgy volt, ahogy az szokott lenni. Táncoltam én is, de sokkal többet üldögéltem a felfújható medence melletti napágyon, mint a többiek, azzal a kivétellel, hogy most A. is úgy döntött, visszafogottabbra veszi a bulizást.
Limonádét szürcsölgetve röhögtünk mindenfélén, és A. egyszer arra terelte a témát, hogy milyen furcsa lett a kapcsolata a nővérével, mióta egy lánnyal jár. A. nővére, Sz. már évek óta biszexuálisnak vallotta magát, de ez volt az első eset, hogy nem csak kavart egy lánnyal, hanem tényleg egy párt alkottak, a családjaik szeme előtt is. Sz.-t úgy, ahogy elfogadták otthon, de szegény barátnőjénél, mikor kiderült a dolog, a szülei teljesen kiakadtak.
A. beszélt róla, mennyire kínosan éli meg ezt. Mikor Sz. barátnője náluk alszik (és ez elég gyakran megtörténik, mert a barátnő szülei látni sem akarják Sz.-t), azt sem tudja, hogy kéne beszélni vele.
Én ezt hülyeségnek tartottam és vele is megosztottam. Életemben nem ítéltem el a másságot, mi több, néha még nekem is akadtak elferdült gondolataim magányos délutánokon, de persze igazából a férfiakhoz vonzódom. Meg is mondtam A.-nak, hogy próbáljon meg kicsit „világiabban” nézni a nővérére és a barátnőjére, elvégre egyszer egy bulin még az is előfordult, hogy V. és F. kavartak egymással.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 07. 7. péntek 22:42
Nemrossz.
#6 papi 2015. 03. 17. kedd 10:21
Nem rossz
#5 csaba91 2015. 03. 14. szombat 16:29
Nem rossz, de annyira nem fogott meg.
#4 veteran 2015. 03. 13. péntek 08:20
Elmegy a többi leszbi közt.
#3 A57L 2015. 03. 13. péntek 06:51
Közepes történet.
#2 deajk2008 2015. 03. 13. péntek 06:21
nekem tetszett, mert szeretem a leszbikus történetet, még ha csak gondolat is...8p, folytasd...
#1 Törté-Net 2015. 03. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?