Alexandra vágyakozásai 2. részlet

Szavazás átlaga: 5.13 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2015. március 12.
Hossz: 25 704 karakter
Elolvasva: 1 035 alkalommal
Részlet Anonymous - Alexandra vágyakozásai című könyvéből
– Gyere velem – mondta.
Az igazság az, hogy egész este csábított, akárcsak az első találkozásunk napján. Olyan erős vágyat ébresztett bennem, fizikai, állati gerjedelmet, hogy kész voltam, hogy bármit megtegyek azért, hogy teljesen az enyém lehessen.
Követtem a dolgozószobájába. Sam jött utánunk. Elliot és Gus, akik már korábban leléptek, ott vártak. Megborzongtam a rossz előérzettől, mely a többiek váratlan jelenléte miatt tört rám. Lelkem mélyén azt terveztem, hogy beavatásomon kizárólag csak Reggie lesz jelen. A rettegés és a félelem hatalmába kerítette testemet, s azzal fenyegetett, hogy teljesen legyőz, s kiűz a szobából.
– Alexandra, a zsámolyra! – parancsolta Reggie, mielőtt még legyőzhettem volna a félelmemet. Tekintélyes szavai visszahozták gondolataimat a szobába, ahol megpillantottam az egyszerű berendezést, az egyszerű bőrkereveteket, és a bőrrel borított kisszékeket, melyek szépen, sorakoztak a kandalló körül.
– A zsámolyra! – parancsolta megint. Ránéztem, ott állt előttem, szétterpesztett lábakkal. Sajátos, acélos tekintetével viszonozta a pillantásomat.
Az egész szoba mozdulatlan volt. Sam, Elliot, Gus, minden szem rám szegeződött. Végignéztem rajtuk, mindegyik tekintet mélyen belém hatolt, és baljós előérzetekkel töltött meg. Aztán, hirtelen elhatározással megkerültem a mellettem lévő kerevetet, odamentem a legközelebbi zsámolyhoz, és leültem.
Rövid, kötött, szűk szoknya volt rajtam, bordó színű. Hosszú ujjú pólóm elöl-hátul mélyen ki volt vágva, felfedve keblem mozgását, melyet a melltartóval magasra emeltem. Ahogy a zsámolyon ültem, a szoknyám olyan magasra csúszott a combomon, hogy össze kellett szorítanom a lábam, ha azt akartam, hogy ne lássanak mélyen a ruhám alá. Alacsony zsámoly volt, térdem a fenekemnél magasabbra került. Esetlenül ültem, mintha valami gonosz színpadon lennék, ahol nincs hová bújnom.
Reggie gyorsan fölém hajolt, megragadott teljes figyelmemmel és minden gondolatommal együtt, rendelkezett egész lényemmel. Fél térdre ereszkedve állt előttem. Kezem idegesen babrált az ölemben. Határozott szándékkal mindkettőt kezeibe fogta. Meleg volt a keze, ellentétben az én hideg, nedves bőrömmel.
– Azt akarom, hogy engedd el magad – mondta lágyan, s ezt a megjegyzést csak nekem szánta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.13 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2015. április 17. 10:51
#7
Nekem tetszik.
1
Pavlov
2015. március 13. 22:33
#6
Inkább írj sajátot.
1
deajk2008
2015. március 12. 10:45
#4
nekem mindig tetszik az anális szex, ez a mű is nagyon tetszett, 9p, folytasd...
1
Sierra
2015. március 12. 09:11
#3
Hát, nekem annyira nem jött be. Arról nem is beszélve, hogy egy könyvből kimásolt rész, amennyiben ezt nem a szerző teszi, tán szerzői jogokat is sért.
1
a
A57L
2015. március 12. 06:19
#2
Nem rossz írás.
1
T
Törté-Net
2015. március 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1