A+ A-

Fantázia

A történet a fantázia szüleménye. Minden nemű egyezés a valósággal csak a véletlen műve.
Egy személyszállító hajón dolgozom matrózként, idestova 10 éve.Én és a kollégáim nagyon jó munkaviszonyban vagyunk. Történt azonban két éve, hogy új másodkapitányt kaptunk. Egy nőt. Pontosabban egy lányt. 27 éves, 164 cm magas, vékony, tele tetoválással és felsőbbrendűségi hajlammal. Eleinte megpróbáltuk elfogadni, hogy egy nálunk fiatalabb nő dirigáljon nekünk de gyorsan sikerült neki mindegyikőnket kisebb nagyobb dolgokkal felbőszítenie. Tenni nem tudtunk ellene semmit, hiszen a felettesünk, de a bosszú ott motoszkált mindenkiben. Senki nem tekintett rá nőként, a stílusa, a kicsit fiús megjelenése nomeg persze a beosztása miatt sem. Számunkra a tény, hogy ilyen fiatalon magas pozícióban van csakis azt jelenthette, hogy ő bizony sokat térdelhetett és hajolhatott be mire ide eljutott. Én sem nagyon szerettem vagy tiszteltem de én néha azért észrevettem dolgokat amit a többiek nem.
Észrevettem például, hogy Viki - mert így hívják, nagyon gyorsan váltogatja a partnereit. A szomszédos kabin volt az ővé és nem ritkán hallottam a féktelen nyögéseit esténként mikor az éppen aktuális pasija gyömöszölte. Hatalmas szexuális étvágya lehetett, mert többször is órákon keresztül döngött a fal. Egyszer, csak kíváncsiságból kimásztam a hajó oldalára, a kabinja ablakához. Késő este volt, senki a környéken, de mégis a lebukás veszélye miatt nagyon izgultam. A kabinban halvány fény világított, a függöny pedig nem volt teljesen behúzva. Ahogy ott kapaszkodok és kukucskálok, hogy hátha meglátom őt esetleg meztelenül éppen akkor lépett ki a kabin apró zuhanyzójából, de pechemre pólóban és bugyiban. Na mindegy, ez is valami - gondoltam és halkan visszamásztam a fedélzetre. Néha azért elképzeltem milyen lehetne egyszer vele. Eljátszottam a gondolattal, hogy kislányos testét, kis gömbölyű melleit, feszes kis fenekét azért én is megdolgoznám ha lehetőség adódna rá. Észrevettem pár hónappal később, hogy őneki sem vagyok közömbös és apró jelekkel, mosolyokkal, incselkedéssel ezt tudtomra is adta, de a többiek előtt kemény és könyörtelen főnöknőt játszott továbbra is. El is hessegettem ezeket a gondolatokat magamtól mondván - hiszen ő a főnököm és ha valami történne és kiderül akkor én sohasem nézhetnék a kollégáim szemébe többé. Így hát játszottam tovább a bosszúéhes beosztott szerepét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.02 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2015. 12. 31. csütörtök 01:04
Minden ijenstílusú nővel ígykellene bánni hogy tudjákmeg hogy holahellyük.

10 Pont!
#8 david70 2015. 03. 12. csütörtök 19:08
valojaban nem szeretem a szado-mazo torteneteket, de ez kifejezetten tetszett. 10p
#7 papi 2015. 03. 11. szerda 09:38
Szerencsére csak fantázia szüleménye,és még annak is durva.
#6 veteran 2015. 03. 11. szerda 09:34
Megalázás nem az én világom, nem tetszett.
#5 Rinaldo 2015. 03. 11. szerda 09:18
Megérdemelné,hogy vele is meg tegyék ugyanezt.
#4 deajk2008 2015. 03. 11. szerda 07:20
eléggé jó lett, folytasd...nekem ez most 8p lett...
#3 Andreas6 2015. 03. 11. szerda 06:55
Nekem a megalázás nem jön be, legalábbis ez már túlzás. Még jó, hogy csak kitalálás. Azt nem értem egészen, hogy a csajnak jó állása volt, nem kellett volna feltétlenül engednie. Fordítva is elsülhetett volna...
#2 A57L 2015. 03. 11. szerda 06:26
Ez nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 03. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?