A+ A-

Csak egy tánc volt

Bella előre örült az előtte lévő két órának. A legtöbb ember úgy megy el edzésre, mintha a fogát húznák, de neki a mozgás, főképp a tánc minden formája lételeme volt, így egy végigült munkanap után el nem tudott képzelni jobb kikapcsolódást annál, minthogy önfeledten végigtáncoljon néhány órát. Jókedvűen cseverészett a többi csajjal az öltözőben, akik tudni vélték, hogy a szokásos edzőnk épp nyaral, így helyettesítő tanár lesz, aki Ricardo névre hallgat, és állítólag nagyon jó. No azt majd meglátjuk, hogy mennyire... zumba órán azért hamar kiderül az ilyen, arról nem is beszélve, hogy elég sokat és sokfélét táncolt a lány ahhoz, hogy hamar rájöjjön, hogy mi van a tarsolyában az új pasinak. Kíváncsian lépett a terembe, közben még rakoncátlan szőke fürtjeit próbálta a csatok közé gyömöszölni, hogy ne zavarja tánc közben, amikor meglátta a napi izzasztójukat a keverőgép mellett, a zenéket válogatva. Háttal állt, laza izompólóban, csípőre csúsztatott nadrágban, gyönyörűre kidolgozott hátizmai csak úgy gömbölyödtek. Hmmm, kezdetnek nem is rossz... aztán megfordult!
A testéből ítélve lehetett volna akár huszonéves is, de az arca tapasztalt férfit sejttetett, legalább negyvennek saccolta. Nevetett a szeme, az arcának minden vonása, olyan lelkesen üdvözölte a belépőket, mintha mindegyiküknek régi barátja lenne. Gyors kérdés, hogy van-e olyan, aki először zumbázik, majd a nemleges válaszon felbuzdulva belevágott a közepébe.
Bella az első tíz percben még kritikusan figyelte minden mozdulatát, aztán ahogy alakult az óra koreográfiája, átadta magát a mozgás örömének, és elismerte, hogy Ricardo nagyon tud! Őrült jól mozog, jó szemmel mérte fel a csapat szintjét, és annál épp csak annyival vezetett fel nehezebb koreográfiát, hogy az mindenkinek jelentsen kihívást és sikerélményt egyaránt. Ekkor hagyta, hogy összevillanjon a tekintetük a tükörben, egyszer... aztán még egyszer. Egy idő után azt vette észre, hogy ez az összepillantás egyre gyakoribb. Az óra közepén járhattak, amikor néhány helycserés támadással addig keverte az emberek felállását, míg a lányt maga mellett nem látta a tükörben. Ettől a perctől kezdve egymásnak táncoltak, kerülgették egymást, mint macska a forró kását. Bella a legjobb formájában volt, és ezt tudta is magáról. Szemérmetlenül flörtölt minden porcikájával, de ezt csakis az érintett vette észre aki persze viszonozta is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Ulysses 2015. 03. 9. hétfő 20:49
Csak gyorsan pár szót, mert még munka lesz...
Az elején láttam egy alanytévesztést, pontosabban az E3-ból átváltasz E1-re. Azok a túl hosszú többszörösen összetett mondatok sem tetszenek, egyikben a szórend sem az igazi. Aztán a második felétől mintha javulna. Vagy csak magával ragadott az elbeszélés? Nagyon soft lett ez az írás, még Sierrához képest is. Ám én valami erősebb folytatást sejtek, bevezetésnek pedig egészen jó kis történet.
Remekül kiérezni, hogy a táncot nem csak nézőként ismered.
A végén a párbeszédnél hiányoltam egy kommentet, úgy könnyebben azonosíthatta volna az olvasó a szereplőket.
Kár, hogy nincs külön flört kategória! Abban lenne a helye, ott jó pontszámokat is kapna.
#6 papi 2015. 03. 7. szombat 09:23
Elmegy
#5 veteran 2015. 03. 6. péntek 15:39
Nem nagy szám.
#4 deajk2008 2015. 03. 6. péntek 07:14
szerintem eléggé jó lett, tetszik az izgatás leírása, tetszik, amint elképzelem az egész szitut...8p
#3 A57L 2015. 03. 6. péntek 06:58
Közepes írás.
#2 feherfabia 2015. 03. 6. péntek 05:43
Elég közepes!Hát ha a folytatás jobb lesz!
#1 Törté-Net 2015. 03. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?