A+ A-

Kristin és Dianne

Fordítás
Sokat gondolok Diannéra. Ő egy nagyon csinos nő és nagyon nyitott a szexualitás terén. Pár hónappal ezelőtt talákoztam vele - hol máshol - egy fogorvosi rendelőben, ahol a munkánkról beszélgettünk ( ami nem tartozik hozza a történethez). Feleségem Kristin és én elhatároztuk pár héttel ezelőtt hogy csatalkozunk az ő vállakozásához, és emiatt nagyon közeli barátságba kerültünk Diannával.
Kétségkívűl Kristin is sokat gondol rá. A jelek nyilvánvalóak - napi telefonhívások látogatás Dianne apartamanjában, neve állandóan felmerült a beszélgetéseinkben, stb. Az utolsó héten Dianne és Kristin bepakoltak egy hátizsákba és elmentek egy helyi vadregényes helyre mialatt én otthon maradtam a két gyerekkel (ez fontos Kristinnek, üzleti tervek, távol tartani tőlem a napi gondokat és csak nélkülem élvezni a barátokat... )
Utolsó péntek, Dianne felhívott és azt akarta hogy ebédeljünk együtt a kedvenc éttermünkben. A könnyű ebéd után ami alatt ugyancsak könnyed beszélgetést folytattunk, habár erősen kierőszakolt beszélgetés volt, Dianne a szemembe nézett ahogy még sose, egy kis félelem és egy kis vágy volt a pillantásában.
- Mark nehéz ezt mondanom, de mindkettőtökbe beleszerettem, Kristinbe is és beléd is.
Nem tudtam hogyan válaszoljak erre. Egyrészről a szexuális vágyam Dianne iránt hevesen lobogott...
Mit mondhattam volna? Néztem egy pillanatig, majd gondolkodás nélkül válaszoltam.
- Kristin tudja hogy érzel iránta? Én csak azt tudom hogy a vágyam irántad nagyon heves és hogy már hetek óta szeretnék lefeküdni veled.
- Tudom hogy hogy érzel irántam - válaszolta Dianne - Látom a reakcióidat, hallom a szavaidat és látom a szemedet. Az én érzéseim is hevesek irántad. Kristin tud a szerelemről amit irántad és iránta érzek, ő is szeret engem, mialatt téged is imád. A kirándulásunk alatt kitárgyaltuk többek között ezt is.
Nem tudtam mit gondoljak, érzések kavarogtak bennem.
- De miért mondod el ezt nekem? Mit akarsz tőlem ha te és Kristin szeretők vagytok? - kérdeztem.
- Kristin meg akarja veled beszélni ezeket a dolgokat és nem akarja hogy a házasságotok bánja meg, megkért hogy mondjam meg neked hogy nagyon szeret. Tudja hogy belém vagy habarodva. Tudod, női dolgok ezek. Nagyon kivánlak és le szeretnék feküdni veled. Gyere menjünk az apartmanbe és ott majd megbeszéljük ezt az őrült helyzetet.
Diannéval a szeretkezés csodálatos volt! Teste, habár alacsony nő, nagyon jó arányokkal rendelkezik. Mellei nem nagyok és nem is kicsik, pont a megfelelő méretűek, feszesek és egy cseppet sincsenek megereszkedve - kívül hordta a melltartóján, ami nem is volt melltartó, csak alulról fogta a melleit, így azok szabadon voltak. Mikor kezeim közé vettem a melleit azt kívántam bárcsak ilyen melltartóvá válnék és akkor én lennék a mellei alatt minden nap. És Dianne szexuálisan felszabadult volt, teljesen tabumentes. Ugyanolyan nyitott volt mint Kristin márpedig Kristin mindíg egy kis tigris volt az ágyban.
Ami még meglepőbb volt számomra az az hogy a szexuális izgatottságom nagyobb lett mikor arra gondoltam hogy Kristin és Dianne szeretkeznek én pedig nézem őket. Ezekben a fantáziálásaimban a két nő megosztotta egymással a testét, semmiféle gátlás nem volt kettejük között. Különösen a 69 - es póz jelent meg gyakran a fejemben. Az is sokszor megfordult a fejemben ilyenkor hogy merev péniszem Dianne - ban van és hátulról kefélem őt, mialatt Kristin, a gyönyörű feleségem elöről dörzsölgeti Dianne clitoriszát, és Dianne pedig Kristin duzzadt csiklójával van elfoglalva. Végül mindhárman egyszerre élvezünk el. Oh micsoda álom!
Egy órás szeretkezés után (még soha nem volt dolgom olyan nővel aki ennyiszer ilyen sok heves orgazmust élt volna át) csak kimerülten feküdtünk egymás mellett
- Mikor feküdtél le először Kristinnel? - kérdeztem.
- A kirándulás alatt. Hideg volt mi pedig összebújtunk a hálózsákban. Először csak beszélgettünk, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz, majd simogattuk egymást végül pedig megtörtént. Kristin utána bevallotta hogy ez volt életében az első alkalom hogy egy nővel szeretkezett. Sohasem gondolta volna hogy biszexuális habár azt mondta hogy néha nagyon erős vágyat érzett már nők iránt azelőtt. A legnagyobb félelme azonban attól volt hogy mit szólsz majd a biszexuális beállítottságához és ahhoz hogy lefeküdt velem.
- Ha egy férfival feküdt volna le, irígy lettem volna és egy kicsit dühös, de a gondolat hogy egy másik nővel csinálta, ráadásul veled, felizgat, nem tudom miért? Lehet hogy a legtöbb férfi nagyon mérges lenne ilyen szituációban, de én nem. Nagyon meg szeretnem nézni hogyan szeretkeztek egymással és szívesen segítenék nektek. Azt szeretnem ha Kristin boldog lenne és te is és én is tudjuk hogy külön külön kevesek vagyunk ahhoz hogy kielégítsük, de együtt elegek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 10. 11. vasárnap 06:35
Közepes!
#8 Andreas6 2015. 06. 29. hétfő 19:58
Össze van csapva.
#7 papi 2014. 03. 28. péntek 05:33
Egész jó
#6 A57L 2013. 12. 11. szerda 06:25
Nem rossz.
#5 Tábornok 2010. 06. 12. szombat 02:42
JOOOÓÓÓÓÓÓ
#4 MrHack 2002. 02. 18. hétfő 09:46
isten
#3 syl 2002. 02. 16. szombat 17:35
nemrossz
#2 Süti 2002. 02. 16. szombat 02:24
Nagyon teccik
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?