A+ A-

A kávézó

Ülök egy padon a park a szélén, közvetlenül a kávézó bejárata mellett. Innen egész jól belátni a parkot és minden olyan útvonalat, ahonnan érkezhet. Kora este van, a szél is fúj. Nem épp augusztus végi időjárás. Reggel, mikor elindultam otthonról, még nem tudtam, hogy esti programom lesz, és ez meglátszik az öltözetemen is; vékony, nyári világos ing, hosszú farmernadrág, cipő. Nincs melegem. Szerencsére nem késik - a viszonylagos pontosság még mindig meg van benne. Ugyanaz a ruha van rajta ami reggel - legalábbis, amennyire emlékszem; reggel nem igazán voltam voltam olyan hangulatban, hogy tüzetesen felmérjem. A fekete csipkeharisnya ellenben már akkor feltűnt. Hihetetlenül szexi. Könnyed nyári szoknya, kis topán, egy fekete hosszú ujjú felső, rajta világos blézerrel az öltözete. A szemüveg helyett kontaktlencsét hord; biztosan edzésről jött állapítom meg magamban.
Beülünk a kávézóba, a szemrevaló pincérlánytól kapunk ét- és itallapot. Mindketten teát rendelünk; jól esik a meleg a lehűlt testemnek.
Ülünk egymással szemben és beszélgetünk. Nagyon régen volt már ilyen utoljára. Jó újra látni, de még jobb vele lenni, beszívni az illatát. Nézem az arcát, a szemeit. Ó, azok a szemek...
Eleinte nagyon merev és távolságtartó, aztán sikerül megmosolyogtatnom, még egy kicsit nevet is. Hogy hiányzott ez a vigyori arc!
Kezei az asztalon pihennek. Melléjük teszem a sajátjaimat és ahogy beszélgetünk, óvatosan megérintem. Elhúzza a kezeit, és egy zacskó mézzel kezd játszani. Én is visszahelyezem a kezeim a saját térfelemre.
Az idő telik, előkerül szaftosabb téma is; pasik. Kigyúrt, nem kigyúrt, tutyimutyi, levakarhatatlan és a fekete. Mondja nem volt vele semmi, de kíváncsi lett volna rá. Közben kezei ismét az asztalon matatnak. Elképzelem, ahogy a nagy néger farok kitölti a csupasz fehér punciját. Felizgat a gondolat, minek következtében rögtön merevedésem is lesz. Maradunk a témánál, én egyre keményebb leszek. Ismét megfogom a kezeit. Most nem húzza el. Megnyalja az ajkai, mire kiszárad a szám és nyelek egy nagyot. Térdem a térdéhez érintem. Érzem a belőle áradó melegséget. Kívánom. Itt és most. Körbenézek; keresem a mosdót. Rám néz kérdőn, mondom a mosdót keresem. Fejével int, hogy arra van. Felállok és elindulok arra. A kezét fogom és vinném magammal, de nem mozdul. Nézek rá kérdőn, és intek a fejemmel, hogy jöjjön. Vacilál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 03. 7. szombat 09:36
Többre számítottam.
#6 deajk2008 2015. 03. 5. csütörtök 18:06
nekem elment, jó kis írás lett, így tovább, folytasd...8p
#5 veteran 2015. 03. 4. szerda 10:57
Közepes.
#4 papi 2015. 03. 4. szerda 09:37
Nem nagy szám
#3 Rinaldo 2015. 03. 4. szerda 07:08
átlagos.
#2 A57L 2015. 03. 4. szerda 07:01
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2015. 03. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?