A kávézó

Szavazás átlaga: 5.61 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2015. március 4.
Hossz: 6 870 karakter
Elolvasva: 513 alkalommal
Ülök egy padon a park a szélén, közvetlenül a kávézó bejárata mellett. Innen egész jól belátni a parkot és minden olyan útvonalat, ahonnan érkezhet. Kora este van, a szél is fúj. Nem épp augusztus végi időjárás. Reggel, mikor elindultam otthonról, még nem tudtam, hogy esti programom lesz, és ez meglátszik az öltözetemen is; vékony, nyári világos ing, hosszú farmernadrág, cipő. Nincs melegem. Szerencsére nem késik – a viszonylagos pontosság még mindig meg van benne. Ugyanaz a ruha van rajta ami reggel – legalábbis, amennyire emlékszem; reggel nem igazán voltam voltam olyan hangulatban, hogy tüzetesen felmérjem. A fekete csipkeharisnya ellenben már akkor feltűnt. Hihetetlenül szexi. Könnyed nyári szoknya, kis topán, egy fekete hosszú ujjú felső, rajta világos blézerrel az öltözete. A szemüveg helyett kontaktlencsét hord; biztosan edzésről jött állapítom meg magamban.

Beülünk a kávézóba, a szemrevaló pincérlánytól kapunk ét – és itallapot. Mindketten teát rendelünk; jól esik a meleg a lehűlt testemnek.

Ülünk egymással szemben és beszélgetünk. Nagyon régen volt már ilyen utoljára. Jó újra látni, de még jobb vele lenni, beszívni az illatát. Nézem az arcát, a szemeit. Ó, azok a szemek...

Eleinte nagyon merev és távolságtartó, aztán sikerül megmosolyogtatnom, még egy kicsit nevet is. Hogy hiányzott ez a vigyori arc!

Kezei az asztalon pihennek. Melléjük teszem a sajátjaimat és ahogy beszélgetünk, óvatosan megérintem. Elhúzza a kezeit, és egy zacskó mézzel kezd játszani. Én is visszahelyezem a kezeim a saját térfelemre.

Az idő telik, előkerül szaftosabb téma is; pasik. Kigyúrt, nem kigyúrt, tutyimutyi, levakarhatatlan és a fekete. Mondja nem volt vele semmi, de kíváncsi lett volna rá. Közben kezei ismét az asztalon matatnak. Elképzelem, ahogy a nagy néger farok kitölti a csupasz fehér punciját. Felizgat a gondolat, minek következtében rögtön merevedésem is lesz. Maradunk a témánál, én egyre keményebb leszek. Ismét megfogom a kezeit. Most nem húzza el. Megnyalja az ajkai, mire kiszárad a szám és nyelek egy nagyot. Térdem a térdéhez érintem. Érzem a belőle áradó melegséget. Kívánom. Itt és most. Körbenézek; keresem a mosdót. Rám néz kérdőn, mondom a mosdót keresem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.61 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
listike
2015. március 7. 09:36
#7
Többre számítottam.
1
deajk2008
2015. március 5. 18:06
#6
nekem elment, jó kis írás lett, így tovább, folytasd...8p
1
p
papi
2015. március 4. 09:37
#4
Nem nagy szám
1
R
Rinaldo
2015. március 4. 07:08
#3
átlagos.
1
a
A57L
2015. március 4. 07:01
#2
Gyenge írás.
1
T
Törté-Net
2015. március 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1