Ölelkezős ribanc 2. rész - A szerelmeskedés

Szavazás átlaga: 8.21 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2015. március 2.
Hossz: 75 877 karakter
Elolvasva: 3 827 alkalommal
Fordítás
Írta: Xarth
Forrás: literotica.com
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Együtt zuhantunk az ágyba, meztelen bőrfelületek és kalandozó kezek összegabalyodott csomójaként. Tetszett az ötlet, hogy ez most már az én ágyam is, és már nem vagyok betolakodó benne. Mindent meg akartam osztani a nővéremmel, fizikailag és érzelmileg, és úgy tűnt, én is pontosan ezt fogom kapni. Valahogy sikerült belebotlanom a személyes paradicsomomba.
April, aki nálam jobban tudott összpontosítani, csókokkal árasztotta el a nyakamat, az államat, és néha az ajkaimat. Próbáltam viszonozni, de tényleg, csak túl felizgult voltam ahhoz, hogy tartani tudjam a lépést vele. Már jóval azelőtt volt orgazmusa, mielőtt engem is odasegített – indokoltam meg magamban –, szóval persze, hogy jobban magánál van, mint én.
Elmosolyodott, ahogy szeretettel tele a szemeibe néztem. Ő volt a nővérem, a kedvencem az egész világon, az első és egyetlen szerelmem, és az enyém volt. Szinte kedvem támadt néhány nem igazán praktikus dologhoz, mint például az utcán végigtáncolni és kiabálni mindenkinek. April természetesen megölne, ha megtenném.
– Úgy tűnik, elkalandoztál – mondta az ujjaival a melleimet cirógatva.
– Bocsi – mondtam. – Egy kicsit sok volt ez.
– Semmi gond, azt hiszem, ez természetes. Ez elég új dolog mindkettőnk számára.
Megcsókolt, az ajkai puhák voltak, mégis agresszívak, és a nyelve a számba kúszott. Mohón fogadtam a csókot és a kezemet a tarkójára tettem, hogy gyengéden tartsam őt, míg ki nem fogyunk a lélegzetből.
Egyik kezével lentebb kalandozott, lecsúsztatta a derekamról a combjaim közé. Meztelen mókázásaink után a konyhában és azután, hogy most először nyaltam ki teljesen, én majdnem elviselhetetlenül fel voltam izgulva. Boldogan felsóhajtottam, ahogy elkezdett játszani nedves, éhező puncimmal.
Az érintésével nem tudott versenyre kelni a sajátom, még a több éves tapasztalata ellenére sem. Megesküdtem volna rá, hogy az én kedvemért gyakorolt, ami alapvetően egy buta elképzelés volt, mivel az utóbbi időkig nem érzett úgy irántam, mint én iránta. Feltételezem, a saját önkielégítési módszerét alkalmazta rám, nagy hatásfokkal. Ami még fontosabb, bármi amit tett, sokkal jobb érzés volt már csak attól is, hogy ő csinálta.
A kezemet a puncijára csúsztattam, lemásolva a figyelmet, amit ő tanúsított irántam, és egy kicsit felkacagtam, amikor a csuklóink egymásnak ütköztek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 35 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.21 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
z
zoltan611230
2018. december 27. 05:51
#7
Nagyon szépen ír,picit hosszú.
1
t
tomi19
2016. január 27. 12:12
#6
Jó volt még jobb lenne ha folytattad volna ....
1
Koriander
2015. március 9. 16:10
#5
Minőségi írás és minőségi a fordítás is! A maximumot pontot érdemli!
1
p
papi
2015. március 2. 18:55
#4
nAGYON JÓ
1
Andreas6
2015. március 2. 13:37
#3
Elég jó, de miért nincs feltüntetve, hogy leszbi? A testvérek megjelölésből még nem lehet tudni, hogy két lányról van szó!
1
a
A57L
2015. március 2. 07:19
#2
Nem lett rossz.
1
T
Törté-Net
2015. március 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1