A+ A-

Ölelkezős ribanc 2. rész - A szerelmeskedés

Fordítás
Írta: Xarth
Forrás: literotica.com
Együtt zuhantunk az ágyba, meztelen bőrfelületek és kalandozó kezek összegabalyodott csomójaként. Tetszett az ötlet, hogy ez most már az én ágyam is, és már nem vagyok betolakodó benne. Mindent meg akartam osztani a nővéremmel, fizikailag és érzelmileg, és úgy tűnt, én is pontosan ezt fogom kapni. Valahogy sikerült belebotlanom a személyes paradicsomomba.
April, aki nálam jobban tudott összpontosítani, csókokkal árasztotta el a nyakamat, az államat, és néha az ajkaimat. Próbáltam viszonozni, de tényleg, csak túl felizgult voltam ahhoz, hogy tartani tudjam a lépést vele. Már jóval azelőtt volt orgazmusa, mielőtt engem is odasegített – indokoltam meg magamban –, szóval persze, hogy jobban magánál van, mint én.
Elmosolyodott, ahogy szeretettel tele a szemeibe néztem. Ő volt a nővérem, a kedvencem az egész világon, az első és egyetlen szerelmem, és az enyém volt. Szinte kedvem támadt néhány nem igazán praktikus dologhoz, mint például az utcán végigtáncolni és kiabálni mindenkinek. April természetesen megölne, ha megtenném.
– Úgy tűnik, elkalandoztál – mondta az ujjaival a melleimet cirógatva.
– Bocsi – mondtam. – Egy kicsit sok volt ez.
– Semmi gond, azt hiszem, ez természetes. Ez elég új dolog mindkettőnk számára.
Megcsókolt, az ajkai puhák voltak, mégis agresszívak, és a nyelve a számba kúszott. Mohón fogadtam a csókot és a kezemet a tarkójára tettem, hogy gyengéden tartsam őt, míg ki nem fogyunk a lélegzetből.
Egyik kezével lentebb kalandozott, lecsúsztatta a derekamról a combjaim közé. Meztelen mókázásaink után a konyhában és azután, hogy most először nyaltam ki teljesen, én majdnem elviselhetetlenül fel voltam izgulva. Boldogan felsóhajtottam, ahogy elkezdett játszani nedves, éhező puncimmal.
Az érintésével nem tudott versenyre kelni a sajátom, még a több éves tapasztalata ellenére sem. Megesküdtem volna rá, hogy az én kedvemért gyakorolt, ami alapvetően egy buta elképzelés volt, mivel az utóbbi időkig nem érzett úgy irántam, mint én iránta. Feltételezem, a saját önkielégítési módszerét alkalmazta rám, nagy hatásfokkal. Ami még fontosabb, bármi amit tett, sokkal jobb érzés volt már csak attól is, hogy ő csinálta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 tomi19 2016. 01. 27. szerda 12:12
Jó volt még jobb lenne ha folytattad volna ....
#5 Koriander 2015. 03. 9. hétfő 16:10
Minőségi írás és minőségi a fordítás is! A maximumot pontot érdemli!
#4 papi 2015. 03. 2. hétfő 18:55
nAGYON JÓ
#3 Andreas6 2015. 03. 2. hétfő 13:37
Elég jó, de miért nincs feltüntetve, hogy leszbi? A testvérek megjelölésből még nem lehet tudni, hogy két lányról van szó!
#2 A57L 2015. 03. 2. hétfő 07:19
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2015. 03. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?