Spontán szex - A vadak ura 1. rész

Szavazás átlaga: 5.93 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2015. február 25.
Hossz: 17 173 karakter
Elolvasva: 820 alkalommal
Végre valaki keményen meg fog baszni! – gondolta a fiatal nő magában, miközben az ajtóhoz sietett a halk kopogást meghallván. Minden lépéssel egyre izgatottabb lett, hisz régóta várta már az újbóli találkozót ezzel a mindenre elszánt és gátlástalan férfival, akinek a testét bármikor szívesen odaadná. Nem nagyon találkozott még olyannal aki ennyire izgatottá tette volna már a puszta megjelenésével, de azért egy kis félelem is kavargott benne, mikor szinte remegő kézzel nyúlt a kilincsért, hogy beengedje a megfelelően előkészített lakásába. Nem bízott semmit a véletlenre: besötétítette az ablakokat, mindent elrendezett, eligazított szinte minden helységben, előkészítette a játékait, mert nem tudhatta, hogy most éppen hol és hogyan akarja majd gerincre vágni a hőn áhított delikvens. Mély levegőt vett, majd lassan kifújta és próbálta figyelmen kívül hagyni az izgalmának jelet adó finom testi reakcióit. Például a keményedő mellbimbói, amik apró mellein annyira be szokták gerjeszteni a férfit, hogy direkt nem is vett föl melltartót. De talán nem is festett volna túl jól az alatt a lenge nyári ruha alatt, amit csak miatta vett fel, hisz tudta hogy nagy szoknyabolond. A férfi imádta a rövid szoknyákat, amik alól kivillantak a formás lábak és hosszú combok, mint amilyen neki is volt. Büszke volt a testére, de csak mióta ezzel a pasival találkozott, mert ő éreztette vele, hogy mennyire elragadó nő is igazából, és hogy a kicsi mellei miatt egyáltalán nem kell rosszul érezze magát, mert ez a férfi alig várta hogy újra megpillanthassa őket, és imádta nézni a férfi arcát ahogy a cicijét mustrálja. Teljesen odáig volt értük.. már szinte érezte is a férfi erős kezét ahogy a melleit markolássza, puha ajkai érintését a mellbimbóin, és ettől még a puncija is kezdett sikamlóssá válni. Szélesre tárta hát az ajtaját, hogy beengedje a szentélybe ami kettejük szenvedélyes szeretkezését várta.

Egy pár pillanatig csak némán figyelték egymást, kár lett volna bármit is mondani, az arcukra volt írva minden. Próbálta a férfi komor képe mögé rejteni csodálatát, amit akkor érzett, mikor tekintete végigsiklott a lány testén, miután mélyen a szemébe nézve kiolvasta a vágyat belőle, hogy azonnal vesse rá magát, de a hatás kedvéért mindketten visszafogták magukat és csak egy halvány mosolyt bújt elő egy pillanatra a komoly maszk mögül.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.93 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2020. március 5. 04:44
#8
Durva tanítás.
1
Pavlov
2016. március 20. 13:56
#7
A sztori és a karakterek egymáshoz való viszonya jó!
De a hagyományos szórend hiánya sokszor zavaró. Alany - állítmány! Túl későn jelenik meg a mondatatban a "lány" alany sokszor!
1
p
papi
2015. február 25. 20:48
#6
Elmegy
1
l
listike
2015. február 25. 07:30
#2
Bagyon ócska.
1
T
Törté-Net
2015. február 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1