A+ A-

Spontán szex - A vadak ura 1. rész

Végre valaki keményen meg fog baszni! - gondolta a fiatal nő magában, miközben az ajtóhoz sietett a halk kopogást meghallván. Minden lépéssel egyre izgatottabb lett, hisz régóta várta már az újbóli találkozót ezzel a mindenre elszánt és gátlástalan férfival, akinek a testét bármikor szívesen odaadná. Nem nagyon találkozott még olyannal aki ennyire izgatottá tette volna már a puszta megjelenésével, de azért egy kis félelem is kavargott benne, mikor szinte remegő kézzel nyúlt a kilincsért, hogy beengedje a megfelelően előkészített lakásába. Nem bízott semmit a véletlenre: besötétítette az ablakokat, mindent elrendezett, eligazított szinte minden helységben, előkészítette a játékait, mert nem tudhatta, hogy most éppen hol és hogyan akarja majd gerincre vágni a hőn áhított delikvens. Mély levegőt vett, majd lassan kifújta és próbálta figyelmen kívül hagyni az izgalmának jelet adó finom testi reakcióit. Például a keményedő mellbimbói, amik apró mellein annyira be szokták gerjeszteni a férfit, hogy direkt nem is vett föl melltartót. De talán nem is festett volna túl jól az alatt a lenge nyári ruha alatt, amit csak miatta vett fel, hisz tudta hogy nagy szoknyabolond. A férfi imádta a rövid szoknyákat, amik alól kivillantak a formás lábak és hosszú combok, mint amilyen neki is volt. Büszke volt a testére, de csak mióta ezzel a pasival találkozott, mert ő éreztette vele, hogy mennyire elragadó nő is igazából, és hogy a kicsi mellei miatt egyáltalán nem kell rosszul érezze magát, mert ez a férfi alig várta hogy újra megpillanthassa őket, és imádta nézni a férfi arcát ahogy a cicijét mustrálja. Teljesen odáig volt értük.. már szinte érezte is a férfi erős kezét ahogy a melleit markolássza, puha ajkai érintését a mellbimbóin, és ettől még a puncija is kezdett sikamlóssá válni. Szélesre tárta hát az ajtaját, hogy beengedje a szentélybe ami kettejük szenvedélyes szeretkezését várta.
Egy pár pillanatig csak némán figyelték egymást, kár lett volna bármit is mondani, az arcukra volt írva minden. Próbálta a férfi komor képe mögé rejteni csodálatát, amit akkor érzett, mikor tekintete végigsiklott a lány testén, miután mélyen a szemébe nézve kiolvasta a vágyat belőle, hogy azonnal vesse rá magát, de a hatás kedvéért mindketten visszafogták magukat és csak egy halvány mosolyt bújt elő egy pillanatra a komoly maszk mögül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2016. 03. 20. vasárnap 13:56
A sztori és a karakterek egymáshoz való viszonya jó!
De a hagyományos szórend hiánya sokszor zavaró. Alany - állítmány! Túl későn jelenik meg a mondatatban a "lány" alany sokszor!
#6 papi 2015. 02. 25. szerda 20:48
Elmegy
#5 sztbali 2015. 02. 25. szerda 16:58
Közepes.
#4 veteran 2015. 02. 25. szerda 08:32
Nem jó.
#3 Andreas6 2015. 02. 25. szerda 08:12
Gyenge.
#2 listike 2015. 02. 25. szerda 07:30
Bagyon ócska.
#1 Törté-Net 2015. 02. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?