A+ A-

Kalandjaim 1-2. epizód - A Sátorban

Epizód 1
2007 nyár elején veszi kezdetét történetűnk. A nevem Tamás, és ekkor 13 évesen került sor az első komolyabb incidensre. Picit pufibb gyerek voltam, de e mellett fáradhatatlan. Szinte mindig kint voltunk a szabadban. Vidéken a foci, a cserebogarazás, karatézás, vizi pisztolyozás volt a legjobb időtöltés ilyenkor tavasz végén, nyár elején. A lányok persze engem is érdekeltek, de valahogy a maszturbáláson kívül mintha nem is léteztek volna. Azon az éven februárban volt a magömlésem. Azóta sokat játszottam magammal, és fura módon elkezdtem fogyni is. Tavaszra épphogy volt rajtam valami kis plusz súly. Tetszett. Emlékszem egy, májusi nap volt, mikor terveztük barátommal, Krisztiánnal, hogy süssünk szalonnát. A terv hamar füstbe ment, kint nagy zivatar kerekedett. Bent unatkoztunk. Én már untam need for speedezni, vagy San Andreasozni, mondtam neki, hogy építsünk bent sátrat! Nem tudom, hogy jutott ez eszembe, régen csináltunk ilyet, de belement. Meglett! Két szék oldalt, felettünk ágyterítö, alul-felül a két szekrély közepe, a másik oldalt a konvektor és ablakpárkány fogta össze a terítőt, amelyre persze súlyokat helyeztünk. Bent elfértünk kényelmesen. Ő sokkal alacsonyabb volt. Vékony, alacsony. Gizda. Bár ma már ezt szót másra használják. Ekkor, kedve támadt elő venni a szekrényemből a pornó újságot. Nem volt az soft cucc. Bár nekem kissé uncsi. Képre? Arra nem menne soha! Majd letolta a nadrágját és a gatyáját és verni kezdte. Ez nem volt új. Párszor csináltuk mar együtt, és ezekszerint megszokta a jelenlétemet. A farka fehér volt, mint a bőre. A makkja ütött el nagyon, ami lilás rózsaszínű volt. - Mi az? - Kérdezte rám pillantva, - Te nem vered? Ekkorra már a péniszem merev volt, és az övé is. Majd én is letoltam a gatyámat a combom feléig. A combom. Utáltam, az egyetlen testrész, amiről alig fogytam valamit. A farkam rendesen állt, picit furán vette tudomásul, hogy már áll is. Anyámék szerencsére nem tudtak minkrt lebuktatni, dolgoztak. Így visszagondolva minek is kellett a sátor nem vágom. Gyorsan meg voltunk, az utolsó másodperceken szinte zihált, úgy élvezett. Az újságra összpontosított, és nagyokat rántott rajta. Furcsa érzésem támadt, miközben néztem, ahogy húzogatja bal kezét a fehér péniszén. Vajon milyen tapintása lehet? Viszont ekkor eszembe jutott a tavaly ősz. Tavaly hülyeségből megfogtuk egymásét, fura volt hogy ennyire különböző. Akkor azzal magyaráztam, hogy azért akarom megfogni, mert teljesen más kinézette volt az övének. Az enyém barna, és körbevágott. Fitymaszűkület miatt. Ekkor elélvezett. Én pedig nem is az újságra figyeltem, hanem rá. Nagyon izgatónak hatott, ahogy apéniszéből, kiáramlik a fehér tapadós ízé. És lőttem én is. Ott feküdtünk, mintha csak a maratont futottuk volna le. Sperma mindenütt szinte. Eltakarítottunk magunk után.
Másnap, suli után nálam folytattunk mindent. Sátor és verés, de történt még valami. A farka rendesen állt, már újság nem is kellett. Ekkor rá néz az enyémre ami ekkorra már gyöngyözott a spermától. - Na akkor szólj, hogy mikor, mert ma kóstolás lesz! Előzménye volt, tegnap és ma is suliban megtudtuk, hogy mindketten kóstoltuk már meg, akár egy nyalásra is saját spermántak. Én nekem sós volt, neki meg édeskés. Erre jött a "fogadás" hogy az a tiéd nem lehet olyan! - Majd én akkor megkóstolom a tiédet, de ha nyerek, meg kell tenned valamit nekem. Mondta komolyan, mintha ez tényleg csak egy játék lenne. Értelme nem volt az egésznek. Minek mentem bele? Lehet, hogy az övé édes, nincs kizárva, vagy igen? Majd meglátjuk! - Na én, elmentem! - Szólt rám, én meg elvoltam foglalva, és nem is figyeltem őt, pedig tegnap is valamiért nagy izgalomba hozott a látványa az elélvezésének. Oda hajoltam a vékony hasa fölé, ami tele volt sperma foltokkal, és belenyaltam az egyikbe. Meglepődtem, mert tényleg más volt, de a nyalásomra a farkam ugrott egyet. Ekkora izgatottságot okozott más spermája. Majd lenyeltem. Ezek után másodpercek alatt mentem jel. A kóstolása hasonlóan az enyémhez történt. De sokkal közelebb a farkamhoz nyalt. Az állkapcsa érintette a makkomat. Majd szomorúan konstatálta, hogy nekem meg sokkal sósabb az íze. Így a fogadás döntetlen lett!
Epizód 2
Azon járt az agyam, hogy vajon mi is legyen a kérésem tárgya. Úgy egyeztünk meg, hogy bármit kérhetünk a másiktól. Suliban is azon töprengtem, hogy merjek e kicsit messzebbre menni. Kérhetek ezt az olyat, amely túllő minden eddig történtekig. És mi van, ha megkérem, és Ő teljesen mást fog. Mondjuk, adjak neki valami számítógépes játékot, én meg totálisan szégyellni fogom magam, hogy meg akarom ismételni a spermakóstolást. Még ahogy kimondtam, a fejemben is hülyén és furán hangzott. Így arra jutottam, hogy majd megvárom, hogy Ő mit akar, és ahhoz mérem az én kérésemet is. Kérés. Ez is milyen szó már. Nem is kérés ez. Hiszen fogadás volt. Ez követelés! Vagy legalább is durvább, mint egyszerű kérés.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Ricsi1990 2017. 07. 7. péntek 13:36
Nagyon jó történet! (Nekem is ismerős, csak másképp).
#4 deajk2008 2015. 12. 8. kedd 09:03
ez az én ízlésemnek való folytasd 9p
#3 ThomasCrown101 2015. 11. 26. csütörtök 20:05
Nem sokára megjelenik a 3. Epizód! Illetve ha tetszik a negyedik is.
#2 papi 2015. 02. 25. szerda 20:51
Nem az én ízlésemnek való!
#1 Törté-Net 2015. 02. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?