A+ A-

Saci 3. rész

A víz csorgását hallgattam, majd én is szedelőzködni kezdtem. Saci a zuhany alatt dudorászott, amikor bementem. Rám nézett, mosolyogni kezdett, majd kinyúlt, és behúzott maga mellé. Nyelves csókot váltottunk, ő hozzám bújt, elzárta a vizet, sóhajtott egyet, majd kilépett, és törölközni kezdett. Amikor végzett, odanyújtott nekem is egy törölközött, én is letörölköztem, majd kimentünk a konyhába enni.
Megebédeltünk, majd a hátsókertben nudiztunk estig. Mikor elkezdett alkonyodni, bementünk, lemostuk magunkról a naptejet, majd a nappaliban leültünk tévét nézni.
- Behozod a testápolót? - kérdezte Saci, majd miután visszaérkeztem azt kérdezte – Bekensz vele?
Nyomtam egy adagnyit a tenyerembe, Saci mögé álltam, és elkentem a testápolót a vállain. Picit felszisszent, a hideg krém libabőrössé tette, de aztán ahogy eldolgoztam a hátán-vállán a krémet, már enyhült. Hasra feküdt a kanapén, így a derekánál is bekentem, majd megfordult, és a hasát vettem kezelésbe.
- Feljebb is. - mosolygott rám pajkosan.
Vékony csíkot nyomtam a melleire, majd masszírozni kezdtem. A mellbimbói az érintésemre megkeményedtek, nekem pedig keményedni kezdett a farkam. Saci lepillantott, meglátta a meredező farkamat, és bal kezével megmarkolta, és aprókat húzott rajta. Egyik kezemmel lenyúltam, és a nedves punciját simogattam. Az ágy elé térdeltem, Saci pedig felült, felhúzta a lábait, és kitárulkozott előttem. Behajoltam a két combja közé, nyelvemmel megkerestem a csiklóját, és lágyan körözni kezdtem rajta. Jobb kezével a fejemet simogatta, és irányított. Nyögései engem is mindjobban feltüzeltek, egyre hevesebben nyaltam, bebarangoltam nyílása minden pontját, még a fenekéhez is lejutottam. Hörgött, sikongatott, és a teste egyre jobban remegett. Ezekből a jelekből már ismertem, hogy mindjárt itt a vége, így nagyobb tempóra kapcsoltam. Saci már dobálta a testét, a combjaival satuba fogta a fejem. Ekkor a két kezemmel széttártam a lábait, és nem hagytam, hogy összezárja. Nem kis erőfeszítésbe került, de sikerült így tartanom Sacit. És ekkor megindult az orgazmusa. Én pedig folyamatosan, és intenzíven nyaltam. Saci ész nélkül hörgött, üvöltött, sikoltott, majd egyszer csak abbahagyta, szemei felakadtak, és visszahanyatlott a kanapéra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 1. péntek 01:02
Legyélszives és folytazsd.

10 Pont!
#5 A57L 2015. 03. 6. péntek 07:00
Nem rossz.
#4 papi 2015. 02. 25. szerda 20:49
Tetszik
#3 cervelo 2015. 02. 24. kedd 10:35
Folytatni kellene.
#2 listike 2015. 02. 24. kedd 09:00
Nagyon kár hogy ennyi volt.
#1 Törté-Net 2015. 02. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?