Myrna 2. fejezet

Szavazás átlaga: 8.37 pont (46 szavazat)
Megjelenés: 2015. február 23.
Hossz: 46 073 karakter
Elolvasva: 2 754 alkalommal
Részlet Olivia Cunning Pengető ujjak című könyvéből
Myrna belépett a hatalmas helyiségbe, és a sarokban álló masszázskádban gyönyörködött.
– Szép.
Brian bezárta az ajtót, s a hasánál fogva magához húzta őt. Kiengedte az övet, és félretolta a köntöst. Myrna mellei szinte sajogtak, ahogy Brian masszírozni kezdte őket, s a légzése felgyorsult, amikor megszívta a nyakát.
– Tényleg be vagy indulva, vagy csak ott akartad hagyni a faszikat? – kérdezte Brian. Myrna odahúzta Brian kezét nedves, forró combjai közé.
– Mit gondolsz?
Brian végigsimította az ujjait a rózsaszín csipkén, őt pedig a fallal szembe fordította. Myrna lassan kinyitotta a szemeit, meglátta magát a tükörben, s az üvegben találkozott a tekintetük. Ezek szerint Brian látni akarja az arcát, amikor elmegy. Nem kell sokáig várnia. Brian ujjai felgyorsultak, egyre hevesebben simogatták. Myrna lehunyta a szemét, kitátotta a száját, s Brian vállára hajtotta a fejét. Kéjes hullámok rázták a belsőjét. Felkiáltott, belemarkolt Brian combjába, hogy megtámassza magát.
Brian odadörzsölte az orrát a fülcimpájához.
– Annyira szexi vagy, Myr. Most én akarok irányítani. Nem akarom elragadtatni magam, nem akarok kihagyni semmit. – Elengedte Myrnát, odament a fürdőkádhoz, megengedte a csapokat, és gyönyörű, igéző ujjaival vizsgálgatta a vizet.
Myrna nem gondolta volna, hogy ennyire felizgatja, hogy látta pengetni. Odasimult Brian mögé, átkarolta a derekát, kicsatolta az övét, lehúzta a cipzárját. Elhúzta a bokszerét, félig álló farka kipattant belőle. Myrna megfogta, és teljes hosszában gyengéden végigsimította.
Brian elkapta a kezét.
– Várj. A csizmámat még nem vettem le.
– Mire is várjak?
Látod, Myrna, már megint egy türelmetlen ribanc vagy. Jeremy hangja elfojtotta a Myrnában tekergő kéjes érzéseket. Becsukta a szemét, enyhén megrázta a fejét. Brian megfordult, lehámozta róla a köntöst, s egy tócsába ejtette a padlóra. Myrna a karjait keresztbe téve takarta el a melleit.
– Valami baj van? – kérdezte Brian. Hüvelykujjával megsimogatta Myrna csípőjét.
Myrna szeme kinyílt, s felnézett rá.
– Nem. – Magára erőltetett egy mosolyt, a csípőjére tette a kezét, és megvetően nézett Brianre, hogy még mindig fel van öltözve. – Ez neked így helyénvaló? – kérdezte.
Brian másodpercek alatt meztelenre vetkőzött, és lassan Myrna rózsaszín bugyijára szegezte tekintetét.
– És ez neked így helyénvaló? – ismételte meg a kérdést.
Myrna lehámozta magáról a bugyit, a gumipántjához dugta az egyik ujját, megfeszítette, mint egy csúzlit, és belelőtte Brian arcába. Brian elkapta, belenyomta az orrába, és mélyen beszívta az illatot.
– Megtarthatom?
– Ha szeretnéd.
Lehajolt, betette a farmerja zsebébe a bugyit, aztán felmászott a lépcsőn a kádhoz, belelépett, és kinyújtotta a karját Myrnának. Megfogták egymás kezét. Myrna is belépett a kádba, de megállt egy pillanatra. Felnézett Brianre, végigpásztázta szögletes arcvonásait – markáns arc, hegyes áll, kiugró pofacsontok. Tekintete végül a csábító ajkaknál telepedett meg. Brian lehajolt, és szenvedélyesen megcsókolta őt. Ajka, nyelve végigsimították Myrna száját. A vízszint egyre emelkedett, ahogy csókolóztak. Brian elhúzódott, lenézett rá.
– Jobb lenne, ha elzárnád a csapot – közölte Myrna. Ő elzárta, és belesüppedt a mély, meleg vízbe, várakozón Myrna felé tárva a karjait. Myrna beült Brian combjai közé, s hátát a mellkasára hajtotta. A masszázskád fúvókái beindultak, ő pedig megijedt.
– Szeretem ezt az érzést. – Brian a fejét a kád szélére döntötte, és felsóhajtott.
Myrna még nem tudott belelazulni a helyzetbe, de nehezen szállt volna vitába vele, hogy nem jó érzés. Tényleg az volt. De sokkal jobb volt, amikor Brian a mellét és a hasát simogatta egy apró darab szappannal. Nem azért ért hozzá, hogy felizgassa, Myrnát mégis perceken belül átjárták a kéj hullámai.
– Közel laksz ide? – kérdezte Brian, olyan nemtörődöm hangnemben.
– Ööö... – Semmilyen személyes információt nem akart megosztani vele. Semmi többnek, csak egy futó kapcsolatnak titulálta az egészet. – Nem, csak a konferencia miatt jöttem. Amiről egyébként pont lemaradok.
– Ha inkább mennél, akkor...
– Nem azt mondtam.
Brian félretette a szappant, átkarolta Myrna mellkasát, s arcát odahajtotta az ő arcához.
– A csend néha jólesik.
Arra gondolt, hogy Brian élete folyamatos hangzavar, nyilván ezért akar csendesen beszélni és összebújni. Nem akart ellenkezni, képes volt még pár percet várni, mielőtt rátérnek a lényegre.
– A tetkóid közül valamelyiknek van valami extra jelentése? – Myrna egyik ujját végighúzta Brian kemény, izmos karján, melyet kaotikus, színes minta díszített.
– Némelyiknek van. – Brian kiemelte a bal alkarját a vízből. A belső részén egy szépen kidolgozott, vércseppekkel teli rózsa volt, a virágok köré pedig azt írták, hogy Kara.
– Volt barátnő? – kérdezte Myrna, ahogy a K betűn végighúzta az ujját.
– Nem. A kishúgom. Egy autóbalesetben halt meg, amikor tizenhat éves volt.
Myrna felnézett rá. Nyers fájdalom tükröződött a férfi arcán.
– Sajnálom. Ez borzasztó.
– Majdnem tíz éve történt. Biztos azt gondolod, hogy mostanra már képes lehetnék túltenni magamat rajta.
– A kishúgod volt. Azt hitted, hogy mindig meg tudod óvni mindentől.
Brian elmosolyodott.
– Honnan tudod te ezt?
Myrna megvonta a vállát. Nem akart visszakapcsolni „pszichológusprofesszor” üzemmódba.
– Vannak testvéreid? – kérdezte Brian.
– Két húgom. Csak a baj van velük.
– Karával is csak a baj volt – nevetett fel Brian. – De ettől még hiányzik.
Vajon sosem tudta palástolni az érzelmeit? Nyilván. Különösen, amikor meztelen volt.
– Szóval, ha nem Chicagóból jöttél – kérdezte Brian –, akkor honnan?
– Missouriból.
– Saint Louis?
– Számít?
– Nem igazán kötlek le... szóval nem akarsz annyira megismerni, ugye?
Myrna megígérte Treynek, hogy nem okoz fájdalmat Briannek. Azt kívánta, bár nehezebb lenne betartania az ígéretét. Tudta, hogy ez a kapcsolat sosem lehet teljes. Brian egy turnézó rocksztár, ő meg egy professzor, a munkája pedig tele elvárásokkal. Egyszerűen nem... nem passzoltak egymáshoz.
– Vidéki lány vagyok. Missouriba jártam főiskolára, a középiskolát Saint Louisban végeztem. Most Kansas Cityben élek.
– Akkor nem vagy messze az otthonodtól.
– És te hol nőttél fel?
– Los Angelesben. Myrna felnevetett.
– Közhelyes.
– Ugye elmondták neked, hogy éppen maga vagyok az érzelmi csőd?
Myrna felnézett Brianre.
– Eh?
– Ne játszd a hülyét, Myr, ne kerülgesd a forró kását. Ha elég hülye vagyok ahhoz, hogy tizenkét óra alatt beléd zúgjak, akkor simán rászolgáltam arra, hogy összetörd a szívem.
– Nem akarom senkinek sem összetörni a szívét.
– Nem hinném, hogy bárki is össze akarná törni bárkinek a szívét. – Egy pillanatra elnémult. – Bár, Sed talán. Én csak egyszerűen szeretnék néhány olyan percet, ami valahogy tartósabbnak tűnik annál, mint ami egy turnébuszban történik.
– Értem, de...
– Még akkor is, ha ez az egész csak önáltatás.
– Ha nem vigyázok magamra, akkor a végén még én leszek az összetört szívű ember.
– Megpróbálhatunk kihozni valamit ebből az egészből.
– De ez lehetet...
Brian az egyik kezével befogta Myrna száját.
– Inkább ne mondd ki ezt a szót. Maradjunk az áltatásnál. – Brian megcsókolta Myrna halántékát, és szájáról a mellére csúsztatta a kezét. – Holnap rémesen be fogok rúgni, és megpróbállak elfelejteni.
– Brian.
– Csak viccelek. Ha nem akarsz semmilyen köteléket, akkor aligha dobják oda a pórázt.
Myrna nem tudta, hogy higgyen-e neki, de némileg megkönnyebbült. Elég komplikált munkája volt, ideje sem jutott komoly, hosszú távú kapcsolatra. Különösen nem egy olyanra, aminek egy fikarcnyi esélye sem volt jól végződni. És Jeremy után... Próbálta kizavarni volt férjével kapcsolatos gondolatait a fejéből.
Brian kiemelte Myrnát kényelmes pozíciójából, s a kád közepére tolta.
– Lesikálom a tintát a hátadról. – Az apró szappanért nyúlt.
Myrna csendben ült, a térdét a mellkasához húzva, amíg Brian a hátát mosta. Kényelmetlen csend telepedett közéjük, s Myrna azon filózott, hogyan törheti meg újra a jeget. Brian vajon dühös volt rá? Csak jobb volt, hogy őszintén beszélt vele. Vagy nem? Végtére is azt mondta, hogy legalább úgy akar tenni, mintha lenne valami, szóval lehet, hogy nem is vágyott semmilyen őszinteségre, csak úgy akart csinálni, mintha...
Myrna hátranézett, Brian magában mosolygott. Nem tűnt dühösnek. Olyan volt, mint aki élvezi, amit csinál.
– Jó lenne tudni, hogy a maradék idő elég-e még olyan húsz szólóra – közölte.
– Húszra? – Myrna szeme elkerekedett. – De hát én eltűnök az esti koncertetek után.
– Én is.
Myrna vigyorgott.
– Neki kéne látni.
Brian felnevetett, megpuszilta Myrna vállát.
– Nem hiszem, hogy képes vagy rá.
Myrna belefröcskölt némi vizet Brian arcába.
– Helló, te akartál romantikázni.
Brian kuncogott, a nevetésében lapuló kegyetlenségtől Myrna gerincén végigszaladt a reszketés.
– Végeztem a romantikával.
Brian odacsúsztatta Myrnát a masszázskád fúvókája elé, s megemelte egy kicsit: a víz bugyogott domború farpofái és a lábai között. Myrna megrezzent. Hátradőlt, a kád peremére tette a könyökét, így tartotta magát a morajló vízben. Brian a lábai közé helyezkedett, a farkát az egyik kezébe vette. Megduzzadt makkját Myrna csiklójához dörgölte, gyengéden kutatott izzó nyílása után. Myrna vonaglott, azt akarta, hogy gyorsan bevágja neki. Nehezen bírt el a víz izgató simogatásával és Brian gyengéd mozdulataival egyszerre.
Kinyitotta a szemeit; Brian őt nézte.
– Megdugsz végre? Vagy nem áll szándékodban? Brian hirtelen és mélyen hatolt belé.
– Ezt akarod?
Myrna felnyögött, s hátrazuhant a feje.
– Igen. Pontosan ezt akarom.
Brian kijjebb húzta a farkát, majd megint mélyre hatolt, és közben feljebb emelte a fúvókától Myrnát. Felnyögött, ahogy Brian ismételten kijjebb húzta, és a feneke visszacsúszott a morajló vízbe. A teste megfeszült.
Brian gyengéden megcsókolta, kegyetlen tekintete elszállt.
– Ezt szereted?
– Mindent imádok, amit csinálsz velem. – Odadörgölte az orrát Brianéhez, aki szerelmesen mosolygott vissza rá. – Mindent, kivéve azt, amikor várakoztatsz – tette hozzá.
Az ajkaik összeértek.
– Tovább nem várakoztatlak.
A lökések egyenletes ritmusba értek, s Brian kéjes nyögései hallatán Myrna libabőrös lett. Felnézett rá. Csukott szemek, nyitott száj. Elveszett Myrna testében, ahogy összeértek, a masszázskád simogatása pedig még magasabbra emelte az élvezetet. Jézusom, annyira szexi volt.
A fürdőszoba ajtaja kinyílt, s Myrna lemerevedett. Brian leállt, hátranézett.
– Nem kell velem foglalkozni – lépett be Eric, és becsukta maga mögött az ajtót. – Csak pisálok egyet. Brian megvonta a vállát, és megint mélyre hatolt. Már közel sem volt ernyedt, a farka belecsapódott a méhnyakba.
– Aú – lihegte Myrna. Brian leállt, ránézett.
– Fájt? – kérdezte, és lágyan megcsókolta. – Sajnálom. Myrna erőlködött, de el akart lazulni megint. Próbált nem tudomást venni a vécénél álló Ericről, akiből csak úgy ömlött a húgy. Eric nem zavartatta magát, esze ágában sem volt úgy tenni, mintha nem nézné őket: nyíltan bámult rájuk.
Myrna belenézett Brian szemébe, és rámosolygott.
– Minden rendben.
– Abbahagyjam?
– Ne.
Arra számított, hogy Brian megvárja, amíg Eric végez, de azonnal betolta a farkát, és döngetni kezdte. Myrna felkiáltott, ahogy váratlanul megrázta az orgazmus.
– Ó, istenem, Brian. Igen!
– Megint hallom – suttogta Brian. Egyre mélyebben és keményebben nyomta Myrnát, és már egy új riff zúgott a fülében.
Vajon tényleg zenét hallott? Brian annyira jó volt, hogy Myrna csillagokat látott az élvezettől.
– Eric – mondta Brian. – Eric.
Myrna kinyitotta a szemét. Meglepte, hogy Brian a dobosa nevét ismételgeti, miközben vele szeretkezik. Eric odaállt a kád mellé, és úgy fogta a lába közét, mintha fájna neki.
– Édes hármas, haver? – kérdezte reménykedve. Brian megrázta a fejét.
– Tartanod kéne. Mélyebbre kell hatolnom.
– Mélyebbre? Össze akarod zúzni a máját? Myrna felnevetett.
– Csak tartsad, oké?
– Örömmel.
Eric leült a kád szélére Myrna mögé, a lábait a vízbe vetette. A térdével tartotta Myrna csípőjét a vízben. Myrna megmarkolta a vádliját, és nekihajolt a mellkasának, miközben Brian egyre mélyebbre hatolt benne. A víz minden egyes lökésnél az alhasára fröcskölt.
– Frenetikus látvány – duruzsolta Eric Myrna fülébe. Myrna lenézett. Mellei domborulatán túl látta Brian farkát, ahogy mélyen belehatol. Kemény volt és vastag, s ragyogott a nedvességtől. Az egyik pillanatban látni lehetett, a másikban már mélyen benne volt. Myrna szája elkerekedett. Még durvábban felizgatta, hogy Eric azt figyeli, ahogy Brian farka benne jár. Jyalázatos volt, de izgató. Ribanc.
– A francba, Brian, szét fogod szakítani – morogta Eric.
– Kussolsz. Próbálok koncentrálni.
Myrnát a lapockái közt nyomta Eric merev farka, Brian üteme nyilván nem hagyta őt sem hidegen. Myrna hátához szorulva együtt ringott Brian minden lökésével. Megfogta Myrna melleit, megcsípte a mellbimbóit, Brian ritmusára cirógatta. Myrna azt hitte, hogy menten megtébolyodik.
Eric lehajolt, és belesuttogott Myrna fülébe. Valószínűleg attól félt, hogy megszakítja Briant, miközben a szólóját írja.
– Treynek igaza volt. Tényleg tökéletes melleid vannak. – A nyelvével végigsimította Myrna fülét, de még ekkor is ritmusban maradt.
Az ütem teljesen beszippantotta Myrnát. Brian mélyre döfött, kezei ritmikusan markolták a fenekét, Eric a mellbimbóival játszott, és nyalogatta a fülcimpáját, a víz a hasát és a combját csapkodta. Készen állt egy hatalmas élvezésre. Ujjai belemélyedtek Eric vádlijába, a vizes farmerjába, a fejét a vállára hajtotta, ahogy az orgazmus első hulláma magával ragadta.
– Áááááá.
Eric lejjebb nyúlt, ujjai megtalálták Myrna forró csiklóját, s dörzsölni kezdte. Myrna teljes eksztázisban sikított fel.
– A francba, ez a tyúk iszonyat dögös – közölte Eric.
– El fogok élvezni – morogta Brian.
Kihúzta a farkát, lábra állt, a farkát a kezébe vette. Miért húzta ki? Myrnának akkor tűnt fel, hogy nincs rajta óvszer. Nem hagyhatja, hogy elpazarolja a töltetet. Kiszabadította magát Eric fogásából, és letérdelt Brian elé. Felnézett rá.
– Hadd szívjam ki – közölte vele. – Kérlek. Brian rámosolygott.
– Mintha lehetne erre a kérésre nemet mondani. – Már nem simogatta a farkát, gyengéden odatartotta Myrna arcához. Myrna előrehajolt, és mélyen torokra vette, majd kiengedte, és keményen megszívta. Brian meghúzta Myrna haját. Ha nem izgatta volna ennyire Brian, valószínűleg tiltakozott volna, de a fájdalom feldobta. Szinte akarta, hogy fájdalmat okozzon neki. Brian visszarántotta Myrna fejét, hogy éppen csak a makkja maradt a szájában. Myrna felfogta a férfi vágyait, s eszement tempóban kezdte mozgatni a fejét a makkon. Ahogy keményen szopta, ajkát a fogai elé szívta, nem akarta felsérteni Brian szerszámát.
– Igen, bébi – lihegte. – Ez az.
Myrna megzavarodott, Eric a háta mögött verte a farkát. Leállt egy pillanatra, de Brian megint megtépte a haját. A mellbimbói megint megkeményedtek. Ja, bánj csak úgy velem, mint egy mocskos ribanccal.
Myrna az egyik kezét a combjai közé csúsztatta, két ujját magába dugta, a nedve rájuk simult. Benyúlt Brian lábai közé, s két összekent ujját feldugta a fenekébe.
Brian meglepődött, elállt a lélegzete, a teste megrándult, mégsem szólt Myrnára, hogy hagyja abba, inkább széthúzta a fenekét, hogy Myrna még mélyebbre hatoljon. A férfiak hülyét kaptak, amikor Myrna ezt csinálta, Jeremy például napokig alázta – Hol tanultad ezt? Kivel kúrtál? –, de Brian olyannak tűnt, mint aki bízik benne. Vagy éppen jóval perverzebb volt, mint a legtöbb férfi. Myrna még nem találta meg a pontot, amit keresett, de Brian már közel volt az élvezéshez. Csak nem lehet nehéz megtalálni.
Folytatta a szopást, de tovább kutakodott. Eric még mindig mögötte recskázott, követte az ő ritmusát. Megforgatta az ujjait Brianben, és megtalálta a prosztatát. Feszes volt, duzzadt. Ahogy megnyomta, Brian felnyögött, és váratlanul belespriccelt Myrna szájába. Mármint számára váratlanul. Myrna ugyanis pontosan tudta, hogy ez fog történni. Mohón lenyelt mindent, imádta Brian sós ízét.
– Mi a fasz? – ordított Brian. – Úristen, Myrna, atyaég. Miután Brian kiürítette a tárat, Myrna még benn tartotta az ujját a fenekében, több mint egy percig elnyújtva Brian orgazmusát. Az egész teste rezgett és ingott.
– Úristen, Myrna, mit csinálsz te velem? Képtelen vagyok abbahagyni az élvezést – Brian fél kézzel nekitámaszkodott a falnak.
Myrna mosolygott, kivette az ujját Brian fenekéből, s hagyta az orgazmusát lecsillapodni.
Eric felkiáltott, és ráélvezett Myrna hátára. Mármint: a hajára.
– Beleélveztél a hajamba?
– Sajnálom – közölte Eric. – De annyira dögös vagy. Nem tudtam megállni, hogy rád élvezzek.
– Tisztában vagy te azzal, hogy milyen nehéz kimosni a gecit a hosszú hajból? – Myrna megtalálta a kezével a ragacsos anyagot. – Pfuj. A francba, Eric.
Brian megfogta Myrna arcát, és ahogy Myrna felnézett rá, szerelmesen megcsókolta.
– Életemben nem volt még ilyen heves orgazmusom. Csodálatos vagy.
Myrna mosolygott.
– Örülök, hogy élvezted.
– Enyhe kifejezés. Sosem találkoztam még egy nővel sem, aki ilyen gátlástalan, mint te vagy. Myrna általában nem ilyen volt. A Brianben lévő gátlástalanság hozott elő belőle valami ősi erőt. Brian újra megcsókolta, aztán megsimogatta Myrna kezét az egyik ujjával. – Jyűlölöm, hogy most itt kell hagyjalak, de meg kell írnom ezt az új szólót. Talán érthető.
– Gondolom, frenetikus lesz. – Myrna komolyan gondolta, amit mondott.
Brian ránézett egy pillanatra, majd megfontoltan, komoly tekintettel szólt hozzá.
– El akarsz jönni Vegasba hozzám jönni feleségül? – kérdezte.
Myrna szíve egy pillanatra megállt, aztán heves dobogásba kezdett.
– Ööö, éppenséggel nem. Egyáltalán nem. Brian megvonta a vállát.
– Meg kellett kérdeznem. – Megcsókolta a homlokát. Brian kimászott a kádból, a törülközőért nyúlt, feltekerte vékony derekára, összeszedte a nadrágját a földről, és elindult az ajtó felé. Megállt az ajtóban, Ericre nézett, ő még mindig a kádban ült Myrnával.
– Hé, baromarcú. Tartsd a farkad a gatyádban, amíg vele vagy, különben álmodban vágom le. És mosd ki a gecit a hajából. Hülye seggfej.
Eric vigyorgott.
– Örömmel kimosom.
Brian hezitált egy pillanatig, de végül otthagyta Myrnát a fürdőszobában. Meztelenül. Eric Sticksszel.
Myrna végignézte, ahogy Eric betuszkolja petyhüdt farkát a nadrágjába, és felhúzza a sliccét. Eric nadrágban ült a vízben, s közelebb intette magához Myrnát. Myrna nem bízott benne, és most, hogy már egyáltalán nem volt felfokozott állapotban, zavarta, hogy Eric látta őt Briannel. A melleit eltakarva belesüllyedt a vízbe.
– Ki tudom mosni – közölte a kád szélét bámulva. Próbálta elkerülni Eric önelégült mosolyát. Brian gitárjának a hangja lüktetett át a falon. Váó. Ez a szóló keményebb volt, mint az előző, amit akkor írt, amikor együtt voltak.
– Nem foglak zaklatni, Myrna – vigyorgott Eric. – Hacsak te nem akarod.
Myrna tisztában volt vele, hogy Eric végignézte, ahogy dugja a barátja, ő pedig leszopja a farkát, és feldugja az ujjait a fenekébe, mégsem tudta elengedni magát.
– Csak megmosom a hajad, nyugi. Nem vagyok kanos, teljes biztonságban vagy.
Myrna szerette volna maga megmosni a haját. Egyszerű, nyugtató, élvezetes dolognak tartotta, az egyik kedvenc időtöltésének. De Eric? Nem volt benne biztos, hogy azt akarta, hogy pont ő kényeztesse.
Eric a kis flakonért nyúlt, és normál mennyiségű sampont nyomott a tenyerébe.
Myrna hátradőlt a kádban, és alaposan bevizezte a haját. Eric nem várta meg, hogy Myrna közelebb menjen hozzá, inkább odahúzódott mögé, és erős ujjaival belemasszírozta a sampont a hajába, s ő illatos és habos lett. Becsukta a szemét, és elengedte magát, de a mellét még mindig letakarta a kezével. Eric kezeinek köszönhetően fantasztikusan érezte magát, s egy elégedetten feltörő sóhajt el is tompított magában.
Szórványosan, távolról hallotta Brian szólóját, s a gitár hangjai a gondolatait a szeretkezésükre terelték. Tényleg tiltakozás nélkül hagyta, hogy Eric hozzáérjen a lába között? Még az sem jutott az eszébe, hogy leállítsa? Mégis, mire gondolt?
Jólesett neki. Csak erre gondolt. És az is nagyon jólesett, amit most csinált. Eric hüvelykujja gyúrta az izmokat a tarkójánál, s míg az ujjai masszírozták a feje felső és oldalsó részét, kisujjaival a halántékát dörzsölte.
Nagy, erős tenyere és vékony ujjai telibe találtak.
– Mm – duruzsolta Myrna.
A kezeit lecsúsztatta a melléről, a hasán keresztül egészen a csiklójáig. Lövése sem volt róla, hogyan izgulhatott fel újra, de Eric ujjai, ahogy mosták a haját, és Brian zenéje együttesen beindították. Folyamatosan simogatta a csiklóját, és arra gondolt, ahogy a szomszéd szobában Brian keze repül a gitár nyakán.
A torkán akadt a lélegzete, ahogy a kéj első hullámai megrázták a testét.
– Tudod, hogy imádom nézni, ugye? – suttogta a fülébe Eric.
Myrna zavartan ült fel, a víz kiloccsant. Tényleg odahajolt Erichez, és magához nyúlt? Mi a fene van vele? A rocksztároknak köszönhetően rá nem jellemző módon kezdett viselkedni. Nem vita tárgya, Myrna. Ribancnak születtél: úgy élsz, mint egy ribanc, és úgy is fogsz meghalni, mint egy ribanc.
Lebukott a víz alá, hogy leöblítse a sampont, és elfojtsa Jeremy szavait. Amikor felbukott, a kád távolabbi sarkába húzódott, s kitért Eric izgatott pillantása elől.
– Meg se kellett volna szólalnom – mondta Eric. – Nem akartalak összezavarni. Kérlek, folytasd.
– Szégyellem magam.
– Miért?
Nem volt hajlandó megosztani vele a
k
alf
ín
alf
alf
t
, megrázta a fejét.
– Tényleg szereted nézni?
– Inkább csak nézek, mint dugok. – Leöblítette a vízben a kezéről a sampont. – Sed mindig hagyja, hogy nézzem, ahogy a csajokkal van, és ez volt az első alkalom, hogy Brian is hagyta. Nem is tudtam, hogy ekkora kúrógép... úgy értem... a francba.
Myrna elpirult, de bólintott.
– Sed is ekkora kúrógép? – kérdezte Myrna. De miért is kérdezte? Nem akarta tudni. Oké, kicsit azért akarta tudni.
Eric felnevetett.
– Hogy Sed kúrógép-e? – Megvakarta a fejét. – Láttam, ahogy egyszerre négy csajt dönget, és az összes azért könyörgött, hogy csinálja még.
– Négy csajt? Hogyan?
– Kettő a kezein, egy az arcán, egy meg úgy ülte meg, mint egy rodeóbikát.
Myrna szeme kikerekedett.
– És te csak nézted? Be sem szálltál?
– Felhólyagosodott a kezem a recskázástól.
– Komolyan?
– Nem, dehogy. A csajok behívtak, amikor Sed kidőlt.
– Szóval neked jutott a maradék?
– Nyugodtan nevezheted őket így is, de őszintén szólva: nagyobb élmény volt nézni, ahogy Sedtől visítanak.
– Érdekes. Brian akkor még eddig sosem hagyta, hogy nézd?
Eric megrázta a fejét.
– Nagyon magának való fazon.
Myrna finoman bólintott. Ezt láthatta rajta.
– Mi van a többiekkel?
Eric elmosolyodott.
– Miért akarod tudni?
Myrna megvonta a vállát.
– Kutatás.
– Kutatás?
– Az emberi szexualitás professzora vagyok. Rémlik?
– Ez megmagyarázza a szakértelmedet. Miért turkáltál Brian seggében? Azt hittem, hogy lerobbantja a fejed, amikor elélvezett, de erre csak tovább és tovább élvezett. Nem hittem volna, hogy egy férfi ilyen sokáig tud élvezni. Ez nem valami átlagos seggturkászás volt. Valamit csináltál odabent, ugye?
Myrna rákacsintott Ericre.
– Ez az én titkom. – Igen, ez megmagyarázza a szakértelmét. Eric megértette ezt, pedig alig ismerte Myrnát – három évig volt Jeremy felesége, és akármikor valami újat akart kipróbálni, Jeremy határozottan állította, hogy megcsalta őt.
– Megmutatod a titkodat? – hajolt előre Eric a kádban. Myrna felnevetett.
– Szeretnéd?
– A francba, hogyne!
– Nem tehetem. Megígértem, hogy nem okozok fájdalmat Briannek.
Eric elkeseredett.
– Hogy mit csináltál?
– Trey megígértette velem, hogy nem okozok neki fájdalmat.
– Képtelen leszel betartani, akár most elkezdheted. Myrna mosolyogva megrázta a fejét.
– Nem fogom feldugni az ujjam a seggedbe. Eric felsóhajtott.
– Érthető. De azért azt nézhetem, ahogy magadhoz nyúlsz?
– Tényleg nem vagyok abban a hangulatban.
– Még így sem, hogy Brian szólója hallatszik a falon túlról? Akkor írta, amikor beléd döngölte a farkát. Láttam.
Myrna összeszorította a combjait, ahogy beugrottak neki a képek. Ericnek igaza volt. Brian akkor írta ezt a gyönyörű, költői szólót, amikor vele szeretkezett. Nekidőlt a kád szélének, a jacuzzi fúvókája a hátát birizgálta. Becsukta a szemét, és úgy figyelte Brian játékát, mintha csak neki játszana. Hamarosan, egy napon rajongók ezrei fogják hallani és szeretni ezt a gyönyörű hangsort, és fogalmuk sem lesz róla, hogyan született. Hagyta, hogy a zene visszarepítse a gondolatait a szeretkezésükhöz. Ahogy Brian ismételte a hangokat, a darab egyre mesteribben hangzott. Myrna elképzelte a férfi ujjait a gitáron, aztán azt, ahogy benne van a farka, ahogy kitölti őt, ahogy kihúzza, és ahogy megint becsúsztatja. A kezét a lábai közé engedte, és felsóhajtott. Hogy lehet, hogy máris akarta őt?
Ki tudja? Csak az a biztos, hogy akarta.
Felállt. Csöpögött a víz a testéről, ahogy kilépett a kádból. Oldalra hajtva, Eric a fejét verte a falba, miközben végignézte, ahogy ő elhagyja a fürdőszobát. Meztelenül.
Myrna végigcsöpögtette a lakosztályt, mire megtalálta Briant, aki annyira elszállt a zenéjétől, hogy nem is tűnt fel neki elsőre, hogy a szobába lépett, de a bandatagok, akik az ebédlőasztal körül ülve hallgatták a szólóját, azonnal észrevették őt.
Trey kihúzta a nyalókát a szájából.
– Ühüm, Myrna – mondta. – Mintha meztelen lennél.
– Takarodjatok kifelé – mondta nekik.
Brian gitárja visított, ahogy félbehagyta a szólót. Meglepődött, a szeme pedig elkerekedett.
– Kivéve te – közölte Briannel. – Te itt maradsz.
A három másik faszi morogva fogadott szót, s kimentek a szobából.
– Miért sétálgatsz tök meztelenül a zenekarom előtt? – kérdezte Brian, dühtől megfeszült arccal.
– Hallgattam, ahogy játszol – válaszolta Myrna –, és durván megkívántalak. Gondoltam, hogy elintézem magamat, de inkább...
Brian mosolygott.
– A játékom hatására magadhoz nyúltál?
Myrna lesütötte a szemét.
– Játszol nekem?
– Csak ha megmutatod, hogy mit hoz ki belőled.
Myrna ellökte a reggeli maradékát az asztal túlsó felére, és Briannel szemközt felült az asztal szélére. Maga elé fordított egy széket, és rátette a lábát.
– Ha megígéred, hogy szeretkezel velem, amikor befejezted a szólót.
Brian nem ígérte meg, de belecsapott az első hangba. Myrna szélesre tárta a lábait, szabad betekintést nyújtva a férfinak a lábai közé. Akarta, hogy lássa. Brian begerjedt, ő pedig hátradőlt, rátámaszkodott az egyik könyökére, és három ujját magába csúsztatta. Nedvei beterítették a kézfejét, ahogy mélyre mártotta magában. Kihúzta, majd megint becsúsztatta, ám amikor ismét kihúzta, az egyik ujját a fenekébe dugta. Felnyögött, amikor mélyre ért. Hátradőlt az asztalon, kiszabadította a másik kezét, hogy a csiklóját is megdörzsölhesse. Brian szólója folyamatosan épült, repült, tekergett a keze a hangszerén, ő pedig egyre gyorsabb ütemben simogatta magát, közel járva az orgazmushoz.
– Brian! – lihegte. – Brian!
Brian szólója leállt, a gitárja valahol a földön landolt, és zúgott tovább. Odébb dobta a széket, és leküzdötte a sliccét. Ahogy a farka kiszabadult, félretolta Myrna kezét, és belemártotta a farkát.
Ő erre megemelte a fejét, látni akarta a férfit, aztán egy csattanással visszahanyatlott az asztalra, és ívben megfeszült a háta.
– Atyaég, te nő. Mit teszel te velem? – nyögött Brian. Keményebben dugta, mint eddig bármikor. Halkan káromkodott, mintha Myrna dühítette volna fel. Némileg lehúzta a csípőjét az asztalról, így keményebben tudta döngetni. Kellemes sajgás kerítette hatalmába Myrnát, Brian golyói minden egyes mély behatolásnál nekicsapódtak a fenekének – valami mocskosabbra vágyott.
– Mi arról az asztalról eszünk – üvöltött valaki a másik szobából.
Brian megállt egy lökés közepén, Myrna pedig ránézett. A feje vörös volt az erőlködéstől, haja beleragadt izzadt homlokába. Mm. Káprázatos férfi.
– Treynek igaza van, tényleg erről az asztalról eszünk – mondta.
Kihúzta a farkát, s ő ellenkezve nyögött fel. Brian térdre vágta magát, Myrna lábai közé hajolt, és belemártotta a nyelvét. Megszorította a combját, falta, szívta, harapta, nyalta a punciját és a fenekét. Myrna nem tudott lépést tartani Brian kaotikus mozgásával, csak az élvezetre és a kéjre összpontosított. Ahogy a férfi szája elérte a csiklóját, felszabadultan kiáltott fel.
– Istenem, Brian, igen, igen! – A nedvei lefolytak a fenekéhez, s Brian minden cseppjét felnyalta.
– Mit csinálsz vele? – kérdezte valaki a túlsó szobából.
– Eszik – kiáltotta Myrna. – Ne zavarjátok.
Halovány röhögés érkezett az étkezőn kívülről. Brian felállt, és alattomosan Myrnára mosolygott. Az ajkai nedvesek voltak és duzzadtak. Myrna felemelkedett és megcsókolta, a saját nedvének és Brian ajkának az ízétől megrezzent a teste. Megmarkolta Brian farkát, bevezette a testébe, előrébb húzódva még mélyebbre erőltette. Brian gyengéden tolta belé, de csak annyira mélyre, hogy őrjítően felizgassa. Mélyen megcsókolta, a nyelve összegabalyodott Myrnáéval, majd elhajtotta a fejét, és ránézett. Szeme izzott a szenvedélytől.
– Brian – suttogta Myrna. – Megtennél nekem valamit?
– Bármit.
– Dugjál seggbe!
– Szereted az anált? Nem vagyok túl jó... Myrna rátette az ujjait Brian szájára.
– Sosem próbáltam. Ki akarok néhány dolgot próbálni veled. Okés?
Ő pedig mintha Myrna ujjainak válaszolt volna.
– Bármilyen játékban benne vagyok, szivi.
Myrna agyán áthasított minden perverz vágyálma, amit sosem bírt megvalósítani.
– Bármiben?
– Bármiben.
– Most csak ez kell. Fájni fog?
– Lehet. Nem igazán erre készült ez a szerszám, tudod?
– Hatalmas vagy. – Myrna végighúzta az ujjait Brian csupasz mellkasán, könyörgött az egész nap tartó, kéjes fenyítésért. Brian vajon miért hezitált? – Nem akarom, hogy gyengéd légy. Azt akarom, hogy fájjon.
Brian meglepetten nyitotta ki a szemeit.
– Komolyan?
– Igen – Myrna eltolta őt magától, a szíve kalapált a félelemtől és az izgatottságtól. Megfordult, ráhajolt az asztalra, s a kezeivel széttárta a farpofáit. Brian leengedte a fejét, és megnyalogatta a segglyukát, annyira benedvesítve, amennyire csak tudta. Myrna hátranézett, amikor abbahagyta. Brian előkapott a nadrágzsebéből egy óvszert, felnyitotta és felhúzta, majd beállt Myrna mögé, aki megpróbált ellazulni, alig várva, hogy Brian hatalmas farka betöltse a máig „tiltott” nyílását. Brian odadörgölte makkját a ráncos húshoz, és gyengéden előretolta. Myrna beleharapott az ajkába, nem akart felkiáltani. A férfi farka bizonyára a háromszorosára nőtt a normálishoz képest. Myrna egyre csak morgott, ahogy Brian mélyebbre nyomult, a farpofáit elengedte, karjait maga elé húzta, és ujjai belefúródtak a kemény és sima asztallapba.
– Aú – lihegte.
– Abbahagyom – közölte Brian.
– Nem, ne hagyd abba. Szükségünk van egy kis...
Egy tubus csúszott Myrna felé az asztalon, s ő elkapta.
– Sikosítóra – mondta hálálkodva.
– Haver, ez annyira nem menő. Mindig kell sikosító a hátsó ajtóhoz.
Trey visszatette a nyalókát a szájába, és kiment a szobából.
– Kösz, Trey – szólt utána Myrna.
Myrna odaadta a tubust Briannek, aki kent belőle a farkára, az ujjaival széttárta Myrna fenekét, és bele is nyomott egy keveset.
– Zavar, hogy kintről mindent kihallgatnak, amit idebent csinálunk? – kérdezte Brian.
A jelenlétüktől Myrna még mocskosabbnak érezte az egészet. Nem akart úgy csinálni, mint egy hamvas szűz lány. Jeremy mindig pont azt várta tőle, ő pedig mindent gyűlölt, ami azzal az emberrel kapcsolatos.
– Ha zavarna, akkor bevittelek volna egy zárható szobába.
Brian felnevetett.
– Azt hiszem, szerelmes vagyok beléd.
Myrna megfeszült. Ne, ne mondd ezt. Brian mélyebbre nyomta.
– Ó, istenem – nyögte Myrna, szorosan összecsukott szemmel. Nem bírta tovább, teljesen felhevült. Beleharapott az ajkába, könnyek folytak le az arcánI a belső nyomás egyszerre volt fájdalmas és izgató.
– Biztos vagy te ebben? – kérdezte Brian.
Nem volt az, de bólintott. Nagyon kellemetlen volt az egész, még a sikosítóval is. Könnycseppek hulltak elé az asztalra. Brian lassan kihúzta, a fájdalom helyét pedig kéjes érzés öntötte el.
– Mm – dorombolta.
Brian megint előrébb nyomult, s ezúttal még mélyebbre nyomta belé. A fájdalom elhalványult, telítettség lépett a helyére. Inkább furcsa volt, mint kéjes. Ahogy Brian húzta kifelé, rajta valami felszabadult, kéjes élvezet kerekedett felül.
– Annyira jó, amikor kihúzod – lihegte. De ahhoz, hogy kihúzza, be is kellett csúsztatnia.
Megint előrenyomta. A behatolás fájdalma vegyült a kihúzás gyönyörével. Myrna lihegve tárta még jobban szét a lábait, hogy Brian könnyebben hatoljon be.
– Ez az, bébi. – Brian még tett néhány lassú mozdulatot. Hagyta, hogy Myrna teste alkalmazkodjon a farka méretéhez. Miután képes volt nyöszörgés nélkül befogadni, Brian ráhajolt, és az öklét az asztalra támasztotta. A lökések tempója gyorsult, de Myrna puncija elhanyagolva érezte magát, ahogy Brian golyói hozzácsapódtak lüktető szeméremajkaihoz és csiklójához. Brian egyre keményebben dugta, a fájdalom beható volt, de az élvezet tízszer édesebb. Elsírta magát izgalmában.
– Te sírsz? – Brian leállt, áthajolt Myrna vállán, és ránézett.
Ő a kezébe temette az arcát.
– Most ne hagyd abba – kérlelte dadogva.
– Te zokogsz.
– De élvezem. Ne hagyd abba! Csináld keményen. Kérlek. Okozz fájdalmat. Annyira mocskos vagyok. Annyira kibaszottul mocskos vagyok. Büntess meg.
Brian lágyan megcsókolta a vállát.
– Nem vagy mocskos, szivi. Gyönyörű vagy. Csak szólj, amikor elég volt.
Lassított a tempón, nem húzta vissza annyira, amennyire elmélyedt benne, de gyors volt. Myrna combjai remegtek, a lassabb behatolás jobban esett neki. Azokat könnyek nélkül is bírta.
– Ez jó érzés, Myr, de nem hallom a zenét – Brian átkarolta őt, és addig simogatta a csiklóját, amíg tocsogva ki nem tört belőle az orgazmus. Ziláltan hagyta magára, s kihúzta belőle a farkát.
– Tudom, hogy elepedsz a fájdalomért, mert attól érzed úgy magad, mint egy ribanc.
Honnan tudta ezt? Felemelkedett az asztalról, ránézett, kinyitotta a száját, és ellenkezni akart, de Brian rátette a kezét.
– Ez a kukkolós cucc menő volt, Myrna, de én inkább kincsként őriznélek. Nem hiszem, hogy tudod, hogy milyen gyönyörű vagy, és mennyire csodálatos a gátlástalanságod, és hogy mennyire bámulatos... – úgy tűnt, rájött, hogy túl sokat beszél.
Myrna szíve megdobbant. Édes kis szexisten.
– Köszönöm – suttogta.
Brian megcsókolta az arcát, lehúzta magáról az óvszert, mielőtt visszaerőltette kemény farkát az alsónadrágjába. Odaadta Myrnának azt a törülközőt, amit akkor tekert a derekára, amikor kijött a fürdőszobából.
– Téged talán nem zavar, hogy egy szál semmiben rohangálsz a zenekar előtt, de én annyira nem csípem. Myrna bólintott, és magára tekerte a törülközőt.
– Menjünk, keressünk egy szobát, aminek zárható az ajtaja. Kipróbálunk még ezt-azt, ha szeretnéd.
– Szeretném. Ha hajlandó vagy egy kicsit kényeztetni.
– Azt hiszem, itt éppen én vagyok az, akit kényeztetnek. – Brian mosolygott, megfogta a kezét, és az ebédlőből a lakosztály egyik hálószobája felé vezette őt.
Sed egy pillanatra levette a tekintetét a tévéről, ahogy elmentek mellette.
– Ilyen hamar készen vagytok?
– Csak most kezdjük – közölte Brian.
Brian bevezette Myrnát a hálószobába, és becsukta az ajtót. Myrna vágyakozva nézett rá a testes függönyökön átszűrődő fényben. Brian mosolygott, a hüvelykujjával végigsimította Myrna arccsontját. Micsoda nő... gyönyörű, intelligens, humoros, szórakoztató és szexi. Hogyan is ne zúghatott volna belé? Sejtette, hogy Myrna apró szilánkokra töri majd a szívét, de nem érdekelte. Azon járt az agya, hogy Myrnának volt-e valaha része ilyen maratoni szexben bármelyik szeretőjével is. Mohó volt, tapasztalt. Nem merte megkérdezni tőle, nem akarta azt hinni, hogy ő csak egy a sokból, inkább abban bízott, hogy ő az első férfi, akivel ilyen szenvedélyes szexben forrnak össze. Képes volt áltatni magát, és szeretett volna Myrna kedvében járni. Ha új élményeket akar, akkor minden tőle telhetőt megtesz, hogy meg is adja neki.
Myrna gyengéden rátette a kezét Brian csupasz hasára, Brian teste pedig megfeszült. Még mindig kőkemény volt a farka, de ezúttal lassan akarta csinálni, nem akart belefeledkezni holmi esztelen dugásba – nem mintha az esztelen dugás rossz lett volna. Fantasztikus volt az is, és Myrna nagyon is nyitott volt rá, de ez némileg bosszantotta őt. Szerinte Myrna rászolgált, hogy kincsként őrizzék, ő pedig szívesen vette volna a fáradságot, hogy éreztesse vele, mennyire gyönyörű, hiszen megígérte neki, hogy elkényezteti.
Nem kellett volna hagynia Ericnek, hogy nézze őket. Tudta, hogy Myrna ettől érzi magát mocskosnak. Amikor az a szóló beugrott neki, egy percig sem gondolt arra, hogy milyen hatással lesz Myrnára, ha semmibe veszi az érzéseit.
Lehajolt, megcsókolta a szemhéját, az arcát, az orrhegyét. Myrna szája csábos volt, mégis elkerülte az ajkait, de az állát és a nyakát, pont ott, a füle alatt, végigcsókolgatta. Érezte az ajkain a szívverését.
Myrna felsóhajtott, beletemette az ujjait Brian hajába, és oldalra hajtotta a fejét, hogy Brian könnyebben hozzáférjen a nyakához. Bőre nedves volt és hűvös, Brian pedig lefelé haladva csókolgatta, a nyaka felmelegedett, a teste megrezzent.
– Fázol? – suttogta Brian, és odahúzta őt a meleg takarókkal megvetett ágyhoz.
– Inkább tüzes vagyok.
Brian mosolygott. Myrna örökké tüzes volt, ő pedig készségesen ugrott fejest a lángokba. Ezt is szerette benne, talán ezért is vonzódott hozzá.
Felemelte Myrnát, ráfektette az ágyra, a legizgatóbb testrészeit betakarta a törülközővel. Majd később foglalkozik azokkal is, de most valami mással akarta kezdeni, amire Myrna nem számíthatott. Letérdelt az ágy végébe, megemelte kecses lábait, a hüvelykujjával a lábfejét masszírozta, miközben a sarkát a vállán pihentette. Megcsókolta a bokáját, a vádliját, a térdhajlatát. Myrna felsóhajtott, ő pedig nekiesett az érzékeny bőrnek, összevissza nyomokat hagyva.
Már majdnem láthatta az édes nyílást a combok között, a törülköző viszont eltakarta azt előle. A farka éhesen lüktetett, golyói sajogtak. Jó párszor elrobbant ma, nem értette, hogyan vágyhat máris még többre. Általában nem volt ilyen kanos, nem volt ilyen kéjsóvár. Miért pont most lett ilyen?
Miért ne?
Félretolta a törülközőt, oda akart lesni, de hiba volt. Nem akart úgy nyomulni, mint egy túlpörgött kamasz, de Myrna édes puncijának a látványa, ami mintha könyörgött volna azért, hogy behatoljon, egyszerűen arra késztette, hogy a cipzárja után nyúljon. Lehúzta a sliccét, kiszabadította a Szörnyeteget, egyik kezével erősen rámarkolt, és próbálta visszafogni magát.
Myrna kuncogott, ő pedig ránézett. Még mindig a térdhajlatát nyalogatta.
– Mi olyan vicces? – kérdezte.
– Semmi. Tudom, hogy mire gondolsz. Ez minden.
– Mire gondolok?
– Hogy ott van a szemeid előtt egy finom kis nyílás, ami arra vágyik, hogy a magadévá tedd, de mégiscsak megígérted, hogy elkényeztetsz, szóval vissza kell fognod magad, amíg csak tudod.
Brian elmosolyodott, elengedte a farkát, és az egyik ujját becsúsztatta Myrnába. A puha hús nedves melege benyelte.
– Erre a lyukra gondolsz?
Brian imádta Myrnába temetett ujjának látványát, nem akarta kihúzni.
– Erre a lyukra gondoltam. Te is erre gondoltál?
Brian elvette a másik kezét Myrna lábáról, és kitapogatta a fenekét.
– Itt van ez is.
Myrna teste görcsbe rándult.
– Jobban szereted azt?
– Azt hiszem, inkább a másikra szavazok.
– Akárcsak én, és neked köszönhetően most már biztosan tudom.
Brian elhúzta az ujját a fenekéről, becsúsztatott egy másikat Myrna puncijába. Már látványra is jobb volt így, a hüvelykujjával a csiklóját simogatva. Myrna rángatózott.
– Sajnálom, hogy ilyen kiszámítható vagyok morogta Brian. – Azért hoztalak be ide, hogy gyengédséggel, szeretettel halmozzalak el.
– Inkább csináld azt, amit tényleg akarsz.
Brian kijjebb húzta az ujjait, majd újra mélyre csúsztatta, és elmélyült az izgató látványban. Áthasított rajta, hogy mennyivel szívesebben nézné, ahogy a farka tűnik el benne. Körülnézett a díszes szobában, a hosszú komód pont csípőmagasságban volt. Felállt az ágyról, és kivette az utolsó kotont a zsebéből, nem akart tovább várni. Ráhajolt az ágyra, megmarkolta Myrna lágy fenekét, és maga felé húzta.
Myrna meglepetten zihált, ahogy Brian felkapta és odafordította a komódhoz. Megkérte, hogy üljön a tetejére.
– Itt? – kérdezte Myrna.
– Látni akarom – duruzsolta Brian. – Csináltad már így?
Myrna megrázta a fejét, megcsókolta Brian homlokát, odaült a komód szélére, szélesre tárta a lábait, hogy a férfi mindent láthasson. Brian azonnal a birtokába akarta venni őt, nem akart várni.
Megmarkolta a farkát, és belemártotta Myrna hívogató, meleg puncijába. Felsóhajtott, mélyre hatolt benne, szemeivel a két test közti mozgást követve. Myrnában elmélyülő farkának látványától és belső melegétől izgalmában összeugrott a gyomra. Myrna Brian vállán pihentette a homlokát, s lefele nézve ő is láthatta, hogy mi történik.
Brian hagyta, hogy a kéj irányítsa a mozdulatait, egyre gyorsabban csúszkált ki-be; mintha az apály és a dagály váltakozott volna. Majdnem lábujjhegyre emelkedett, hogy még keményebben tudjon behatolni. Mélyre tolta a farkát, Myrna torkából pedig ismét előtört az a könyörgő, nyávogó hang. Fogalma sem volt róla, hogy Myrna direkt csinálja-e ezt, csak azt tudta, hogy megőrül ettől a hangtól.
Újra meghallotta a zenét.
Próbálta kizárni, csak a látványra akart koncentrálni, ahogy a farka eltűnik a szűk nyílásban. Érezte a melegséget a farka körül, és az enyhe fájdalmat is, ahogy Myrna belenyomta az ujjait a felkarjába. Érezte az illatát, az izzadtságát, a bujaságát. Semmi mást nem hallott, csak azokat a csábos hangokat, amik előtörtek belőle. Megízlelte az ajkait. Az egyik ujját az álla alá helyezte, és belemártotta a nyelvét a szájába. Annyira finom volt.
Egy sor hang ismétlődött a fejében.
Elvette a száját az övétől, és Myrna szemeibe nézett.
– Mondd ki a nevem – suttogta.
– Brian.
Még mindig hallotta a zenét.
– Hangosabban.
– Brian.
Nem volt elég hangos. Azt akarta, hogy üvöltse. A sikítása kizárná a zenét.
Leemelte a komódról. A farka még akkor is karóként feszült a puncijában, amikor odavitte őt az ágyhoz, és rázuhantak. Mélyre hatolt benne. Myrna háta ívben felfelé hajlott, és megint az a hang jött belőle. Briannek összeszorultak a golyói. Döngölte Myrnát, dörzsölte a csiklóját, majd teljesen kihúzta a farkát. Myrna felszisszent.
– Mit akarsz, bébi? – suttogta Brian a fülébe. – Mondd el.
– A farkadat. Dolgozz meg keményen, Brian. Kérlek.
– Sajnálom, nem hallak. Mit akarsz, mit csináljak?
– Keményen! Bassz meg keményen, Brian!
Igen, ez az. Most már alig hallotta a riffet. Lassan visszacsúszott Myrnába.
– Így?
– Keményebben! Lassan kifelé húzta.
– Akarod, hogy kivegyem?
Myrna képen törölte Briant. Brian hátrahajolt, fájt az arca. Túlzottan megdöbbent, hogy azonnal reagáljon. Myrna belemarkolt a hajába.
– Azt mondtam, hogy bassz meg! Hallottad?
Persze hogy hallotta. Addig fogja kúrni, amíg nem könyörög azért, hogy hagyja abba. Keményen, mélyen és gyorsan kezdett dolgozni benne. Myrna visította a nevét.
– Igen, Brian, ez az! – De nem használt. A zene felemésztette. A nő teste rázkódott alatta, belső izmai keményen feszültek a farka köré. Elhajolt tőle annyira, hogy az ujjaival oda tudjon nyúlni a csiklójához. Folyamatosan simogatta, s ahogy Myrnára rátört az orgazmus, őrjítő módon szívta magába a farkát. Az akkordok, amik átjárták a fejét, majdnem ilyen őrjítő módon szívták le az agyát.
– Brian, abba kell hagynod – kapkodott levegő után. – Kérlek, nem bírom tovább.
Brian elvette a kezét, s Myrna némileg ellazult. Ő gonoszul felnevetett, és megsimogatta újra a csiklóját. Ezúttal keményebben és gyorsabban, a farkát pedig mélyen betolta. Myrna teljes testből vonaglott.
– Ó, istenem! Atyaég!
– Igen? – Brian beleharapott Myrna fülcimpájába. – Folyamatosan élvezni fogsz, amíg el nem engedlek. Oké? Brian ujjai leálltak, szerette volna, hogy Myrna átgondolhassa a választ.
– Kérlek, hagyd abba – lihegte. – Óóó, úúú. Ne hagyd abba! Sose hagyd abba. Soha – heves remegés járta át. – Ó, istenem. Abba kell hagynod.
Brian szünetet tartott. Hagyta, hogy Myrna kifújja magát.
– Kell hogy odabent legyen valami kompromisszum. – Az ujjai megint könyörtelenül dörzsölni kezdték. A szóló hirtelen vágta fejbe, amikor Myrna puncija összeszorította a farkát. Myrna még egyszer elélvezett, teljes eksztázisban vonaglott. A francba! Nem tudta kizárni a zenét.
– Nem fogod elhinni – dörmögte.
Myrna rápillantott, mintha Brian arra kérné, hogy fogalmazza meg, mi az élet értelme, de utána olyannak tűnt, mint akit újra elsodortak az érzelmei.
– Már megint zenét hallasz?
– Igen. És... ez most egy ballada.
– Le kell lassítanod?
– Sajnos.
– Azt hiszem, elviselem, ha te is. – Fáradtan kuncogott, a teste erőtlenül feküdt Brian alatt. A férfi felsóhajtott, és kihúzta a farkát, mielőtt összeszedett egy, a szálloda logójával ellátott irattömböt és egy tollat az ablakhoz közeli asztalról. Eisszamászott Myrna fölé, rátette a papírt a vállára, bekapcsolta a tollat a szájával, és lejegyezte az első pár hangot. Csak akkor hallotta a zenét, amikor benne volt az ő szerelmes kis Myrnájában. Becsúsztatta a farkát, és a fejében szóló hangokra koncentrált, amikor lassú, de erős mozdulattal teljesen behatolt.
Alig vett tudomást Myrna puha combjairól, a hangok mágikus sorban jelentek meg, akárcsak az előbb. Egy sornyi összekapcsolódó szólót írt. Mire befejezte a firkálást, teljesen lemerítette magát. A toll kiesett az ujjai közül, s ránézett Myrnára.
Myrna mosolygott.
– Befejezted teljesen?
Hány nő hagyná őt kiszállni az ágyból egy aktus közepén anélkül, hogy kettészakítaná a golyóit? Hány nő váltaná ki belőle mindezt elsőre? Csak egy.
Brian álmosan mosolygott.
– Azt hiszem, túl fáradt vagyok, hogy befejezzem.
– Több mint egy órán keresztül tartott – suttogta Myrna. – Akarod, hogy átvegyem, és kisegítselek? Több mint egy órát? Akkor ez volt a magyarázat arra, hogy miért úszott az izzadságban, és hogy miért volt ilyen gyenge és kimerült.
– Nagyra értékelném.
Brian a hátára fordult. Hűvös levegő járta át a lába között. Reszketett. Myrna lovagló ülésben fölé ereszkedett, és mennyeien magába csúsztatta. Myrnának fel kellett tűnjön, hogy Briannek nem sok volt hátra. Brian már régen, anélkül lépett túl átlagos teljesítőképességén, hogy tudatosult volna benne. Mindene sajgott.
Myrna gyorsan lovagolt. Ah, nagyon jól érezte magát. Szűk. Meleg. Lágy. Sima. Nedves. Ó, istenem. Annyira meleg.
El kellett mennie. Hagynia kellett. Nem állhatott le. Kellett, kellett...
Rekedt üvöltés tört ki Brianből, belespriccelt Myrnába, és azt kívánta, bárcsak ne lett volna rajta gumi. Briant összezavarták az érzései, hogy bele akart engedni mindent. Myrna ráomlott Brianre, ő pedig átkarolta és magához szorította. Álomba zuhant, ahogy Myrna puha arca a mellkasán pihent, és sajgó szíve nagyot dobbant. Eégre. Eégre megtalálta őt. Az ő egyetlen szerelmét.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.37 pont (46 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. december 15. 00:22
#13
Fantasztikus!
1
Andreas6
2017. szeptember 26. 08:29
#12
Sunyiló! Én semmit nem húzok le azért, mert éppen olyan kedvem van. Ez az írás tényleg tökéletes, ami pedig igénytelen ócskaság, arról is megmondom a véleményem!
1
feherkalman1
2017. április 12. 01:22
#11
Erre csak 1 szó, jóóóóóóó!!!
1
deajk2008
2015. március 31. 12:37
#9
elég jó lett, nekem tetszett és átjött, 8p...folytasd
1
a
A57L
2015. február 27. 06:39
#8
A folytatás is jó.
1
sunyilo
2015. február 24. 21:02
#7
Andreas6, orvos látott már? Hogyhogy nem fikázod?? Mellesleg, tényleg qrvajó! Remélem, folytatása is less.
1
cervelo
2015. február 24. 10:37
#6
Nem rossz.
1
l
listike
2015. február 24. 10:05
#5
Remélem, még folytatod.
1
p
papi
2015. február 23. 19:01
#3
Nagyon jó
1
R
Rinaldo
2015. február 23. 08:03
#2
Szuper jó.
1
T
Törté-Net
2015. február 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1