A+ A-

A lakástulajdonos fia 1. rész

26 évesen eljött az idő, hogy végre önálló életet kezdjek Budapesten. Elég ideje dolgozom már ahhoz, hogy legyen annyi félre tett pénzem, hogy egy kevés hitellel már saját lakást tudjak venni. Elkezdtem hát a nézelődést az interneten és hamar találtam is olyanokat, amiket érdemes személyesen is megnézni. Két hónapnyi keresgélés után megtaláltam azt a lakást, amibe beleszerettem, így elhatároztam, hogy másodjára is visszamegyek és ajánlatot teszek rá.
A második látogatásra már az édesapámat is magammal vittem, hiszen ő sokkal jobban tud alkudni, mint én. Erre a képességére ebből az alkalomból szükségem is volt, mert a lakást sokkal magasabb áron hirdették, mint amennyit én adni tudtam volna érte. A tulajdonos egy 50-60 év körül néger férfi volt, aki nehézkesen beszélte csak a nyelvünket, így ő is segítséggel érkezett. Ő a fiát, Hassant (ejtsd Ásszán) hozta magával, aki egy igazán jóképű, magas, körülbelül velem egykorú férfi volt. Gyönyörű halvány barna bőre és férfias megjelenése azonnal magával ragadott. Biztos voltam benne, hogy édesanyja fehér bőrű. Már a bemutatkozásnál attól féltem, hogy átlát rajtam, mert kissé sokáig néztünk egymás szemébe. Az édesapja megkérdezte, hogy meg szeretnénk-e nézni újból a lakást, mielőtt leülünk beszélgetni. Erre természetesen igent válaszoltunk, hiszen édesapám még nem látta a lakást. Ezért ő és a tulaj mentek elől, Hassan és én kicsit hátrébb haladva hallgattuk miről beszélnek. Én végig úgy éreztem magam, mint akit figyelnek, de nem mertem egyszer sem felemelni a tekintetem erre a férfira, mert rögtön elpirultam volna.
Viszont ahányszor háttal állt nekem, mindig megfigyeltem az édesapjától örökölt sötét haját, a széles vállait... Esküszöm még a nyaka is erősnek és férfiasnak tűnt. Teljesen lenyűgözött.
Eljött az idő, hogy leüljünk egy asztalhoz és megvitassuk a vételárat. Összeszedtem hát minden bátorságomat és belekezdtem a monológomba, hogy miért kellene olcsóbban odaadniuk nekem a lakást. Mik tetszenek a lakáson, de az elhelyezkedés és kissé lepukkant állapot miatt az ajánlatom reális. Ez az ajánlat két millió forinttal volt kevesebb a meghirdetettnél. Eközben felváltva néztem Hassan és az édesapja szemébe, igaz úgy éreztem, hogy minden alkalommal megremeg a hangom, amikor a fiúéba nézek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 03. 10. kedd 06:05
Közepes történet.
#5 papi 2015. 02. 21. szombat 08:49
Nagyon gyenge, akár igaz, akár álom.
#4 listike 2015. 02. 19. csütörtök 10:27
Számomra semmit sem ér. Kár, hogy nincs 0pont.
#3 deajk2008 2015. 02. 19. csütörtök 07:10
nekem tetszik az ilyen lakástulaj fiás szex, ez jó lett, bár lehetett volna hosszabb ezért lett csak 6p
#2 Rinaldo 2015. 02. 19. csütörtök 07:00
Elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 02. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?