A+ A-

Fiatalkori meleg történet

Egyik nyáron történt velem az eset, amiről most írok. Tizenöt-hat évesek lehettünk. Barátomnál múlattuk az időt a nyári szünet alatt. Szerettem ott lenni, mert a szülei egésznap dolgoztak és a miénk volt a lakás. Amikor már nagyon untuk magunkat barátom kitalált valami egészen újat.
Odajött hozzám és megkérdezte szeretnék-e kardozni? Gondoltam valami nagy hülyeség lesz így belementem. Erre felállt az ágyra és elővette a farkát. Ennek láttán nem ellenkeztem inkább érdekesnek találtam a dolgot és én is ezt tettem. Majd kardozni kezdtünk a farkunkkal. Egy kis idő után már untuk a dolgot, és kitalált valami újat. Majd bepakolt a táskájába egy plédet, és elindultunk a városhatárában a horgásztó mögötti kiserdő mögé. A horgásztó mögött volt egy patak is, gyakran oda jártunk le horgászni. Közkedvelt hely így sokan jártak arra, így a nagy fűben kerestünk menedéket. Volt egy idősebb fazon is aki elég gyakran kijárkált, de horgászni sose horgászott. Normális volt mindig köszöntünk egymásnak váltottunk néhány szót aztán ment mindenki a maga dolgára.
Ahogy mentünk a kitaposott füves úton, egyre beljebb a sűrűben, láttuk messzebb az illetőt, de nem tulajdonítottam neki nagyobb szerepet, mert az új élményre koncentráltam. Bementünk oda ahonnan az útról sem lehetett már belátni, és leterítettük a plédet. Barátom pedig nekilátott ledobálni a ruháit. Én is így tettem. Amikor mindenétől megszabadult négykézlábra ereszkedett és mondta, hogy dugjam meg. Kicsit furcsa volt, de nem volt ismeretlen, számunkra mert rengeteg pornóújságot bújtunk át addigra. Addigra mind a kettőnknek már állt a farka.
Mögé térdeltem és ő jól széthúzta a fenekét. Annyira feszítette, hogy mg is nyílt a segglyuka, úgy hogy befért volna egy ujjam. E helyett inkább nekiszegeztem a farkam és elkezdtem tolni befelé. Eszméletlen szűk volt és barátom csak sziszegett, meg nagyokat nyögött. Úgy éreztem majd leszakad a fitymám, ahogy szép lassan engedett a feneke és egyre jobban csusszantam befelé. Ekkor valami susogást hallottunk a fűből és ijedtemben elernyedtem és kicsusszantam a fenekéből, mire megnyugtatott, hogy ez biztos csak a szél. Innentől a susogással mit sem törődve újra harcra kész voltam, és megint nyomultam egyre beljebb, de már sokkal könnyebben. Már egészen tövig jártam a barátom fenekében, amikor megfogta a kezem és a farkára vezette, hogy miközben dugom, verjem neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 03. 8. vasárnap 07:34
Egynek elmegy.
#5 papi 2015. 02. 11. szerda 19:44
Nem tudom beleélni magam.
#4 veteran 2015. 02. 11. szerda 10:20
Nem az én világom,de olvasni nem rossz.
#3 zsuzsika 2015. 02. 11. szerda 07:17
Nem tetszett.
#2 Rinaldo 2015. 02. 11. szerda 06:34
Furcsa.
#1 Törté-Net 2015. 02. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?