Fiatalkori meleg történet

Szavazás átlaga: 7.89 pont (87 szavazat)
Megjelenés: 2015. február 11.
Hossz: 9 499 karakter
Elolvasva: 2 000 alkalommal
Egyik nyáron történt velem az eset, amiről most írok. Tizenöt-hat évesek lehettünk. Barátomnál múlattuk az időt a nyári szünet alatt. Szerettem ott lenni, mert a szülei egésznap dolgoztak és a miénk volt a lakás. Amikor már nagyon untuk magunkat barátom kitalált valami egészen újat.
Odajött hozzám és megkérdezte szeretnék-e kardozni? Gondoltam valami nagy hülyeség lesz így belementem. Erre felállt az ágyra és elővette a farkát. Ennek láttán nem ellenkeztem inkább érdekesnek találtam a dolgot és én is ezt tettem. Majd kardozni kezdtünk a farkunkkal. Egy kis idő után már untuk a dolgot, és kitalált valami újat. Majd bepakolt a táskájába egy plédet, és elindultunk a városhatárában a horgásztó mögötti kiserdő mögé. A horgásztó mögött volt egy patak is, gyakran oda jártunk le horgászni. Közkedvelt hely így sokan jártak arra, így a nagy fűben kerestünk menedéket. Volt egy idősebb fazon is aki elég gyakran kijárkált, de horgászni sose horgászott. Normális volt mindig köszöntünk egymásnak váltottunk néhány szót aztán ment mindenki a maga dolgára.
Ahogy mentünk a kitaposott füves úton, egyre beljebb a sűrűben, láttuk messzebb az illetőt, de nem tulajdonítottam neki nagyobb szerepet, mert az új élményre koncentráltam. Bementünk oda ahonnan az útról sem lehetett már belátni, és leterítettük a plédet. Barátom pedig nekilátott ledobálni a ruháit. Én is így tettem. Amikor mindenétől megszabadult négykézlábra ereszkedett és mondta, hogy dugjam meg. Kicsit furcsa volt, de nem volt ismeretlen, számunkra mert rengeteg pornóújságot bújtunk át addigra. Addigra mind a kettőnknek már állt a farka.
Mögé térdeltem és ő jól széthúzta a fenekét. Annyira feszítette, hogy mg is nyílt a segglyuka, úgy hogy befért volna egy ujjam. E helyett inkább nekiszegeztem a farkam és elkezdtem tolni befelé. szűk volt és barátom csak sziszegett, meg nagyokat nyögött. Úgy éreztem majd leszakad a fitymám, ahogy szép lassan engedett a feneke és egyre jobban csusszantam befelé. Ekkor valami susogást hallottunk a fűből és ijedtemben elernyedtem és kicsusszantam a fenekéből, mire megnyugtatott, hogy ez biztos csak a szél. Innentől a susogással mit sem törődve újra harcra kész voltam, és megint nyomultam egyre beljebb, de már sokkal könnyebben.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.89 pont (87 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2015. március 8. 07:34
#6
Egynek elmegy.
1
p
papi
2015. február 11. 19:44
#5
Nem tudom beleélni magam.
1
veteran
2015. február 11. 10:20
#4
Nem az én világom,de olvasni nem rossz.
1
zsuzsika
2015. február 11. 07:17
#3
Nem tetszett.
1
R
Rinaldo
2015. február 11. 06:34
#2
Furcsa.
1
T
Törté-Net
2015. február 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1