A+ A-

Anna és a házi feladat

Miután végeztem a borotválkozással is, leöblítettem magamról a habot, és kiléptem a zuhanyzóból. Egy sárga, rövid törölközőt csavartam a testem köré, aztán bementem a szobámba, hogy felöltözzek.
Minden reggelem így indult. Felkeltem, tusoltam, felöltöztem, fogat mostam, aztán reggeliztem, és indultam is suliba. Viszont ma, ahelyett, hogy a sulit vettem volna célba, az új osztálytársam címére mentem. A biosz tanárunk kitalálta, hogy egy egész makettet állítsunk össze három nap alatt. Egy kutya csontvázát kellett összerakni. Most őszintén, komolyan gondolta ezt? Azt mondta a jegyünk lényegesen beleszámít az év végi osztályzatunkba. Hülye banya. Sose értettem, miért kell ilyen idióta feladatokat adniuk a tanároknak. Beletúrtam a még félig vizes, hosszú barna hajamba, és egy nagyot sóhajtottam. Szerencsére a szüleim megengedték, hogy egy napot ellóghassak Ricsivel – a partneremmel – hogy elkészítsük a makettot. Ő hozza a gipszet én pedig a ragasztót és a papírt. Fogalmam sincs, hogy tervezi megcsinálni, én majd csak követni fogom az utasításait. Már felöltözve szaladtam le a lépcsőn, hogy a lábamra húzzam a bakancsomat. Egy fekete cicanadrágot és egy kék pulcsit vettem fel, ugyanis az idő ilyenkor már jócskán hideg volt. Elindultam hát a megadott címre Ricsihez. Nem sokat tudtam róla. Ez volt az első évünk a suliban – kilencedikesként – és amikor lett volna alkalmunk beszélni se beszéltünk. Mindkettőnknek megvolt a maga társasága. Viszont most, hogy vele kerültem párba, muszáj egy kicsit megismernem – nem mintha bántam volna. Külsőre vicces fiúnak tűnt, és egy igazi nőcsábásznak. A külseje pedig nem hétköznapi, sokkal inkább egy fél Istenre emlékeztet, mint egy gimnazista fiúra. Vízilabdázik – ebből kifolyólag széles vállal lett megáldva, jó lábakkal, és csodás felsőtesttel. A lányok mind megfordultak utána, tipikus az a srác volt, akibe mindenki belezúg egy kicsit. Még én is. Egyszer pillantott rám a barna szemeivel, és abban a pillanatban elolvadtam. Sose bírtam az ilyen fiúkat – beképzeltek és nagyképűek, és utáltam, hogy egy pillantással képesek levenni a lábamról.
Megráztam a fejem, és elhessegettem ezeket a gondolatokat. Ricsi biztosan nagyon jó fej. Vettem egy mély levegőt, mert úgy tűnt megérkeztem. Megnyomtam a csengőt, majd fél perc múlva egy magas, barna hajú fiú szaladt ki a kapuhoz, hogy beengedjen.
- Szia Anna. – mosolyodott el, mikor meglátott.
- Helló Ricsi. – biccentettem felé kínosan. Egy nagy kék póló, és egy szürke melegítőnadrág volt rajta. Örültem, hogy nem öltöztem ki, habár megfordult a fejemben.
Bementünk a házukba, ő pedig felvezetett az emeletre, a szobájába.
- Nincs itthon senki? – kérdeztem félénken.
- Nem, anyáék dolgoznak, bátyám meg suliba van. – tárta ki az ajtót előttem, én pedig beléptem a szobájába. Még sose voltam fiú szobában ezelőtt – és nem éppen erre számítottam. Rend volt és tisztaság, pár poszter volt csak a falon. A polcokon CD-k meg DVD-k sorakoztak, középen egy hatalmas ágy, előtte meg jó két méterrel egy TV. Elismerően bólintottam, és valahogy nem tudtam elképzelni Ricsihez másféle szobát.
- Na akkor szerintem kezdjünk neki. – ült le a földre, ahova már ki voltak készítve a dolgok.
- Jól van. – telepedtem le mellé, majd elővettem a táskámból a papírt és a ragasztót.
Rögtön elkezdtük csinálni, nem kis szerencsétlenkedéssel pedig rájöttünk, hogyan tartsuk meg a kutya "csontját". Másfél óra elteltével feladtam a küzdelmet a ragasztóval, és felálltam, hogy kinyújtóztassam az elgémberedett végtagjaimat.
Egy nyögéssel nyújtózkodtam egyet, mire Ricsi felém kapta a fejét felhúzott szemöldökkel.
- Tudod – kezdett bele – szerintem csinálhatnánk valami sokkal érdekesebbet is. – mosolyodott el, aztán mohón végigpillantott rajtam – a lábamtól kezdve az arcomig, néhány testrészemen elidőzve.
Nem állítom, hogy csinos voltam, de azért nem kellett félteni. Több mint hat évig szertornáztam, két évig pedig néptáncoltam, ami kellő sportosságot és alakot adott. Mellbe a jó Isten nem áldott meg úgy, ahogyan szerettem volna, de így is elégedett voltam vele.
Én végignéztem Ricsin és felvontam a szemöldököm.
- Na és mit kéne? – kérdeztem, flegmaságot színlelve. Elvigyorodott és feltápászkodott. Átlépte az eddig épített "kutyát" és megállt előttem. Fel kellett néznem, hogy a szemébe tudjak nézni.
- Szerintem tudod, mire gondolok. – fogta meg a derekam és közel húzott magához. Egyik kezével beletúrt a hajamba, majd gyengéden meghúzta – éppen csak annyira, hogy feljebb tartsam a fejem – majd hozzám hajolt és gyengéden megcsókolt. Kirázott a hideg, egészen a nyakamtól a kislábujjamig. Visszacsókoltam, félénken, mire ő felbátorodott és hevesebben kezdett el csókolni. És akkor valami elindult bennem. Nem voltam képes uralni a kezeimet – akarva akaratlanul beletúrtak a hajába, és a tarkójánál fogva közelebb húzták a fejét az enyémhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 01. 1. péntek 10:05
Nemrossz... Nemrossz...

9 Pont!
#12 A57L 2015. 03. 11. szerda 06:27
Közepes történet.
#11 davee10 2015. 02. 15. vasárnap 08:53
Jó! 8 pont
#10 x124 2015. 02. 11. szerda 19:56
Jó!
#9 papi 2015. 02. 11. szerda 19:43
Tetszett
#8 szekely18 2015. 02. 11. szerda 18:15
Nagyon jó!
#7 pottershinobi 2015. 02. 11. szerda 15:14
Nagyon jó, tetszett. smile
#6 deajk2008 2015. 02. 11. szerda 10:09
olyan jó, mikor egy fiatal el kezd megismerkedni a szexel és a testi örömmel
#5 deajk2008 2015. 02. 11. szerda 10:08
nekem mindig tetszik a tiniszexelés, mert még olyan odaadó
#4 zsuzsika 2015. 02. 11. szerda 07:23
Nem rossz.
#3 listike 2015. 02. 11. szerda 07:17
Egynek elmegy.
#2 Rinaldo 2015. 02. 11. szerda 06:48
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2015. 02. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?