A+ A-

Lángoló szívek Floridában 2. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.
December 27.
A következő hajnal meleggel és szikrázó napsütéssel jött el. Reggeli után úgy döntöttek, hogy meglátogatják az Óvárost, szereznek maguknak nyári ruhákat és élvezik a hely hangulatát. Ahogy együtt sétálgattak, gyakran botlottak azonos nemű párokba, amint kéz a kézben sétálgattak. Sam azt kívánta, bárcsak lenne elég bátorsága neki is így mutatkozni Sally-vel. És a lány is ugyanerre gondolt. Meg akarta mutatni a világnak, hogy ez a nő hozzá tartozik, de félt tőle, Sam hogy reagálna. De még egy egész hete volt megtalálni a megoldást.
Ebéd után visszatértek a házba és elnyúltak a kanapén. Nem is tartott sokáig, hogy meztelenül egymás karjaiban kössenek ki. Elvégre már vagy tizennyolc órája nem szeretkeztek. Sally végül eltávolodott Sam ajkaitól, kihámozta magát az öleléséből és elé térdelt.
- Drágám! - kezdte. - Vettem neked egy csomó karácsonyi ajándékot, de otthon nem adhattam oda.
- Nem, nem. Erre semmi szükség. Ez az út már önmagában elég ajándék.
Sally elengedte a füle mellett a szavakat.
- Az egyiket szerettem volna neked adni, a másikba meg csak úgy belebotlottam, és úgy gondoltam, tetszene. Most szeretném, ha várnál itt pár percet, amíg bemegyek a hálószobába. Amikor szólok, szeretném, ha felkészülnél az élvezetre. Menni fog?
Sam nem válaszolt, csak előre hajolt, magához húzta Sally-t és nyelvét átdugta a lány szájába. Aztán elengedte és tekintete arra a tökéletes fenékre tapadt, miközben a lány elhagyta a szobát. Aztán felállt és izgatottan sétált fel-alá a szobában. A Sally-vel való szex mindig élvezettel töltötte el. Nagyon kíváncsi volt, miről lehet szó.
- Oké, drága! Most már jöhetsz - kiáltotta ki Sally a hálószobából.
Sam kinyitotta az ajtót és ott találta Sally-t, ahogy meztelenül ül az ágyon, egy hámmal az egyik kezében és egy nagyon hosszú műpénisszel a másikban. Hihetetlenül nagy és izgató volt. Látta Sally-n, hogy ideges és kicsit zavart. Aztán a lány vett egy mély levegőt és megszólalt.
- Sam, mi ketten már annyi mindent átéltünk az ágyban, de van valami, amit csak egyszer tapasztaltam - pirult el. - Egy fiúval... Még gyerekek voltunk és csak szórakoztunk. Ettől függetlenül szűznek tartom magam, de szeretném, ha most ez lenne az ajándékod... hogy megkaphatsz. Kérlek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 11. szerda 06:28
Egynek elmegy.
#6 listike 2015. 02. 14. szombat 09:14
Hát igen. Sinara fordításai nagyon élvezetesek. 10pont.
#5 papi 2015. 02. 11. szerda 19:46
Nagyon jó
#4 deajk2008 2015. 02. 10. kedd 10:46
e történet hibája talán csak annyi, hogy nem lett duplája a mű hossza
#3 veteran 2015. 02. 10. kedd 09:39
5 pont
#2 zsuzsika 2015. 02. 10. kedd 07:09
A szokásos Sinara színvonal. Jó!
#1 Törté-Net 2015. 02. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?