A+ A-

Lángoló szívek Floridában 1. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.
December 26.
Samatha kisietett a bejárati ajtón és a reptéri kisbusz felé indult. Hajnali 5 óra volt, a karácsony második napján, és a város sötétségbe és hidegbe burkolódzott. Átadta a csomagjait a sofőrnek, hogy az betegye a csomagtartóba, majd megvárta, hogy a férfi kinyissa neki az ajtót. Amikor beült, két idős párral és egy üzletemberrel találta szemben magát, akik közül senkit nem ismert. Azonban mellettük ült az az ember is, akire vágyott. Elmosolyodott magában és leült a rá váró Sally mellé. Ahogy elindultak, kényelmesen elhelyezkedett, megfogta a lány kezét és megkönnyebbülten felsóhajtott.
Nehéz volt ez a két hónap, amíg kerülgették egymást és csak titokban találkozhattak, remélve, hogy senki nem gyanít semmit a kapcsolatukról. Most azonban egy egész hetet tölthettek csak kettesben, anélkül, hogy aggódniuk kellett volna. Minél messzebb kerültek a várostól, annál jobban elengedték magukat és vidám beszélgetésbe kezdtek. Úton voltak Key Westbe. Samnek és a férjének, Larry-nek volt ott egy nyaralója, de a férfi most túl elfoglalt volt, hogy egy hétre eltűnjön a munka elől. Samnek pedig egyáltalán nem kellett megerőltetnie magát, hogy meggyőzze Sally-t, ő tartson vele.
Gyorsan becheckoltak és már úton is voltak Miamiba, ahol átszálltak Key West felé. -1 fokból a 23-ba alig pár óra alatt kecsegtetően hangzott és a két nő készen is állt rá, hogy élvezze. Amíg Sally gondoskodott a csomagjaikról, Sam kiment a mosdóba, hogy vastag ruháját lecserélje egy vékonyabbra, majd vett egy mély levegőt, levette a jegygyűrűjét és betette a retiküljébe.
Alaposan megvizsgálta magát a tükörben és elgondolkozott azon, hogy mit is csinál. A kapcsolata Sally-vel, az egyik diákjával, rendkívül veszélyes volt, mind a házasságára, mind a karrierjére nézve. Nem tudta biztosan, merre is tart ez az egész, de nem akarta elveszíteni a munkáját egy kamasz fellángolása miatt. Azonban most már nem tudott megállni. Sajnálatos módon a házasságában nem volt semmiféle szenvedély, Sally-vel viszont önfeledtnek és boldognak érezte magát. Elhatározta, ha már egyszer megcsalja Larry-t, legalább élvezni is fogja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 9. hétfő 06:18
Közepes írás.
#6 listike 2015. 02. 14. szombat 07:34
Nagyon tetszett.
#5 papi 2015. 02. 6. péntek 20:37
Nem rossz
#4 deajk2008 2015. 02. 5. csütörtök 15:34
izgató a leszbiző pinák izgalmi illatuk, ami bejárja a szobát és máris állok tőle...
#3 zsuzsika 2015. 02. 5. csütörtök 08:09
Sinaranak jó írásai vannak.
#2 Rinaldo 2015. 02. 5. csütörtök 07:55
Jó.
#1 Törté-Net 2015. 02. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?