A+ A-

Riley 7. fejezet

Egy héttel később Riley anyja telefonált, hogy megtudja, minden rendben van-e. A lány a hátán feküdt a kanapén, a feje Trevor ölében. A puha, piros kasmírpulóvert felhúzta a nyakáig, rózsaszínű mellbimbója keményen meredezett, és a férfi folyamatosan ingerelte, miközben DVD-t néztek. Riley farmerjának cipzárja is nyitva volt, és Trevor az egyik hosszú ujjával épp lassú köröket írt le a csiklója körül.
Nemrég jöttek vissza a Szabadság-szobortól. A két férfi ugyan morgolódott, amikor Riley megkérte őket, hogy vigyék el megnézni, de végül beadták a derekukat. Cade most épp a klubban volt, valamilyen számla ügyet kellett elrendeznie, ő és Trevor pedig úgy döntöttek, hogy filmet néznek, amíg rá várnak.
Amikor a mobilja megszólalt a táskájában, a lány ijedtében ugrott egyet, és hirtelen szertefoszlott az érzékiség ködfátyla, amelybe Trevor belevonta. Először nem akarta fogadni a hívást, de a férfi mosolyogva arra kérte, hogy vegye fel. A telefonja után nyúlt, és tudta, a mosoly azt jelenti, a férfi nem áll le, sőt, valójában megduplázza az erőfeszítéseit, neki pedig a lehető legnormálisabb hangon kell beszélnie.
Kihalászta a készüléket a táskából, de nem nézte meg, ki hívja.
- Halló? - szólt bele, és nem tudta eldönteni, azt szeretné, hogy a beszélgetés gyorsan befejeződjön, vagy azt, hogy a végtelenségig tartson. A világ kicsúszott alóla, az egyik kezével megszorította Trevor csuklóját, és megpróbálta ellökni.
- Szia, anya. - Trevor bosszúból megszorította a csiklóját, és nem hagyta abba, amíg Riley próbálkozott.
- Mmm, semmit... csak filmet nézek.
Trevor kihúzta kezét a lány nadrágjából, és ő megkönnyebbülten felsóhajtott. De a megkönnyebbülés csak rövid ideig tartott, mert a férfi elkezdte lehúzni a nadrágját a csípőjéről. Miközben az anyjának a Szabadság-szoborról áradozott, Trevor széttárta a lábát, az egyiket a kanapé hátára tette, a másikat le a padlóra, így Riley teljesen nyitva állt a számára. Az ujjai könnyedén végigsúrolták a külső szeméremajkakat, bizsergetően és incselkedően, közben az anyja elmesélte, hogy az apja új ventilátort szerel fel a hálószobai mennyezetre.
- Ó, tényleg? És hogy működik? - mormolta, miközben Trevor szétnyitotta a harmatos szeméremajkakat, dörgölni és ütögetni kezdte a belső részét.
Miközben a lány a legfrissebb családi pletykákról tájékozódott, Trevor előrehajolt, a szájába vette az egyik mellbimbóját, mélyen és erősen beszopta, a két ujját pedig alulról belemártotta. A lány csípője megrándult és felemelkedett, a szabad kezével a levegőbe öklözött, de nem sikerült tökéletesen elfojtania a nyögését.
- Mi volt ez, drágám? - Trevor hallotta Riley anyjának hangját, és szájában a lány mellével gonoszkodva elmosolyodott.
- Semmi, anya. - Nem tehetett róla, ha a válasza túlságosan zihálósra sikeredett. - Mm, mi történt Charlie bácsival?
- Drágám? - kérdezte Riley anyja. - Minden rendben? Olyan furcsa a hangod. - A rosszcsont Trevor ezt a pillanatot választotta, hogy behajlítsa az ujját, és nekiüsse ott belül annak a pontnak, amely mindig sikoltásra késztette a lányt. Hála az égnek, a férfi nem volt szörnyeteg, amikor ezt megtette, egy díszpárnát nyomott a lány arcára, akinek a sikoltását a párna nyelte el, és nem az anyja füle. Az anyja folytatta még egy darabig, aztán megígértette Riley-val, hogy az új bankfiókban töltött első napja után felhívja, és letette.
A lány eldobta a telefont és a párnát, belekapaszkodott Trevor hajába, és felhúzta egy harapós csókra. A férfinak köszönhetően erős izgalmi állapotba került, és azt akarta, hogy befejezze, amit elkezdett. Zihálva és nyöszörögve húzta szét a sliccét, felnyársalta magát a lüktető hímtagra. Trevor előrelendült, kiterítette a lányt a kávézóasztalra, felhúzta a lábait, és áttette a vállán. Mélyen, a mellkasából morgott, a testhelyzet minden korábbinál mélyebb behatolást tett lehetővé, határozott, gyors ritmusa mindkettejüket rekordsebességgel röpítette az orgazmus felé.
Utána verítékezve, pihegve bújtak össze. Riley eltűnődött, hogy is volt képes eddig kettejük nélkül élni. A két hét haladék lejáróban volt, eljött a döntés ideje. Elgondolkodott, vajon önzés volna-e tőle, ha őket is és a munkáját is meg akarná tartani. Nem bízik bennük eléggé? Vajon az a része az önző, amelyik fel szeretne mondani, és teljesen nekik szentelné magát? Hiszen, ha elfogadná, amit kínálnak, megkapna mindent. Eltartanák. Kényeztetnék. Minden szeszélyét kielégítenék. Ezt tették megállás nélkül majdnem két héten át, és semmi jele nem volt, hogy lassítanának. Látni akarta a Metropolitan Múzeumot, hát elvitték. Látni akarta a Central Parkot, és a következő percben már egy lovas hintóban gurultak át rajta.
Megkönyörültek rajta, és hagyták, hogy főzőcskézzen nekik. Mindkét lakást felszerelték, korlátlan hitelt biztosítottak számára a házhoz szállító élelmiszereseknél, így kedve szerint főzhetett. Mindent a lába elé terítettek, amit csak akart, sőt, még többet is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 12. csütörtök 06:22
Ez is jó lett.
#6 x124 2015. 01. 28. szerda 21:59
Jó!
#5 papi 2015. 01. 28. szerda 19:42
Ez a rész is nagyon jó.
#4 tomi19 2015. 01. 28. szerda 11:36
Nagyon jó 10 pont.
#3 veteran 2015. 01. 28. szerda 10:14
Jó.
#2 Rinaldo 2015. 01. 28. szerda 07:17
Szuper jó.
#1 Törté-Net 2015. 01. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?