A+ A-

Riley 7. fejezet

Egy héttel később Riley anyja telefonált, hogy megtudja, minden rendben van-e. A lány a hátán feküdt a kanapén, a feje Trevor ölében. A puha, piros kasmírpulóvert felhúzta a nyakáig, rózsaszínű mellbimbója keményen meredezett, és a férfi folyamatosan ingerelte, miközben DVD-t néztek. Riley farmerjának cipzárja is nyitva volt, és Trevor az egyik hosszú ujjával épp lassú köröket írt le a csiklója körül.
Nemrég jöttek vissza a Szabadság-szobortól. A két férfi ugyan morgolódott, amikor Riley megkérte őket, hogy vigyék el megnézni, de végül beadták a derekukat. Cade most épp a klubban volt, valamilyen számla ügyet kellett elrendeznie, ő és Trevor pedig úgy döntöttek, hogy filmet néznek, amíg rá várnak.
Amikor a mobilja megszólalt a táskájában, a lány ijedtében ugrott egyet, és hirtelen szertefoszlott az érzékiség ködfátyla, amelybe Trevor belevonta. Először nem akarta fogadni a hívást, de a férfi mosolyogva arra kérte, hogy vegye fel. A telefonja után nyúlt, és tudta, a mosoly azt jelenti, a férfi nem áll le, sőt, valójában megduplázza az erőfeszítéseit, neki pedig a lehető legnormálisabb hangon kell beszélnie.
Kihalászta a készüléket a táskából, de nem nézte meg, ki hívja.
- Halló? - szólt bele, és nem tudta eldönteni, azt szeretné, hogy a beszélgetés gyorsan befejeződjön, vagy azt, hogy a végtelenségig tartson. A világ kicsúszott alóla, az egyik kezével megszorította Trevor csuklóját, és megpróbálta ellökni.
- Szia, anya. - Trevor bosszúból megszorította a csiklóját, és nem hagyta abba, amíg Riley próbálkozott.
- Mmm, semmit... csak filmet nézek.
Trevor kihúzta kezét a lány nadrágjából, és ő megkönnyebbülten felsóhajtott. De a megkönnyebbülés csak rövid ideig tartott, mert a férfi elkezdte lehúzni a nadrágját a csípőjéről. Miközben az anyjának a Szabadság-szoborról áradozott, Trevor széttárta a lábát, az egyiket a kanapé hátára tette, a másikat le a padlóra, így Riley teljesen nyitva állt a számára. Az ujjai könnyedén végigsúrolták a külső szeméremajkakat, bizsergetően és incselkedően, közben az anyja elmesélte, hogy az apja új ventilátort szerel fel a hálószobai mennyezetre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 12. csütörtök 06:22
Ez is jó lett.
#6 x124 2015. 01. 28. szerda 21:59
Jó!
#5 papi 2015. 01. 28. szerda 19:42
Ez a rész is nagyon jó.
#4 tomi19 2015. 01. 28. szerda 11:36
Nagyon jó 10 pont.
#3 veteran 2015. 01. 28. szerda 10:14
Jó.
#2 Rinaldo 2015. 01. 28. szerda 07:17
Szuper jó.
#1 Törté-Net 2015. 01. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?