A+ A-

Ann és Ed

Ann az ágy szélére ültette a férfit, elétérdelt, kigombolta a nadrágját, és óvatosan elohámozta farkát.
- Ed, drágám, tegyél meg nekem egy szívességet - mondta halkan mosolyogva. A férfi kérdőn nézett rá. Ann ekkor megfogta a férfi kezét és a nadrágból kikandikáló dákóra tette.
- Csináld magadnak. Még sohasem láttam férfit maszturbálni - mondta a lány.
- Szeretném, ha most kielégítenéd magad, és én meg majd nézem.
- De hogy gondolod ? - kérdezte zavartan Ed. - Ez nem megy csak úgy kívánságra.
- Nagyon szépen kérem - kérlelte a lány. - Majd segítek, hogy megjöjjön a hangulatod - és finom, érzéki ajkaival beszippantotta a férfi szerszámát, s lassan szopni kezdte. Aztán amikor úgy érezte, hogy
Ed már ráhangolódott a szexre, abbahagyta, és a férfi kezét a már merevedo szerszámra irányította. Ed ezután annak rendje s módja szerint maszturbálni kezdett.Egyik kezével lassan simogatni - masszírozni kezdte dákóját, majd a másikkal a zacskóját símogatta. Ann a férfi elott térdelve nézte, közben ajkát megnedvesítve gondolta, hogy ez a dolog egészen felizgatja ot is. Lassan benyúlt a bugyija alá, és a punciját simogatta. Ahogy a férfi arcán is egyre jobban elterült az átszellemült izgalom kifejezése, Ann is belejött a maszturbálásba, és eroteljesen ujjazta magát. Négy ujját tövig a pinájába nyomta, másik kezével a peckét pengetgette. A lányt annyira felizgatta ez az eddig még ismeretlen szituáció, hogy lucskos punciját ujjazva érezte, nemsokára el fog élvezni.
Ed egyre lendületesebben verte a farkát, szapora lihegése jelezte, hogy o sincs már messze a céltól. Egyszercsak Ann arra lett figyelmes, hogy a férfi farka hirtelen megrándul, még no egy picit, a lány tudta, hogy pillanatokon belül spriccelni fog. Hirtelen nagyra tátott szájával tapadt Ed farkára, a jókora szerszám a torkáig hatolt, és ebben a pillanatban elsült. A férfi hatalmasat nyögve lotte gecijét a lány szájába, aki szorgosan nyelte a boven feltöro ondóáradatot. Ahogy az elso nagy adag lecsúszott a torkán, a nyelocsövét símogató, meleg ondó, és saját keze munkájának hatására Ann is elérkezett a csúcsra. Orgazmusát kíséro sikolyai bugyborékoló hörgéssé szelídültek a száját betölto fasz, és a mindent elárasztó ondó hatására.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.81 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherkalman1 2017. 06. 7. szerda 08:58
Kezdetnek jó.
#3 A57L 2016. 06. 5. vasárnap 05:08
Kár a rövidségéért,így nem tudtad kihozni belőle a lényeget.
#2 feherfabia 2013. 12. 18. szerda 05:41
Nagyon jó! Fojtatàs?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?