A+ A-

Az első szex

Az élet nagyon pocsék, de ha egy jót szexelsz minden megváltozik. Így volt ez velem is. Egészen addig nagyon pocsék volt az életem. Egy napon viszont megváltozott minden.
Egy szokásos péntek éjszakán mentünk a haverokkal inni. Akkor még nem sejtettem mi fog történni. Éjfél körül betértünk egy kocsmába. Én aznap józan voltam, de a haverok mind egy szálig be voltak rúgva, úgyhogy elindultam új embereket megismerni. Akkor ismertem meg Angélát, aki nagyon szexi nő volt, a gyönyörű szép fekete szemeivel, hosszú fekete hajával, két nagy és kerek mellével, hosszú sima lábaival és formás fenekével. Egy igazi istennő. Egyből rágyorsultam. Még nem tudtam hogy a vonzalom kölcsönös, úgyhogy csak beszélgetünk az élet rejtelmeiről.
Egy kis idő után az volt köztünk a téma, hogy ki hova megy haza, és kiderült, hogy ő nem tud hazamenni holnapig, mert a szülei csak holnap jönnek meg és ő nem hozott magával kulcsot. Ilyenkor már tudtam, mit kell tennem. Hát mit kellet tennem? Meghívtam hozzánk, hogy ne keljen az utcán aludnia. Hazafele megköszönte, hogy nálunk aludhat, és hogy ilyen kedves vagyok hozzá. Fél óra múlva otthon is voltunk. Bementünk a szobámba, és megágyaztam kettőnknek.
Én földre feküdtem volna, de ő azt mondta, hogy inkább a földön aludna, és mivel én nem akartam vitázni egy gyönyörű lánnyal ezért inkább átköltöztem az ágyra. Levetkőztem, ahogy szoktam és bebújtam az ágyba az alsógatyámban és egy szál pólóban. Angi is levetkőzött, de ő meztelenre, nem tudtam hova fordítani a fejem, ezért csak néztem és néztem. Fel sem merült nekem, hogy ennek következménye már ott duzzad az alsógatyámban. Angi ezt nagyon megnézte magának és csak mosolygott.
Fél perc múlva megkérdezte; Nem kell egy kis segítség? Nagyon ledöbbentem nem tudtam mit mondani, de jól sült el, mert arra következtetett, hogy elkélne. Odajött hozzám, Ilyenkor már majdnem elkábultam az izgatottságtól. Odahajolt a fülemhez és halkan a fülembe suttogta „Lazíts!”.
Lassan lehúzta kicsit megizzadt pólómat, és érzéki szájával az ajkaimhoz közelített és megpuszilt. Az ajkam után az érzéki nyelvével végigszántotta felső testemet. Kicsit elkalandozott a bimbóimmal majd ismét az arcom felé közelített és bedugta a selymes nyelvét a számba. Finoman megharapta a szám szélét közben a kezével már az alsógatyámban simogatta puha kezével a kemény testrészem. Már nem sok hiányzott hogy eldurranjak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2015. 01. 22. csütörtök 08:33
Szerintem, aranyos.
#7 veteran 2015. 01. 21. szerda 19:59
Türhető
#6 papi 2015. 01. 21. szerda 18:49
Elmegy
#5 Andreas6 2015. 01. 21. szerda 08:27
Közepesnél valamivel jobb. Legközelebb olvasd át beküldés előtt, és gyomláld ki a hibákat!
#4 Rinaldo 2015. 01. 21. szerda 07:04
Jó.
#3 zsuzsika 2015. 01. 21. szerda 06:50
Ez csak közepes történet.
#2 feherfabia 2015. 01. 21. szerda 06:32
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 01. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?