A+ A-

A Szerelő

A lakásodhoz kiérkezvén viszonylag hosszú várakozás után nyitsz ajtót nekem de ahogy meglátlak azonnal megbocsátom a dolgot hisz épp a zuhany alól mászhattál ki.
Egy lenge kis köntös van rajtad valami nagyon finom anyagból ami látni engedi formás melleid izgató körvonalát, karcsú tested tökéletes formáját.
Csak remélni merem hogy nem veszed tolakodásnak gyors mustrámat de a nedves hajaddal keretezett csodaszép arcodon megjelenő huncut kis mosoly másról árulkodik.
Pironkodva lépek beljebb és nem segít a kalandozó fantáziámon az se hogy nem hagysz annyi helyet hogy anélkül férjek el melletted hogy hozzád ne érjek.
Akár szándékos volt akár nem a hatása nem marad el. Ahogy a bőrünk egy pillanatra összeér, kellemes borzongás járja át a testem és hirtelen késztetést érzek hogy jó mélyen beszívjam kellemes illatod ami nem kerüli el a figyelmed. Ahogy elémvágsz az előszobában hogy megmutasd a hibát, rögtön világossá válik hogy szándékos volt az elözző mozzanat hisz most te érsz hozzám finoman, de kicsit hosszabban mint az előbb amitől úgy érzem nem csak javítás lesz ebből a dologból. Követem kecsesen ringó csípőd a hibás mosogatóig és kipakolom a szerszámaim.
Csak egy kis dugulás és tömítés csere de megpróbálom a lehető legtöbb időt tölteni a földön fekve, fejemet a mosogató alá dugva hisz közben fel-le járkálva teszel-veszel a konyhában körülöttem, mit sem törődve azzal hogy a köntösödet megkötő szalag szépen lassan kioldódni látszik. Először csak a dekoltázsod kezd szétnyílni és egyre több látszik a fantasztikus melleid csábító vonalaiból és áldom a konyhapultot fölöttem hogy takarja a fejed hisz így nem láthatod hogy szinte le sem veszem rólad a szemem miközben a szerszámaimmal bíbelődök. Nem, azzal még nem.
Csak remélni merem hogy nem veszed észre ahogy a nadrágomban komoly változások következnek be de ahogy egyre többször lépsz át rajtam szinte már alulról is belátok a szétnyíló köntösödbe, ami csak olaj a tűzre és már nem sok kell hozzá hogy a merevedő farkam elő ne bújjon a nadrágomból a lazán megkötött övem alatt, amire csak rásegítenek a "szerelés" közben fenntartott kezeim.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 12:03
Nemroszz.
#7 A57L 2015. 03. 20. péntek 05:49
Gyenge írás.
#6 papi 2015. 01. 21. szerda 18:50
Nem rossz
#5 Andreas6 2015. 01. 21. szerda 08:21
Szerintem közepes. Természetesen nem hagyod ki a lehetőséget, hogy dicsekedj a csodálatosan nagy, vastag szerszámoddal - ki a fenét érdekel, hogy 20 centi? Most süllyedjek el szégyenemben, hogy nekem csak 18?
#4 Rinaldo 2015. 01. 21. szerda 07:16
Jó.
#3 zsuzsika 2015. 01. 21. szerda 06:58
Jó,de kíváncsi lennék ki jött meg.
#2 feherfabia 2015. 01. 21. szerda 06:25
Nagyon Jó! Folytasd!
#1 Törté-Net 2015. 01. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?