A+ A-

Tanyasi csirke 3. rész

Életemben még nem volt ilyem fárasztó napom, mint ez a csütörtök. Még a nap sem kelt fel, amikor Eszmi rám támadt és „megszabadított a bundámtól” Az is igaz, hogy mikor este végre egyedül maradtam, és felvettem az új ruhámat alig ismertem magamra. Miska szerint még anyám sem nézett ki ilyen jól fiatalkorában. Annuska is megdicsért és persze Eszmi is áradozott egy sor arról, hogy milyen szexi vagyok de egy kis irigység is vegyült a szavaiba. Reggel elvitt egy szoliba, hogy „egy kis szint kapjak” majd következett a barátnője, aki „szinte ingyen” megcsinálta a körmeinket - soha nem hittem volna, hogy ennyi pénzt fogok kiadni egy kis festékre és műanyagdarabkákra - majd jött a fodrász, aki egy „izgató frizurát” varázsolt a fejemre és végül a pláza, ahol bevásároltunk. Amikor először felvettem azt a fehér „nyakba akasztható, hátul mélyen kivágott ruhakölteményt” nem tudtam eldönteni, hogy ez komoly vagy csak egy vicc, de végül az eladónő és Eszmi addig győzködött, míg rábólintottam. Egyszóval úgy néztem ki, mint egy kurva. A drágábbik fajtából.
A diszkóban fülledt meleg és facsaró cigi fűst fogadott. A cikázó fények zavarták a szememet, a zenének nevezett ricsaj meg a fülemet. Ha egyedül vagyok, visszafordulok, de Eszmi megragadta a karomat.
- Bemegyünk.
A bárpultnál bedobtunk egy vodkás red bullt és beálltunk a táncolók közé. Az ital és lüktető zene gyorsan a fejembe szállt. Repültem. A tömegbe elsodródtam Eszmi mellől. Hirtelen két erős kéz megragadta a derekamat.
- Szió szépség. Te vagy Dani csajának a barija?
Megfordultam, egy magas, izmos pasi állt előttem, izzadt mellkasán egy sárkány ágaskodott, hogy elérje a nyakába himbálódzó vastag arany nyakláncot. Fekete, félelmetesen dudorodó farmernadrágot viselt.
- Aha - dünnyögtem.
- Enyém ez a kóceráj. Táncoljunk!
Pont egy lassú szám következett. Hagytam, hogy magához húzzon, megöleljen, megcsókoljon. Annyira csodálatos volt izmos karja közt mozogni, hagyni, hogy a sárkány forró karmai arcomat simogassák. Erős kezei cserbenhagyva derekamat lejjebb vándoroltak és megtalálták az összegyűrődött ruhám álltál szabadon hagyott fenekemet. Nem tudom már mennyit táncoltunk, amikor ólmos fáradtág öntött el, lábaim fájtak a magas sarkúba és Frédi sem tűnt annyira vonzó pasinak. Visszakísért a bárpulthoz és hozatott még egy italt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.59 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Mikey 2015. 01. 29. csütörtök 02:19
Elvesztette a hangulatát.
#6 papi 2015. 01. 19. hétfő 16:39
Nem rossz
#5 veteran 2015. 01. 19. hétfő 10:02
Jó folytasd.
#4 zsuzsika 2015. 01. 19. hétfő 08:57
Hamar belejött.
#3 feherfabia 2015. 01. 19. hétfő 08:31
Nagyon jó! Folytatás?
#2 Rinaldo 2015. 01. 19. hétfő 07:37
Jó.
#1 Törté-Net 2015. 01. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?