A+ A-

Észrevétlen szerelem 5. rész

Fordítás
Írta: RedEmerald
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2009. március 15.
Azt hiszem, elkerülhetetlen volt, hogy még ennek az élvezetes helyzetnek az ellenére is, végül az előtörő érzelmek mindent összezavarjanak.
Épp az asztalomnál ültem és a szokásos dokumentumok és e-mailok sorozatát gépeltem, mint minden nap. Diane-nek utoljára pár napja volt megbeszélése. Nagyszerű csapatot alkottunk. Mióta “besegítettem” neki, egyszerűen verhetetlen volt a tárgyalóasztalnál. Annyi megbízást kaptunk, hogy már kezdhettük igazán komolyan űzni az ipart. Habár Diane nemigen akart terjeszkedni. Nem szándékozott feladni azt a kényelmes munkatempót, amit a legtöbb jogászhoz képest folytatott.
Miután elküldtem az utolsó mailt is, visszatérve a postaládámba, láttam, hogy egy újabb érkezett. Egy olyan címről, amit nem ismertem. Megnyitva egy hosszú beszélgetést láttam. Valószínűleg véletlenül kapcsoltak be valahova. Az ilyesmi gyakran megtörténik egy irodában, úgyhogy nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, csak azonnal nyúltam az egérért,hogy töröljem, de aztán hirtelen megakadt a tekintetem egy érdekes információn. A saját nevemen.
Nem bírtam uralkodni magamon, gyorsan végigpörgettem a beszélgetést.
“Megkaptam a dokumentumot a felújításról. Tudna ajánlani egy jó jogi alkalmazott-közvetítőt, hogy foglalkozzon az üggyel?”
Ezt Diane küldte. A következő egy olyan címről érkezett, amit nem ismertem, de a név a végén annak az épületnek a tulajdonosáé volt, amiben Diane irodája helyet kapott. Diane arról érdeklődött,mennyibe kerülne a cég kiterjesztése, az épület felújítása és a személyzet kibővítése.
“Természetesen. A maguk fölött lévő irodát is most bővítették ki, és nagyon elégedettek az új személyzettel. Ajánlhatom önnek ugyanazt az ügynökséget. Talán még egy rendesen képzett asszisztenst is találnak magának.”
Meglepetten torpantam meg az olvasásban, és csak bámultam a szöveget egy ideig. Mit akar az jelenteni, hogy “rendesen képzett”? Jól végeztem a munkámat. Diane sosem panaszkodott.
“Jó lenne találni néhány megfelelő segítőt. A változatosság kedvéért, örülnék egy asszisztensnek, aki érti is a dolgát. Az utolsó kettő siralmas munkát végzett, és a mostani sem áll épp a helyzet magaslatán.”
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 03. 15. vasárnap 08:26
Nem rossz.
#7 papi 2015. 01. 31. szombat 19:50
Nagyon jó
#6 listike 2015. 01. 14. szerda 19:27
Nagyon jó még folytatsd.
#5 veteran 2015. 01. 14. szerda 10:17
Sokáig húzza a lényeget, ha van.
#4 feherfabia 2015. 01. 14. szerda 09:52
Nagyon összecsapott valami!
#3 zsuzsika 2015. 01. 14. szerda 07:23
Kíváncsi vagyok mi fog kialakulni belőle.
#2 Rinaldo 2015. 01. 14. szerda 06:28
Hülye picsa.
#1 Törté-Net 2015. 01. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?