A+ A-

Riley 3. fejezet

Három és fél órával később Cade a lift hangjára ébredt. Trevor hosszú léptekkel, mohón lépett be. Meg sem állt, amíg az ágyhoz nem ért, Riley mellé. Cade nem ébresztette fel, csak kisimította a haját az arcából, és gyengéden megfordította, hogy barátja jól láthassa. Pontosan erre az elakadó lélegzetre és halk füttyentésre számított.
– Gyönyörű – suttogta Trevor. – Tökéletes.
Cade pillantása arról árulkodott, hogy még nem látott semmit, és felemelte a lány testéről a takarót. Barátja mély levegőt vett, elszakította tekintetét a lány testéről, és olyan arckifejezéssel nézett a másikra, ahogy egy gyerek néz az ajándékokra a karácsonyfa alatt. Úgy néztek össze, ahogyan csak hosszú évek ismeretsége után lehet, valami mélyebb és melegebb volt köztük egyszerű barátságnál. A pillantásuk arról árulkodott, hogy mindketten tudták, mi következik, és hogy a szavak itt most fölöslegesek.
– Édesem – kezdte Cade, arcon csókolta a lányt, és gyengéden megrázta a vállát. – Ébredj. Szeretnélek bemutatni valakinek. – Trevor az ágy mellé guggolt, hogy amikor a lány kinyitja a szemét, az arcát lássa.
– Gyerünk, álomszuszék, hadd lássa Trev a csodás szemedet.
Riley nyújtózkodott, felsóhajtott, még nem készült fel az ébredésre. Aztán Cade szavai a tudatáig hatoltak, a szeme ijedten felpattant, és az egész teste megrázkódott. Valaki volt velük a szobában. Mi több, egy férfi.
– Cssss – nyugtatta Cade. – Minden rendben. Ő a legjobb barátom, Trevor Wellington. – Maga felé fordította a lány arcát, és egyenesen a szemébe nézett, hogy felfogja, amit mondani készült. – Ugyanúgy engedelmeskedj neki, ahogy nekem.
A férfi figyelte, hogy megbizonyosodjon róla, nem sikít spenótot. Ha megtette volna, elengedi, hiszen itt semmi sem működhetett a lány bizalma nélkül, de igyekezett mindent megtenni, hogy a lány ne mondja ki. Riley szája kinyílt, majd becsukódott, akár a partra vetett halé. Cade megcsókolta, mélyre lökte a nyelvét, és minden rendelkezésre álló képességét bevetette, hogy fellobbantsa benne a tüzet, és nyitott maradjon az előtte álló lehetőségekre. Sikerült. A lány lába az övére siklott, a torkából halk sóhaj tört fel. Cade abbahagyta a csókot, és a barátja felé intett az állával. – Köszönj szépen Trevornak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 14. szombat 04:34
Nekem tetszik.
#6 deajk2008 2015. 03. 8. vasárnap 10:41
nekem tetszik a gruppi szex mindig és állok az análszex gondolatától is, ez jó lett, 9p lett, folytasd...
#5 tomi19 2015. 01. 13. kedd 12:51
Jó volt smile
#4 veteran 2015. 01. 13. kedd 08:23
5p
#3 Andreas6 2015. 01. 13. kedd 07:59
Tetszett.
#2 Rinaldo 2015. 01. 13. kedd 07:39
Jó.
#1 Törté-Net 2015. 01. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?