Riley 3. fejezet

Szavazás átlaga: 6.79 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2015. január 13.
Hossz: 23 811 karakter
Elolvasva: 1 286 alkalommal
Három és fél órával később Cade a lift hangjára ébredt. Trevor hosszú léptekkel, mohón lépett be. Meg sem állt, amíg az ágyhoz nem ért, Riley mellé. Cade nem ébresztette fel, csak kisimította a haját az arcából, és gyengéden megfordította, hogy barátja jól láthassa. Pontosan erre az elakadó lélegzetre és halk füttyentésre számított.
– Gyönyörű – suttogta Trevor. – Tökéletes.
Cade pillantása arról árulkodott, hogy még nem látott semmit, és felemelte a lány testéről a takarót. Barátja mély levegőt vett, elszakította tekintetét a lány testéről, és olyan arckifejezéssel nézett a másikra, ahogy egy gyerek néz az ajándékokra a karácsonyfa alatt. Úgy néztek össze, ahogyan csak hosszú évek ismeretsége után lehet, valami mélyebb és melegebb volt köztük egyszerű barátságnál. A pillantásuk arról árulkodott, hogy mindketten tudták, mi következik, és hogy a szavak itt most fölöslegesek.
– Édesem – kezdte Cade, arcon csókolta a lányt, és gyengéden megrázta a vállát. – Ébredj. Szeretnélek bemutatni valakinek. – Trevor az ágy mellé guggolt, hogy amikor a lány kinyitja a szemét, az arcát lássa.
– Gyerünk, álomszuszék, hadd lássa Trev a csodás szemedet.
Riley nyújtózkodott, felsóhajtott, még nem készült fel az ébredésre. Aztán Cade szavai a tudatáig hatoltak, a szeme ijedten felpattant, és az egész teste megrázkódott. Valaki volt velük a szobában. Mi több, egy férfi.
– Cssss – nyugtatta Cade. – Minden rendben. Ő a legjobb barátom, Trevor Wellington. – Maga felé fordította a lány arcát, és egyenesen a szemébe nézett, hogy felfogja, amit mondani készült. – Ugyanúgy engedelmeskedj neki, ahogy nekem.
A férfi figyelte, hogy megbizonyosodjon róla, nem sikít spenótot. Ha megtette volna, elengedi, hiszen itt semmi sem működhetett a lány bizalma nélkül, de igyekezett mindent megtenni, hogy a lány ne mondja ki. Riley szája kinyílt, majd becsukódott, akár a partra vetett halé. Cade megcsókolta, mélyre lökte a nyelvét, és minden rendelkezésre álló képességét bevetette, hogy fellobbantsa benne a tüzet, és nyitott maradjon az előtte álló lehetőségekre. Sikerült. A lány lába az övére siklott, a torkából halk sóhaj tört fel. Cade abbahagyta a csókot, és a barátja felé intett az állával. – Köszönj szépen Trevornak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.79 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2015. március 14. 04:34
#7
Nekem tetszik.
1
deajk2008
2015. március 8. 10:41
#6
nekem tetszik a gruppi szex mindig és állok az análszex gondolatától is, ez jó lett, 9p lett, folytasd...
1
t
tomi19
2015. január 13. 12:51
#5
Jó volt 🙂
1
R
Rinaldo
2015. január 13. 07:39
#2
Jó.
1
T
Törté-Net
2015. január 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1