A+ A-

Észrevétlen szerelem 4. rész

Fordítás
Írta: RedEmerald
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2009. március 15.
Attól kezdve átlagos munkanapjaink némiképp megváltoztak. Maga a munka ugyanaz maradt, de minden egyes alkalommal, amikor Diane-nek megbeszélése volt, én nagyjából fél órával a kezdés előtt bementem hozzá az irodába. Az első alkalmakkor még próbált ellenállni, de sosem ért el sikert. Elég volt egy perc, vagy kettő, és már remegő combjai közé furakodott a nyelvem.
Észrevettem, hogy bár igyekszik csendben maradni, visszafojtani a nyögéseit és a sikolyait, teste minden rezdülése elárulja a gyönyörét. Azt hiszem, mélyen belül meggyőzte magát, hogy nincs semmi rossz abban, ha egy beosztottja nyelvét használja, hogy megnyugodjon a fontos megbeszélések előtt. Bár élveztem amit csináltam, és néha úgy éreztem, már attól el tudnék menni, ahogy remeg a teste nyelvem munkájától, egyre többre és többre vágytam. Bár türtőztettem magam, de egyre inkább vágytam rá, hogy többet is tegyen értem, mint hogy csak elomlik nyelvem munkájától.
Következő alkalommal, amikor nyelvem le-fel mozgott vágata mentén, és éreztem, közel áll már a csúcshoz, felemeltem a kezem, és első alkalommal érintettem meg, ujjaimat végigfuttatva combján. Egy elfojtott nyögés volt a válasz mozdulatomra, és éreztem, ahogy fölemeli a fejét, de én csak tovább simogattam combjait, gyengéden érintve forró bőrét, miközben nyelvem tovább hajszolta őt a gyönyör felé.
A következő alkalmakkor újra és újra hozzá értem, hogy simogassam combjait, de ő mindig, mintegy tiltakozásul, apró nyögéssel válaszolt, és borzongás futott rajta végig. Ha akkor érintettem meg, amikor már közel járt a csúcshoz, az mindig megadta neki az utolsó lökést.
Néha elmerengtem azon, ahova eljutottunk, és ahova még nem. Sosem érintettem meg őt a dereka felett, még sosem láttam őt még csak megközelítőleg meztelenül sem. Még csak meg sem ujjaztam, és nem érintettem a fenekét. Számtalanszor elégítettem már ki a nyelvemmel, de még egyszer sem csókoltam meg.
Egy nap, végül, amikor arcom épp gyönyörű combjai közé temettem, neki pedig ide-oda dőlt a feje, miközben halkan nyögött a gyönyörtől, egy pillanatra átcsúsztattam kezem a derekán. Teste megremegett, amire azonnal visszakoztam. Aztán ismét feljebb toltam a kezem és belémélyesztettem a nyelvem, amire mélyről jövő nyögéssel válaszolt. Ezúttal pedig pontosan azt a reakciót kaptam, amit szerettem volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tomi19 2015. 01. 8. csütörtök 18:09
Nagyon jó folytad.
#7 A57L 2015. 01. 8. csütörtök 09:02
Nekem nem tetszett.
#6 veteran 2015. 01. 8. csütörtök 08:21
KLASZ!
#5 listike 2015. 01. 8. csütörtök 07:39
Nagyon jó, folytatsd.
#4 Rinaldo 2015. 01. 8. csütörtök 07:27
Szuper.
#3 zsuzsika 2015. 01. 8. csütörtök 07:04
Az egész sorozat folyamatában jó.
#2 feherfabia 2015. 01. 8. csütörtök 06:36
nagyon tetszett! folytasd!
#1 Törté-Net 2015. 01. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?