A+ A-

Legális hűtlenség

A szerelem olyan, mint a tőzsde. Vannak olyan évek, amikor minden szempontból nyerésre állsz, szárnyalnak az érzelmek és velük együtt a szenvedély. Ilyenkor vagy a legboldogabb, tökéletesnek látsz mindent, tiéd a világ. Eszedbe sem jut, hogy valaha megcsald vagy elhagyd más miatt. Minden helyzetben és pillanatban csak azon jár az eszed, hogy boldoggá tedd azt, akit szeretsz.

A biológia remekül működik, a szex csodálatos, minden rendben van. Egy nap azonban azt veszed észre, hogy már nem mennek úgy a dolgok, múlik a varázs. A megszokás alattomos gyilkos módjára teszi tönkre a felépített csodavilágodat. A nyereséges tőzsde egyszerre csap át veszteségessé… Minden kapcsolatban elérkezik a válság. Egyszerre csak azt veszed észre, hogy ritkulnak az addig megszokott ölelések, a kedves szavak, az érintések. Az addig kielégítő szex már nyomokban sem hasonlít az elmúlt időkben megszokott minőséghez és mennyiséghez. Az addig tökéletes életed, egyszerre kezed monotonná és rutinná válni. Hiába magyarázod és tagadod, tudod, Te sem vagy kivétel, a szerelem törvénye titeket sem kímél… Szégyellni kezded magad, ha az agyadban egyszerre jelennek meg az addig bűnösnek tartott fantáziák, amelyekben mindenki mással vagy csak nem azzal, akit szeretsz. Gyűlölöd magad, amikor a kísértés szele megérint. Még jobban szenvedsz, amikor a zuhany alatt vagy egyéb nem várt helyeken, megkívánod önmagad, mert tudod, ma már semmit nem várhatsz, ami fizikálisan kielégít. Küzdesz az önváddal, ha arra gondolsz, hogy megváltoztak a dolgok, hogy a másik feled, akiben megtalálni vélted életed szerelmét már abszolút nem emlékeztet arra, akibe beleszerettél. Ismerős gondolatok? Tudom… Egy valamit azonban ne felejts el, van megoldás.
A következő bejegyzésem alternatívát mutat arra, hogy hogyan mentheted meg a kihűlt kapcsolatodat. Fontos megjegyeznem, hogy nem felbújtatni kívánok senkit sem. Abban az esetben, ha valamelyikőtök ellenzi a történetemben vázolt módszert, nem szabad erőltetni! Nem állítom egy percig sem, hogy mindenre megoldás az, amit leírok, de tanúsíthatom, hogy működik.
Soha nem felejtem azt a napot, amikor sírva mentem dolgozni az akkori munkahelyemre. A könnyeim csak úgy folytak végig arcomon. A szívem legmélyén tudtam, hogy hiába volt három csodás évünk Erikkel, minket is elért a kapcsolati válság rettegett jele. Pontosan 7 hét telt el, hogy hozzám ért volna szexuálisan. Nem tudtam feldolgozni, hogy a megszokott napi együttlétek után egyszeriben nem kíváncsi már rám, az, akit mindennél jobban szeretek. Tudtam, hogy ez a tény, már nem az első jele annak, hogy a szerelmi görbénk lefelé kezd zuhanni. Nehéz tudomásul venni és elfogadni, hogy kevés lehetőségünk van arra, hogy visszatérjenek a régi szép idők. Tisztában voltam azzal is, hogy valamilyen szinten hibásak vagyunk mind ketten, de van esélyünk túlélni minden elénk tóduló akadályt. Mivel évek óta éltünk együtt, ismertem Erik vágyát és gondolatait. Tudtam, hogy mielőtt megismert, hódolt a legősibb szenvedélynek a kurvázásnak. Érdekes dolog ez, hogy az emberek nagy részét mennyire megosztja a legősibb szakma, annak ellenére, hogy a legtöbb tagadó, pont róluk ábrándozik. Engem mindig felizgatott, ha azokról az időkről és együttlétekről beszélt, amelyben prostikkal volt. Szerettem hallgatni, az érzéseit és tapasztalatit. Mindig felcsigázott, ha arra gondoltam, hogy egy olyan nővel van, akit semmi másra nem használ, mint arra, hogy a szükségleteit kielégítse. Szerintem hazudik az, aki tagadja, hogy nincs abban semmi mocskos izgalom, hogy azzal lehetsz, akit csak kívánsz. Izgalmasnak tartottam, hogy mint egy katalógusból, kiválaszthatod a vágyaidnak valót. Engem végtelenül beindított a tudat, hogy Erik volt olyan belevaló, hogy bárki előtt vállalta, ő bizony élt a lehetőséggel. Tudtam, a szenvedély mulandó és az egér is megunja, hogy ugyanabba a lyukba kell járnia.
Így pár hetes önsajnálat és erkölcsi vívódás után, megkérdeztem tőle, hogy mi baj van? A válasza olyan volt, mint egy előre megírt sablonduma - Semmi sem, minden rendben - válaszolta, majdnem hihetően…
- Miért nem nyúlsz hozzám, több mint 7 hete? Kérdeztem egyre komolyabb hanggal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 devilmanrobi 2015. 04. 18. szombat 22:06
mikor folytatod?remelem abban majd a feleseged dugjak meg kemenyen
#9 Andreas6 2015. 01. 6. kedd 07:15
Egyetértek Gyurival, de azért így is jó volt.
#8 feherfabia 2015. 01. 6. kedd 05:58
6P
#7 veteran 2015. 01. 5. hétfő 14:52
#6 A57L 2015. 01. 5. hétfő 10:32
Szerintem sem rossz.
#5 papi 2015. 01. 5. hétfő 09:27
Nem rossz
#4 gyuri0926 2015. 01. 5. hétfő 08:45
Ez egy hülyeség , már bocsánat , a legális félre kefe nem egy kurva , hanem szwingerklubba kell elmenni .
#3 zsuzsika 2015. 01. 5. hétfő 08:36
Jó.
#2 Rinaldo 2015. 01. 5. hétfő 07:47
Szuper.
#1 Törté-Net 2015. 01. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?