Legális hűtlenség

Szavazás átlaga: 8.29 pont (70 szavazat)
Megjelenés: 2015. január 5.
Hossz: 29 002 karakter
Elolvasva: 2 622 alkalommal
A szerelem olyan, mint a tőzsde. Vannak olyan évek, amikor minden szempontból nyerésre állsz, szárnyalnak az érzelmek és velük együtt a szenvedély. Ilyenkor vagy a legboldogabb, tökéletesnek látsz mindent, tiéd a világ. Eszedbe sem jut, hogy valaha megcsald vagy elhagyd más miatt. Minden helyzetben és pillanatban csak azon jár az eszed, hogy boldoggá tedd azt, akit szeretsz.

A biológia remekül működik, a szex csodálatos, minden rendben van. Egy nap azonban azt veszed észre, hogy már nem mennek úgy a dolgok, múlik a varázs. A megszokás alattomos gyilkos módjára teszi tönkre a felépített csodavilágodat. A nyereséges tőzsde egyszerre csap át veszteségessé… Minden kapcsolatban elérkezik a válság. Egyszerre csak azt veszed észre, hogy ritkulnak az addig megszokott ölelések, a kedves szavak, az érintések. Az addig kielégítő szex már nyomokban sem hasonlít az elmúlt időkben megszokott minőséghez és mennyiséghez. Az addig tökéletes életed, egyszerre kezed monotonná és rutinná válni. Hiába magyarázod és tagadod, tudod, Te sem vagy kivétel, a szerelem törvénye titeket sem kímél… Szégyellni kezded magad, ha az agyadban egyszerre jelennek meg az addig bűnösnek tartott fantáziák, amelyekben mindenki mással vagy csak nem azzal, akit szeretsz. Gyűlölöd magad, amikor a kísértés szele megérint. Még jobban szenvedsz, amikor a zuhany alatt vagy egyéb nem várt helyeken, megkívánod önmagad, mert tudod, ma már semmit nem várhatsz, ami fizikálisan kielégít. Küzdesz az önváddal, ha arra gondolsz, hogy megváltoztak a dolgok, hogy a másik feled, akiben megtalálni vélted életed szerelmét már abszolút nem emlékeztet arra, akibe beleszerettél. Ismerős gondolatok? Tudom… Egy valamit azonban ne felejts el, van megoldás.
A következő bejegyzésem alternatívát mutat arra, hogy hogyan mentheted meg a kihűlt kapcsolatodat. Fontos megjegyeznem, hogy nem felbújtatni kívánok senkit sem. Abban az esetben, ha valamelyikőtök ellenzi a történetemben vázolt módszert, nem szabad erőltetni! Nem állítom egy percig sem, hogy mindenre megoldás az, amit leírok, de tanúsíthatom, hogy működik.
Soha nem felejtem azt a napot, amikor sírva mentem dolgozni az akkori munkahelyemre. A könnyeim csak úgy folytak végig arcomon. A szívem legmélyén tudtam, hogy hiába volt három csodás évünk Erikkel, minket is elért a kapcsolati válság rettegett jele. Pontosan 7 hét telt el, hogy hozzám ért volna szexuálisan. Nem tudtam feldolgozni, hogy a megszokott napi együttlétek után egyszeriben nem kíváncsi már rám, az, akit mindennél jobban szeretek. Tudtam, hogy ez a tény, már nem az első jele annak, hogy a szerelmi görbénk lefelé kezd zuhanni. Nehéz tudomásul venni és elfogadni, hogy kevés lehetőségünk van arra, hogy visszatérjenek a régi szép idők. Tisztában voltam azzal is, hogy valamilyen szinten hibásak vagyunk mind ketten, de van esélyünk túlélni minden elénk tóduló akadályt. Mivel évek óta éltünk együtt, ismertem Erik vágyát és gondolatait. Tudtam, hogy mielőtt megismert, hódolt a legősibb szenvedélynek a kurvázásnak. Érdekes dolog ez, hogy az emberek nagy részét mennyire megosztja a legősibb szakma, annak ellenére, hogy a legtöbb tagadó, pont róluk ábrándozik. Engem mindig felizgatott, ha azokról az időkről és együttlétekről beszélt, amelyben prostikkal volt. Szerettem hallgatni, az érzéseit és tapasztalatit. Mindig felcsigázott, ha arra gondoltam, hogy egy olyan nővel van, akit semmi másra nem használ, mint arra, hogy a szükségleteit kielégítse. Szerintem hazudik az, aki tagadja, hogy nincs abban semmi mocskos izgalom, hogy azzal lehetsz, akit csak kívánsz. Izgalmasnak tartottam, hogy mint egy katalógusból, kiválaszthatod a vágyaidnak valót. Engem végtelenül beindított a tudat, hogy Erik volt olyan belevaló, hogy bárki előtt vállalta, ő bizony élt a lehetőséggel. Tudtam, a szenvedély mulandó és az egér is megunja, hogy ugyanabba a lyukba kell járnia.
Így pár hetes önsajnálat és erkölcsi vívódás után, megkérdeztem tőle, hogy mi baj van? A válasza olyan volt, mint egy előre megírt sablonduma – Semmi sem, minden rendben – válaszolta, majdnem hihetően...
– Miért nem nyúlsz hozzám, több mint 7 hete? Kérdeztem egyre komolyabb hanggal.
– Nem tudom. Egyszeriben nagyon sok minden van és nincs nagyon kedvem. Felelte komor hanggal.
– Nézd kicsim, eléggé nagyok vagyunk ahhoz, hogy tudjam, valami oka csak van, hogy egyszeriben megváltozunk. válaszoltam a világ legmegértőbb nője hangon.
Amikor a mondatom befejezése után néma csönd következett, tudtam, hogy baj van. A struccpolitikát hamarosan a valóság tudata váltja majd fel.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.29 pont (70 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2022. május 11. 17:19
#11
Nagyon igényli a folytatást.
1
devilmanrobi
2015. április 18. 22:06
#10
mikor folytatod?remelem abban majd a feleseged dugjak meg kemenyen
1
Andreas6
2015. január 6. 07:15
#9
Egyetértek Gyurival, de azért így is jó volt.
1
f
feherfabia
2015. január 6. 05:58
#8
6P
1
a
A57L
2015. január 5. 10:32
#6
Szerintem sem rossz.
1
p
papi
2015. január 5. 09:27
#5
Nem rossz
1
gyuri0926
2015. január 5. 08:45
#4
Ez egy hülyeség , már bocsánat , a legális félre kefe nem egy kurva , hanem szwingerklubba kell elmenni .
1
zsuzsika
2015. január 5. 08:36
#3
Jó.
1
R
Rinaldo
2015. január 5. 07:47
#2
Szuper.
1
T
Törté-Net
2015. január 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1