A+ A-

Zuhanyozni megyünk

Én megmosom a hátad, majd a derekad, és végül a feneked. De egyszer csak megcsúszik a kezem és hátulról becsúszik, végigmegy édes kis fenekeden (mely izzóan forró), átkúszik a gáton, majd a nedves puncidon (a legnagyobb ajándék a férfi nemnek) és végül megérkezik az akkorra már kemény csiklódra.
Finoman megpuszilom a válladat, miközben bal kezemmel a melledet mosom meg a sikamlós tusfürdővel. Te ekkor hátranyúlsz és megfogod az akkorra már kőkemény farkamat. Lassan játszadozol a makkommal, miközben megfordulsz és melleiddel hozzámérsz. Rám mosolyogsz.
Farkam már a puncid nagyajkait simogatja és én azért könyörgök, hogy hagyd abba, mert rögvest eldurranok.
Érzékien megcsókolsz miközben nyelveink a torkunk tövéig hatolnak.
A nyelvemmel (de kár hogy csak egy van) bimbóidat kezdem nyalogatni. Körözök, szívom, puszilom a kemény bimbóidat, miközben te egyre hevesebben lihegsz.
Én lassan megérkezem hasadhoz, amely a csoda előszobája. Itt várakozik a férfi arra, amelyhez hasonlót nem teremtett az Isten.
Köldököd után fejem édes combjaidba fúrom.
Te fogod fejemet és én nyelvemmel édes csiklódat kezdem nyalogatni.
Te halkan felsikoltasz, mert azt érzed, olyan erő árad szét benned, amely mindent legyőz. Legyőz fájdalmat, időt és szemérmet.
Belemarkolsz hajamba és én egyre hevesebben nyalom puncidat. Remegsz és könyörögsz, hogy lassítsak, mert úgy érzed mindjárt elájulsz.
Én felegyenesedek. Átkarolom derekad és magamhoz húzlak úgy, hogy édes melleid simogassák testem, te átkarolod nyakamat és lábaiddal átkulcsolod derekam.
Megcsókollak, miközben farkam (na most eldurranok) lassan és semmihez sem hasonlítható módon forró és lucskos puncidba hatol. Lüktetek. A farkam már nem érzem. Egyetlen és végtelen ölelésben vagyunk. Már nem tudjuk abba hagyni, az ágyban majd a második orgazmust fogjuk átélni. Te érzékien, alig észrevehetően ajkaid szélével ajkaimat érinted, mintha puncid nagyajkai érintenék makkomat.
Én mozgok és gyöngéden a falhoz nyomlak, te föl le ülsz farkamon, már nem érzel fáradtságot, csak egyetlen és végeláthatalan energiát, amely felrobbantja testünk atomjait.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.21 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 06. 11. szombat 04:54
Ez nullát sem érdemel.
#7 zsuzsika 2014. 11. 27. csütörtök 09:05
Gagyi.
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 17:37
Semmi történet, ez jókora hiány.
#5 Apró Kukac 2002. 06. 8. szombat 04:20
Nem rossz.Szemléletes leírás.De valami történetet is kellett volna keríteni köré.Karaktereket,szituációkat belerakni.Az csak izgatóbbá teszi.
#4 PoM 2002. 02. 10. vasárnap 20:15
rövid és semmilyen
#3 ff 2002. 02. 10. vasárnap 11:59
gyenge
#2 Ildica 2002. 02. 9. szombat 20:31
hmm,rövid volt.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?