A+ A-

A strandon

Reni jó csaj volt. Középtermetű, helyes arcú, egészséges, szép testű, kerek mellű és kellemes megjelenésű lány. Szívesen emlékszem vissza arra a nyárra, amikor először találkoztunk. Nagy volt a hőség és a Balaton partján a vízben hűsöltünk. Már ott észrevettem csábos mozgását és tekintetünk többször is találkozott. Épp a vízből jött ki és napsütötte bőrén csillogott a víz. Sűrű gesztenyebarna hajából kicsavarta a vizet és hanyatt feküdt a törülközőjén. Lány létemre kedvelem a csinos, jó csajokat, volt is már néhány kalandom nővel. Kis idő elteltével felült és körülnézett, tekintetünk megint összefutott. Könnyedén intet, hogy menjek oda. Elfogadtam a hívást, és feltűnés nélkül leléptem a társaságomból.
-Szia, mondta Reninek hívnak, bekennéd a hátam?
-Én is, szia, Judit vagyok, és szívesen bekenlek. Átadta a krémet és hátradőlt.
-A hátadat? Kérdeztem.
-Igen majd azt is. Selymes bőre fénylett a napsütésben és a melegtől egyenletes barnaságán megjelent izzadtsága. Ahogy elkezdtem bekenni a hasát, éreztem meleg testének hőjét. Óvatosan a ciciét is körbekentem.
-Levegyem? Kérdezte.
-Hát, persze, ha nem zavar hogy látlak, vedd. Gyorsan megszabadult tőle és rám mosolyogva ismét hanyatt dőlt.
Formás, kerek, felfelé hegyesedő mellei voltak, elég nagy mellbimbókkal. Nekem inkább csöcseim vannak, ezért is izgalmas számomra az ilyen fiatalos cici. Ahogy hozzáértem éreztem, hogy feszes, kemény cicik. Jó érzés volt megérinteni, és finoman megmasszírozni őket. Aztán lapos hasát simogatta kezem és egyre lejjebb értem, amikor feltűnt, hogy a bikinije alatt valami megmozdult. Nem akartam hinni a szememnek és visszahőköltem.
Jobban megvizsgálva a dolgot bizony úgy tűnt, hogy itt valami furcsaság van készülőben. Kis bugyijában erősen dudorodott valami, óvatosan és kíváncsian tovább kentem testét most már egész közel a bikini széle mellet a combja felé haladtam hallottam már úgynevezett shemales lányokról, akiknek kukijuk van, és a barátom mutatott is már képeket és videókat ilyen csajokról, de élőben még nem volt szerencsém egyhez sem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2016. 09. 25. vasárnap 13:12
szeretem a bizarr szex... folytasd 8p
#11 RAVETRAIN 2016. 06. 14. kedd 11:19
Most akkor Reni shemale vagy hermafrodita? Csak mert a shemale az számomra kissé kiábrándító egy herma történetben, mivel akkor ő egy átoperált férfi, aki a farkát megőrizte. De mindegy ettől még jó lehetne, viszont csatlakozom Ulysses véleményéhez, mivel nem sok képzelőerő kell ahhoz, hogy egy hermafrodita nő a strandon legfeljebb miniszoknyában életszerű. Persze elképzelhető, hogy ő bátran mutogatja a háta mögött sétálóknak a bugyijába rejtett kolbászt, amit nemrég vett a boltban, és pikáns mediterránná szeretné ízesíteni, mielőtt megeszi, de valahogy azért kétlem. Ha nem a vízből jött volna ki bikiniben, hanem mondjuk miniszoknyában és trikóban iszogatott volna valamit a közelben, miközben hívogató tekintettel néz rád, többre lettél volna pontozva!
Mondjuk akkor nem kért volna meg, hogy kend be a hátát.
Hát igen, necces sztori egy hermafrodita a strandon smile
De ehhez képest egész jól kihoztad belőle, amit lehetett.
Tegyük fel, hogy elhiszem, hogy ő olyan laza csaj, hogy teljes természetességgel mutogatta a fütyijét a bugyijában mások előtt.
Biztos vannak ennyire bátor emberek is smile Akit meg zavar, hogy a kislánya megkérdezi tőle: -Anyu, mi az ott a nagylány bugyijában?, az majd kitalálja a megfelelő választ nyes
#10 kozlik 2015. 10. 18. vasárnap 18:12
Volt már jobb is.
#9 listike 2014. 12. 25. csütörtök 07:46
Rossz.
#8 papi 2014. 12. 17. szerda 12:54
Nem tetszik igazán
#7 Ulysses 2014. 12. 16. kedd 10:04
Nem olvastál még soha egyetlen párbeszédet sem? Nagyon zavaros így.
Ööö... azt majd valaki - "hozzáértő" - megmondja, mennyire feltűnő egy hermafrodita farka egy női bikinibugyiba rejtve.
#6 veteran 2014. 12. 16. kedd 07:48
Jó, de strandon egy kicsit sok.
#5 Rinaldo 2014. 12. 16. kedd 07:33
Jó.
#4 zsuzsika 2014. 12. 16. kedd 06:42
És egy strandon senkinek nem tűnik fel. Amúgy közepes.
#3 A57L 2014. 12. 16. kedd 06:33
Nem lett rossz.
#2 feherfabia 2014. 12. 16. kedd 05:32
7P
#1 Törté-Net 2014. 12. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?