A+ A-

Couch Surfing 1. rész

Fordítás
Eredeti történet
Előszó: Aki még nem találkozott a Couch Surfinggel, annak először érdemes ezt elolvasnia.
Általában emberek hálóját értjük alatta, akik készek utazókat egy meghatározott időtartamra befogadni. Úgymond a kanapéjukat kínálják fel alvásra.
A „telekocsi” a berlini adótoronynál rakott ki, magamnak kellett megkeresnem Micha lakását. Tudtam, hogy az valahol a város másik végén fekszik - és még volt egy jó órányi időm. Micha valójában az éjszakai szállásomat jelentette reggelig, másnap akartam folytatni az utamat Prágába, az arany városba. Tavaly keresztül-kasul beutaztam Franciaországot - és jó tapasztalatokat szereztem az úgynevezett kanapé-szörffel. Idén sem akartam lemondani arról, hogy egyetemista költségvetésemből tegyek egy kelet-európai túrát Budapestig és vissza.
Az S-Bahn elvitt egészen az Ostkreuz-ig, onnan már gyalog oda lehetett érni. Két háztömb - és a háza előtt álltam. Mivel még maradt egy kis időm, átolvastam a kinyomtatott profilját. 26 éves, képzett fizioterapeuta, szívesen sakkozik, lóg a barátaival és szenvedélyes Depeche Mode rajongó. De igazából ez nem érdekelt: csak egy ágyat bocsát a rendelkezésemre. Alig raktam el a cetlit a táskámba, megszólított valaki:
- Hallo, Elisa!
Igen, ez ő volt. Üdvözöltük egymást, és elvezetett a lakásához. Második lépcsőház, harmadik emelet, szép régi ház.
Micha bemutatta nekem a két lakótársával bérelt lakást. Övé volt a legnagyobb szoba egy kis erkéllyel. Ő maga épített egy jókora galériát ággyal, alatta található egy kis kanapé, amin - azt kinyitva - lazán alhat két ember. Különösen büszke volt a galéria erős fagerendáira, amin az eddigi kanapé-szörfösök örökítették meg ott jártukat - igen, ezt másnap nekem is meg kell tennem mindenképpen, mielőtt tovább indulok. Aztán máris az ágybérlők törzstémájánál jártunk: tapasztalatcsere a kanapé szörfről. Igen, ezzel órákat lehetne eltölteni, de időközben megkordult a gyomrunk. Micha nem egy mesterszakács, de még nem is volt szüksége főzési tudományára. Hiszen a szomszédban üzemelt egy pizzéria, ahol minden pizza 2,20 euróba került. És ha az embernek nincs kedve pizzához, akadt még itt döner árus, indiai, görög, pakisztáni, kínai, amit csak szem-száj kíván - egyedül McDonalds nem. A kedvező árú pizza mellett döntöttünk és visszamentünk a bérlakásba. Az estét a közös konyhában töltöttük egy kis borral, teasütivel és a két bérlőtársnő egyikével. Miután a lány úgy 11 körül elvonult az úgynevezett lakrészébe, én is az alvóhelyem előkészítésével kezdtem foglalkozni.
Átcseréltem a ruháimat. Csak a bugyit és a hálóinget, meg a biztonság kedvéért a melltartót hagytam még magamon. A szobában Micha kinyitotta a kanapét, és én valósággal beleugrottam az aznapi ágyacskámba. Épp miután lefeküdtem, Micha nagyon udvariasan megkérdezte, hogy a nap lezárásaként nem akarok-e még egy masszázst? Valami kifogást kerestem. És akkor beugrott: hiszen Micha fizioterapeuta, ki mondhat akkor nemet? Kényelmesen lefeküdtem, Micha felhúzta a hálóingemet, a hátsóm mögé térdelt, és gyengéd mozdulatokkal kezelésbe vette a hátamat. Igen, ez jó! Rögtön éreztem az erős, tapasztalt kezeit, amik gyorsan felkutatták a feszült helyeket. Miután három alkalommal akadt el az ujja a melltartóm pántját kerülgetve, felajánlottam neki, egyszerűen kapcsolja ki - úgy sokkal jobb. Jó 30 perc masszázs után úgy éreztem, hogy igazából már mindenhonnan kifutott belőlem a feszültség - de Micha még bevetett néhány kényeztető trükköt a készletéből.
Aztán megkísérelt a hátamra fordítani. Nem tudtam, hogy kicsit tiltakozzak-e, hiszen a melltartóm nyitva volt. Tulajdonképpen nem akartam felfedni magamat. De miközben ezen gondolkoztam, már a hátamon voltam, ő pedig egyáltalán nem mutatott nagyobb érdeklődést a melleim iránt. Nem, igazi profiként kezdett egy hasmasszázsba. Még nem volt ilyen élményben részem, de nagyon jól esett. Röviden egymás szemébe pillantottunk, fokozatosan váltogatott a profi masszázsfogások és néhány nem egészen helyénvaló fogás között. Nagyon óvatos mozdulattal érintette meg a mellem alsó oldalát, aztán végig simogatott a bugyim szélénél, megkerülte a melleimet. De nagyon ügyesen csinálta, nem olyan nyilvánvalóan. Ha direkt megragadta volna a mellemet, azt mondtam volna:
- Ok, fiú. Ennyi volt.
De így egy kellemes bizsergést idézett elő, amit szeretek. És bár csak néhány órája ismertük egymást, azért biztonságban éreztem magamat a keze alatt.
Aztán ismét a hasamra fordított, és újra a hátamat masszírozta. Eközben inkább véletlenül érzékeltem, hogy ő már felizgult. A vállam és a gerincem mellett a popsimat is egyre jobban bevonta a masszázsba. Elvesztettem az időérzékemet. Éreztem, ahogy a keze a lábam között is megmarkolt. Általában tiltakoznék ilyenkor - de a belső hang azt mondta most, hagynom kell magamat. Szinte elolvadtam, ahogy felfedezte az erogén zónáimat. Ilyen pasit még sohasem ismertem, aki ilyen intenzíven tudott simogatni. Közben észrevettem magamon, hogy egészen felizgultam. És lassan világos lett számomra, mi lesz ennek az egésznek a vége. De már magam is ezt akartam. Lassan kezdtem belemenni a játékába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 12. 27. szombat 17:25
Jó.
#11 papi 2014. 12. 20. szombat 08:13
Nem rossz
#10 Ulysses 2014. 12. 16. kedd 08:51
Hm, valószínűleg igazad van, az előbbi a német neve lehet a városnak. A következő részben máris javítom.
#9 gyuri0926 2014. 12. 16. kedd 08:05
Ha már Csehország , akkor Brünn az Brno , köszi .
#8 Ulysses 2014. 12. 15. hétfő 17:23
Az eredeti írás szerzőnőjének nem ez a legjobb írása. Megkeresésemre viszont ezt a sorozatot ajánlotta fordításra, mert talán a harmadik epizódban Budapest a helyszín.
A prágai rész már nagyjából készen van, csak javítgatás előtt pihentetem.
#7 veteran 2014. 12. 15. hétfő 09:59
Elmegy egynek.
#6 zsuzsika 2014. 12. 15. hétfő 08:21
Közepes.
#5 Andreas6 2014. 12. 15. hétfő 07:51
Tetszett, hihető, elég jól fogalmazott történet.
#4 Rinaldo 2014. 12. 15. hétfő 07:41
Jó.
#3 A57L 2014. 12. 15. hétfő 07:08
Ez nem tetszett.
#2 feherfabia 2014. 12. 15. hétfő 06:09
5P
#1 Törté-Net 2014. 12. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?