A+ A-

Első gyönyör 1. rész

Madison Philips tudta, hogy álmodik.
Nem csak azért, mert hirtelen nyolc évvel fiatalabb lett, de különös érzése volt, mintha a testén kívül lebegne, miközben figyelte, hogyan hajt el a többi tinédzser lány a kényelmetlen lakókocsitól Las Vegas szélén.
Ismerős álom.
Túl átkozottul ismerős.
Madison mogorván próbálta jól begyakorolt képességét segítségül hívni, kiragadni magát a rémálomból. Az évek során már vagy százszor megtette. De ma este nehezére esett. Ahelyett, hogy felébredt volna azon kapta magát, hogy még mélyebbre süllyedt az álomban.
Míg már nem csupán figyelte, ahogy a múlt kibontakozik előtte, hanem valóban átélte az eseményt.
Elveszve az álomban döbbenetesen valóságosnak tűnt, ahogy kitakarította az ócska nappalit, mielőtt a lakókocsi hátsó részébe ment volna.
Egész szórakoztató születésnapi bulit töltött el a barátnőivel, gondolta, újra az a fiatal, meglepően ártatlan lány volt. Valójában a legjobb bulija volt, már ha nem veszteget túl sok időt arra a két jelentős személyre, akik nem bukkantak fel.
Nem mintha arra számított volna, hogy az anyja emlékezni fog egyetlen gyermekének tizennyolcadik születésnapjára. Fenébe, Connie Philips két hete nem is járt a lakókocsi közelében. Madison feltételezte, még mindig valamelyik lepusztult hotelban dekkol aktuális szeretőjével.
És, természetesen, egy idióta, amiért egy percig is úgy gondolta, hogy Luc Angeli, a Sötét Angyal, aki három évvel idősebb nála és sóvár tinédzser fantáziáinak középpontjában áll, majd komolyan benéz.
Nyilvánvalóan képzeletének szüleménye volt csupán, hogy azt hitte, érdeklődés csillant a sötét szemekben, mikor elment a házához és gyakorlatilag könyörgött neki, hogy jöjjön el... hát, ő azt mondta neki, szeretne megosztani vele egy szelet tortát, de mindketten tudták, valójában mit kínál neki.
Legtöbb barátjával ellentétben elkerülte, hogy szexuális kapcsolatba kerüljön bármelyik fiúval, akivel randizott. Egy része nem volt hajlandó anyja elhibázott nyomdokaiba lépni, lefeküdni minden férfival, aki figyelmet szentel neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2014. 12. 4. csütörtök 19:41
Nagyon jó!
#6 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 08:38
Jó.
#5 Rinaldo 2014. 12. 4. csütörtök 06:40
Szuper.
#4 feherfabia 2014. 12. 4. csütörtök 06:19
6P
#3 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:00
Élvezetes írás.
#2 joozsi 2014. 12. 4. csütörtök 02:19
Joó!
#1 Törté-Net 2014. 12. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?