Egymásra találni

Szavazás átlaga: 6.41 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2014. december 2.
Hossz: 17 179 karakter
Elolvasva: 710 alkalommal
Lassan kúszik fel a nap az égre, de fénye már megvilágítja a Balaton vizét. Csak a hullámok csobogása, a fák lombjai között motozó szellő suhogása, és a madarak csicsergése hallatszik. Mi ketten hallgatunk, de csodás ez a kettőnk közötti csönd is. Nem feszélyező, sőt, inkább meghitt. Persze, eleget beszéltünk már, az egész éjszakát ezzel töltöttük. Most már hajnalodik, mégsem vagyok álmos. Az este még őrizte a levegő a nappali kánikula után a meleget, de most már hűvös van. Mégsem mozdulnék, hogy menjünk be a partról, nem akarom megtörni ezeket az egymásra találás örömétől édes perceket.
Talán sosem válik az álmom valóra, és ennél közelebb már nem fogunk kerülni egymáshoz, de nekem ez is elég. Van annyira fontos nekem, hogy már csupán a barátsága is boldoggá tegyen.
Pedig egy évvel ezelőtt még elképzelni sem tudtam, hogy valaha is örülni tudok még az életnek. Akkor azt hittem, soha többé nem tudok már megbízni valakiben annyira, hogy közel engedjem magamhoz, és megnyíljak előtte. Amikor ott kellett állnom a barátom esküvőjén, mert feltűnő lett volna, ha nem megyek, már akkor tudtam, hogy nem maradhatok otthon. Nem fogom kibírni, hogy nap mint nap lássam őt, és úgy tegyek, mintha nem akarna szétszakadni a szívem. Szerettem a munkám az iskolában, s nem számított az sem, hogy nem fizettek meg túlságosan. Meg volt minden, ami szerény igényeimnek kellett. Nem az anyagiak ösztökéltek arra, hogy új állást keressek Pesten, de ez legalább ürügynek jó volt.
De aztán amikor már a világhírű cég munkatársaként először beléptem az irodaház üvegajtaján, csak megcsapott engem is a büszkeség. És a zömében fiatal csapatban olyan szeretettel fogadtak, hogy rájöttem: életem legjobb döntése volt, amikor kiléptem a régi keretekből. Belevetettem magam a munkába, és élveztem a sikert. Tavaszodott, és én is úgy éreztem, hogy megújulok, akárcsak a természet. A tagjaimban frissen zsibongott az erő, és már reménnyel néztem a jövőbe. És aztán minden örömök betetőzéseként megjött Artúr.
Akkor már tudtam, hogy nem Melinda a főnök, mint hittem eleinte, hiszen ő vett fel a céghez. Csak helyettesítette Artúrt, amíg ő külföldi fejtágítón volt. Mondták ugyan a többiek, hogy jó fej a főnök, s bár megköveteli a minőségi munkát, de egyébként aranyember, vajszíve van, ha nem élnek vissza a jóságával, ragyogóan ki lehet jönni vele.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.41 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
p
papi
2014. december 13. 22:18
#6
Nem nagy durranás
1
veteran
2014. december 2. 20:20
#5
Nagy átlag
1
R
Rinaldo
2014. december 2. 07:23
#4
Elmegy.
1
a
A57L
2014. december 2. 06:44
#3
Egynek elmegy.
1
zsuzsika
2014. december 2. 06:36
#2
Közepes.
1
T
Törté-Net
2014. december 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1