A+ A-

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága - A Szürke herceg 6. fejezet - James perverz vadászata

A Cullen házban tett látogatását követően Bella a délutánjait legszívesebben Edwarddal töltötte kettesben. A fiút, annak kérésére bemutatta apjának. Edward így hivatalosan kérhetett engedélyt Charlietól, hogy a lányát meghívhassa egy kis családi baseballozásra.
- Szóval, Bella baseballozni fog... - vakarta meg Charlie a fültövét, miközben Edward szemébe nézve, egy gondolatsort eresztett meg: „... a szomszéd lova meg hátast úszik!” „... de letörlöm azt a kis sunyi vigyort a képedről, ha rosszul sül el a dolog, hapsikám!”
- Hát legyen, de időben itthon! - mondta határozottan Bellára nézve.
Bella izgatottan érdeklődött Edwardtól, mikor kettesben maradtak:
- Na, milyen volt apámmal beszélni?
- Elég laza arc az öreged!
Cullenék a testi képességeik miatt olyan önfeledt baseball derbiket játszottak, amilyenekhez képest a profi liga összecsapásai amatőr meccseknek hatottak. Az energiájukat felajzottan kiélő vámpírlények játékát egy váratlan esemény törte meg. Alice volt éppen a soros a labdadobásban, mikor hírtelen lemerevedve nézett maga elé a semmibe. A gondolataiból a többiek azonnal tudták, hogy baj közelít.
Cullenék tudták, hogy a gyilkosságokat elkövető vámpírcsapattal fognak találkozni. Bellát azonnal beterelték maguk mögé, hogy az ember-szagát elrejtsék a közeledő vérszívók elől.
Miután az erdő felől érkező három jövevény odaért Cullenékhez, a vezetőjüknek ható fekete bőrű vámpír, Laurent, udvariaskodó beszélgetésbe kezdett velük. Egy óvatlan pillanatban azonban bekövetkezett a legrosszabb. Egy széllökés Bella illatával telítette James szaglószervét. A reakciótól pattanásig feszült a légkör, és a két csoport támadóállásba helyezkedett el egymással szemben.
- A lány velünk van, és a védelmünk alatt áll! Takarodjatok a földünkről, már eddig is sok bajt hoztatok ránk! - mondta határozott éllel Carlisle.
- Ó, persze! - válaszolt higgadt hanghordozással Laurent. - Megyünk is már, nem akarunk benneteket zavarni! További jó szórakozást!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Peter Hun 2014. 11. 24. hétfő 21:56
Nem akarok mentegetőzni a tartalom miatt, de ez az írás nem önállóan hat, hanem egy nagyobb része. Pár hete feltöltöttem az első öt rész új verzióját "javításként". Azokkal egybe olvasva sokkal kerekebb, mint ahogy az egy regény formátumnál lenni is szokott. Ez a rész egy átvezető szakasz a következő cselekményekhez.
#5 Andreas6 2014. 11. 24. hétfő 09:59
Minek ez ide?
#4 Rinaldo 2014. 11. 24. hétfő 07:33
Gyenge,
#3 zsuzsika 2014. 11. 24. hétfő 06:52
Nem tetszett.
#2 A57L 2014. 11. 24. hétfő 05:54
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 11. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?